Kiderült, az útdíjakat csak a pórnép fizeti, a képviselők megszavazzák maguknak az útdíjmentességet – vetettük oda egy cikk fölé az imént ilyen legyintően, mert a széles családi összefogások kormányától az volna szokatlan, ha egyszer a közös teherviselésből maga is kivenné a részét.

Meglepődni valóban nem ezen kellett most sem, hanem az ellenzéken (amelyik állítólag kormányváltásra készül), ugyanis az ellenzéki képviselők nagyrésze is hozzájárult a képviselői benzinkártyáról fizetett útdíjjal kapcsolatos törvénymódosítás rendkívüli megtárgyalásához.

És tudjuk persze, hogy a honatyák eddig sem zsebből fizették a sztrádamatricákat, sőt, nagyjából csak azt nem költségtérítenek maguknak, amit lusták ellopni, de a költségvetési zárószavazás, valamint az elmúlt napok és hónapok eseményei után ez így is van annyira pofátlan gesztus, amire csak egy válasz lehetséges:

elmentek ti a kurva anyátokba, mind!

(Szabó Szabolcs, az Együtt képviselőjének közleménye szerint a jelen lévő 176 képviselő közül rajta kívül csak Kónya Péter, Szelényi Zsuzsanna, Fodor Gábor és Varju László nem járultak hozzá a módosító tárgyalásához.)

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
A megszavazó szocik is elmehetnek a sunyi p***ába, mert amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemethfamily3.
Lehetne a jelenlegi kormány kipucolásával, és a régiek meg a jobbik kizárásával is egy tisztességes kormányt létrehozni! csak akarni kéne! Ez kb. egy fél év alatt kivitelezhető lenne, Ideiglenes kormány tevékenységével - persze a jelenlegi mocsadékok karanténba helyezése mellett, befagyasztva a korábbiakkal együtt és a holdudvarnak megfelelően minden kommunikációs lehetőséget, no meg a bankszámlákat >> kiírni egy választást ahol a közvetlen képviselők kapnának helyt, nem párt trógerek! (ha valaki valamelyik párt tagja az jelöltetheti magát, ha jelölik, lehet akár képviselő is, de nem pártot képvisel, hanem a szavazóit akik egy szempillantás alatt leválthatják!) A lényeg, a Magyarországon életvitelszerűen tartózkodó magyar állampolgároknak kötelező elmenni szavazni! A külföldön élő magyar állampolgárok szavazhatnak a helyi követségeken, konzulátusokon! Máshol nem! No lehetne folytatni, de ennyi egyenlőre! Szóval lehetne tenni de ahhoz vérbő puca kell ami ennek a népnek nincsen! Ámen!
világlátó
@1magyar: Látod, kinek ez - kinek az jut a magyar történelemben. Amúgy értelek . Tisztelettel.
volvós
A cikk címe a magyar NÉP karácsonyi ajándéka
a kormány és a fidesz közös karácsonyfája alá,
sok-sok szeretettel !!!
világlátó
@volvós: Szellemes ! Vajon mit kellene tennünk azért, hogy ezt a mi népünk küldje karácsonyi jókívánságként derék kormányunknak?
Linna
@human: Végülis ez igaz, hiszen ezért nem ment el az ország jó része szavazni! Mert nincs kire! Vajon mi alakulna ki abból, ha csak egyéni képviselőket szavaznánk meg? Hiszen azokat legalább a választókerülete többé-kevésbé ismeri. Legalább az nem lenne, hogy a pártoknak kötelező egyöntetűen szavazni. Bár szerintem ez nagy hülyeség, ezt nem szabadna engedni, hiszen alapvetően biztosan egyetértenek, de egy-egy témában miért ne gondolhatnák másképp? Talán nem jutottunk volna idáig...
volvós
@világlátó: 15:54
Ötmillió ilyen levelet feladni a Postán...
Bár ez a kormány nem értené ugysem !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.