"A tüntetők legnagyobb baja, hogy úgy érzik, az elmúlt 25 évben mintha minden széken ülne már valaki, de új székek nem teremtődtek. Ez a feladatunk a következő időszakban, hogy új székeket ácsoljunk" – mondta Kunhalmi Ágnes a hvg.hu-nak az MSZP pártértekezletén.

Baja Ferenc valami szolgáltatócentrumról beszélt, ami katalizátor segítségével... teccikérteni, Kunhalmi viszont egészen odáig merészkedett, hogy 2018-ban kormányt váltanak. Szerinte ugyanis akik ma tüntetnek, akkor majd az MSZP-re fognak szavazni, mégpedig azért, mert az MSZP már háromszor kormányozta az országot. Nem értjük az összefüggést, mindegy is.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Van egy rossz hírem Ági, aki elpártoltak a fityesztöl azok önökből sem kérnek! Ott az mszp háza táján egy akkora tisztogatás kéne, de nem lesz! Így marad a jobbik, na attól meg a jó isten mentsen meg bennünket!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
orogordog
leszerepelt mind, aki a parlamentbe van jelen pillanatba
nemjoezigy
Megint bizonyítottak a parlamentben a 'képviselőink', még az útadót is velünk fizettetik ki (eddig is így volt, de mostantól hivatalosan)
Tehát ezek megélhetési politikusok, ami annyit tesz, hogy nem a választóikat képviselik, hanem a saját érdekeiket.
Vissza kellene hívni őket.
A juttatásaiknak,- amit kapnak - a fele is sok, felajánlhatnák ,legalább a körzetükben a szegényeknek.
Hofipisti
Kedves Ágnes! Ahhoz, hogy mindannyian újra az MSZP-re szavazzunk, bizony úgy ki kéne "ganézni", hogy talán senki sem maradhat. Egy olyan párt, amelyik olyan elnököt választott magának, akiről köztudott, hogy 8 éven át "jogszerűen", csak éppen etikátlanul sok milla költségtérítést vett fel - a fidesznyikek egyenlőre nem támadják, mert hát közülük is többen ezt tették - ne számítson a sunnyogáson túli sikerre. A feledés homálya a tisztességet nem képes visszahozni!
Gyuri Géderről
Ha az MSzP így gondolja, talán nem kellett volna a fidesz rablókkal együtt megszavazni maguknak az ingyenes úthasználatot.
De nem jobb az LMP és a Jobbik sem.
EGO
Én nem tüntetek soha! De nem fogok az MSZP-re szavazni !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.