Magyarországnak ezer éves jussa, hogy ne csak saját, szar kül- és gazdaságpolitikája legyen, de akkora korrupciója is, amekkorát csak akar. Hagy döntsük már el mi, hogy mekkora szarban akarunk élni! Ne amerikai paprikajancsik alázzák az országot! Itt van arra Orbán Viktor a pávatáncos, érdekalapú reálpolitikájával.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Jajjjj, ez a páratlan magyar humor :-d
Linna
Kedvesem, kedvelem a gépnarancs írásait, de miután percekig röhögtem, ellent kell mondanom: én igenis kíváncsi vagyok McCain és más külföldi politikusok véleményére is!
És pereljen Orbán! Hahaha!! Bárcsak kirúghatnánk, ha nem akar.
Jajj, a gyomrom. A macska csak les, hogy megbolondultam? Imádom, hogy Magyarország nem veszíti el legalább a humorérzékét! :DDDD
bencemacska
@Linna: A legjobb viccek mindig a legsötétebb diktatúrákban keletkeznek!
Ki emlékszik már a Rákosi viccekre? Kemény börtönt is lehetett kapni pedig érte!!!
Rákosival együtt a viccek is eltűntek!!!
Linna
@bencemacska: Táncsak nem jutunk odáig?!
A rákosi-féle vicceket lassan már nem lesz ki elmesélje. Én pedig hálistennek még nem ismerhettem. "Hanyas vagy?" Én a "jeles" 56-os vagyok.
Most hallottam a híradóban, hogy a Fidesz még csak el sem megy a 0-ás megbeszélésre. Őrült düh munkálkodik bennem, hogy ennyire semmibe veszik a népet. Nagyon remélem, hogy akiknek módjuk van rá, tovább folytatják, sőt keményebben fenyegetik a kormányt, mert amit ezek csinálnak, az pofátlan, undorító és embertelen!
Személy szerint benne lennék naggggyon kemény inzultusban, de mint feljebb említettem, anyám arra emlékeztetett, hogy én nem tudom, mit jelent egy újabb nemtudommineknevezzelek forradalom.
bencemacska
@Linna: ma, 19:11

Tudod, ahány ember, annyi forradalom. Mindenki másképp élte meg!
Egy darabig szép volt, de később eldurvult (pl. mert nem csak politikai foglyok szabadultak, hanem köztörvényese is!), még közel volt a háború is, sok fegyver előkerült, sok fegyverraktárat kifosztottak, és nem mindig jó kezekbe kerültek!
Nagyon sok háborús bűnös is előjött.
Lényeg: közelről más volt, mint az emlékezésben: Sok hazugság volt az ellenforradalommá minősítésben is, meg a mai hősök is lassan annyian vannak, mint korábban a partizánok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.