A Parlament lépcsőjénél, a rendőrökkel lökdösődő tömegben Mécs Imre, egykori SZDSZ-es képviselő is ott van.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
@verőce21: @Mindzsi: @leszúrt rittberger: Azt azért senkinek sem kéne elfelejteni,hogy Mécs Imre nem a diktatúra fenntartója volt,hanem ellensége anno,Akik működtedték a komcsi rendszert annak idején,azok most ott ülnek a parlamamentben és nagyon sokan a Fideszben is.
Melyik a tisztességesebb emberi viselkedés?
Ezt mindenki döntse el maga.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Vigyázzatok, még valaki meggyújtja ezt a mécs-et. :)
Mindzsi
A vénséges vén kaméleon őskövület a Szabadság téren is ott marhult naponta a megszállási emlékműnél
leszúrt rittberger
Ennyi önmérséklete sincs a vén hülyének, minek megy oda?

Pont az ilyen izgága szarjankók miatt bélyegzi meg másnap a Fidesz "ballib tüntetőknek" a tömeget...
hetöndöe
@verőce21: @Mindzsi: @leszúrt rittberger: Azt azért senkinek sem kéne elfelejteni,hogy Mécs Imre nem a diktatúra fenntartója volt,hanem ellensége anno,Akik működtedték a komcsi rendszert annak idején,azok most ott ülnek a parlamamentben és nagyon sokan a Fideszben is.
Melyik a tisztességesebb emberi viselkedés?
Ezt mindenki döntse el maga.
Mindzsi
@hetöndöe: Nincs baj Méccsel és meg is értem, mert ha egy politikus nem szerepel, akkor elfelejtik
Valóban a diktatúra ellen volt - egészen addig, amig odefért a fazékhoz (szadesz szídta a komcsikat a legjobban '94-ig!)
Ennél csak az volt nagyobb poén, mikor az LMP-ből kiváltak Szabó Tímeáék és megtámogatták azt az embert (Bajnai), akinek a leváltására pártot alapítottak
Egyik kutya, másik eb...
Dr. Felipe
@verőce21: Attól ne félj, csak a haverjaid szoktak gyújtogatni és uniós zászlót égetni.
Desischado
Nem tudom mi lesz, de orbánék ma simán megszavazták ezt a gyalázatos "költségvetést"!
verőce21
@hetöndöe: (21:55) Nem "működtedték" Lajoska, hanem működtették! Az ilyen félanalfabéták próbálják megmagyarázni, mi is történik most valójában. :)
verőce21
Ki nem sz@rja le, milyen rendszerváltó volt Mécs Imre? - ha összebútoroztak első adott alkalommal a megdöntendő hatalommal! Mert csak a hataloméhsége volt nagyobb a "rendszerváltó" szándékánál. Így leggyűlöltebb elemei lettek az "új rendszernek", annyira, hogy mindenki kivetette magából Őket!
Szép kis példaképet választottál.
verőce21
@Dr. Felipe: (22:29) Bezzeg nem úgy, mint Ti, akik több hullámban, "kulturáltan" rámentek a pártszékház rombolásra, és a szemkilövésre.
Dr. Felipe
@verőce21: Aki nem hajolt le az utcakőért annak nem is lőtték ki a szemét, ugyanis csak térd magasságig lőhetnek a rendőrök gumilövedékkel, lábra. Aki viszont mélyre hajolt az pórul járt. Milyen békés tüntető az aki utcakövekkel dobál?
A székház "rombolása" meg csak kis gyerekes csín volt a 2006 os dúláshoz képest.
verőce21
@Dr. Felipe: (12:16) Csakhogy már a Parlamentbe is be akartak nyomulni, törni-zúzni. Gondolom nem a kulturális értékek érdekelték őket, mert a könyvtárakba nem akarnak betörni.
Az utcakő, meg a térdmagasság mese habbal...
Dr. Felipe
@verőce21: Törni zúzni nem akartak csak hazug vicctort szerették volna kirángatni nyakánál fogva.
Törni zúzni a 2006 os "békés" tüntetők szoktak, aztán csodálkoznak ha fél szemmel mennek haza.
hetöndöe
@verőce21: Amennyiben csak ebbe tudsz belekötni,valószínüleg minden másban igazam van kicsi patak.:-)))
hetöndöe
@verőce21: "Csakhogy már a Parlamentbe is be akartak nyomulni, törni-zúzni."

Most komolyan volt ilyen,vagy csak a delírium tremens hatása alatt álmodtad ezt?:-))
Szimba
@Mindzsi: Vigyázz a mocskos szádra. Mécs Imre részt vett az 1956-os forradalomban, a nemzetőrség szervezésében. Később szerepet vállalt az ellenállásban, amelyet az egyetemek, a munkáscsoportok és a felkelő csapatok maradványainak részvételével szerveztek.Az 1956-os forradalomban előbb halálra, majd életfogytiglanra ítélték. Ha őt megtagadod, megtagadod 1956-t is.
Szimba
@leszúrt rittberger: Vigyázz a mocskos szádra. Mécs Imre részt vett az 1956-os forradalomban, a nemzetőrség szervezésében. Később szerepet vállalt az ellenállásban, amelyet az egyetemek, a munkáscsoportok és a felkelő csapatok maradványainak részvételével szerveztek.Az 1956-os forradalomban előbb halálra, majd életfogytiglanra ítélték. Ha őt megtagadod, megtagadod 1956-t is.
Mindzsi
@Szimba: józanodjál már ki wazze, Advent alatt nem illik beb@szni
hetöndöe
@Mindzsi: Látom a tények nálad sem számítanak,csak a bugyuta jobboldali mantra süketelés.
Mindzsi
@hetöndöe: - lehet csalódást fogok okozni, de csillagászati magasságokból szarom le az összes (bal - és jobboldali) tüntetést, a vélt és valós korrupciót, az alkotmánybíróság jogainak csorbítását, a sajtószabadságot, a déli áramlatot, az ügyvivőt, a demokratikus értékrendet, a bal és jobboldal megújulását és úgy egyáltalán mindent, amivel ez a moslék retek média teletömi szerencsétlen emberek fejét
verőce21
@Dr. Felipe: (15:41) Ugyan hagyjad már ezt a kockaköves hazudozást ex-Polgármester Úr, méltatlan hozzád. Te is tudod, hogy nem igaz, mert a Kossuth Lajos út nem kockakövezett már nagyon régen.
Szimba
@Mindzsi: Nálad ez állapot, be se kell b@sznod.
Dr. Felipe
@verőce21: Akkor igen csak vak vagy ha nem láttál randalírozó gerillákat 2006 ban.
verőce21
@Dr. Felipe: (15:52) Randalírozók most is voltak, már sokszor. De nem lőtték ki a szemét senkinek!
Hazugság, hogy azért lőtték ki a szemét, mert az utca kockakövéért hajolt le!
Dr. Felipe
@verőce21: "Randalírozók most is voltak, már sokszor. "

Érdekes, én nem láttam égő rendőrautót, molotov koktélt, tankot sem indítottak be, barikádot sem emelt senki, nem gyújtottak fel egy épületet sem.
Most nem is volt szükség gumilövedékre, így nyilván hogy nem lőtték ki senki szemét.
Akkor meg kellett alkalmazni mert csak úgy lehetett megfékezni az erőszakot. Amúgy 2006 ban a nemzetbiztonsági bizottságban pontosan a fideSSes csóka szorgalmazta a legjobban hogy bele kell lőni a tömegbe.
verőce21
@Dr. Felipe: (16:29) De az hazugság részedről, hogy csak térdmagasságban lőttek és lehajolt az aszfaltozott Kossuth Lajos utcában a tüntető utcakőért, azért találták szemen!
Dr. Felipe
@verőce21: Hát ja, lehet hogy barikád építés közben vagy a molotov koktél elhajítása közben találták szemen. A lényegen nem változtat. A csürhét csak kemény rendőri fellépéssel lehetett eltakarítani, ezt minden országban így csinálják.
Amúgy az a 200 sebesült rendőr biztos csak viccből sebesült meg mi? Mert annyira békések voltak a tüntetők hogy unalmukban sérültek meg a rendőrök.
Főlökött
@verőce21: Szerintem hanyagoljuk azt a 2006-os eseményeket...nem a yard miatt, mert ők felkészületlenek voltak, nem is kicsit.

Az említett időben sok-sok olyan bűncselekményt elkövettek a tüntetők, melyeket a büntető törvénykönyv 2-6-8 év letöltendővel jutalmaz. Ebből hányan is ülnek ?
Tetszett látni a Baranyai századot, hogy mi történt velük a MTV-székháznál ? Elárulom kb. 30-40%-ának súlyos sérülése volt, mint pl. álkapocstörés, kéztörés stb..
Mit is valósítottak meg a tüntetők ? Hivatalos személy elleni erőszakot, sőt annak minősített esetét, mivel az eredmény súlyos sérülés okozása volt, sőt csoportosan.
Több ízben felszólították a tömeget, oszoljanak, nem tették. Mi is az ? Csoportos garázdaság, melyhez csapódik a rongálási kár, a kirakatok, kukák, autók, stb., stb. miatt.

Szóval ha csak ezen tételeket meg tetszik nézni a Btk.-ban, nagyot csodálkozna, mennyi jönne össze/fő.

Még lehet haladni ezen az úton, az eltulajdonított harckocsival, meg a többi bűncselekménnyel, melyet az ott pettingelők még elkövettek, tehát szerintem ezért kellene hanyagolni ezt a témát, mert ezek közül senki sem ül, pedig maximálisan megérdemelnék !
Csak azt tessék végiggondolni, a MTV székház filmarhívumában milyen kárt tettek ezek az elmeroggyantak, olyan filmek semmisültek meg, melyek pótolhatatlan értékek voltak, az ország számára.
Szóval nem igazán érdemes részletezni a 2006-os eseményeket...
verőce21
@Főlökött: (17:11) Csak a kedvedért nem szorongatom tovább az ex-Polgármester Urat, mert barikádépítésért nem szokták kilőni senkinek a szemét, ez belegabalyodás újabb hazugságba. :)
Főlökött
@verőce21: Nem kell szorongatni senkit! Barrikád építés lenne csak ? Ne vicceljünk már... Egy hagyafülnyit több volt ez annál, ezen történet...
Halmokban álltak a bűncselekmények, mint említettem, csak a yard nem tudta érdemben kezelni, mert még ilyet nem látott - tapasztalt. Csak néztek, mint maci a málnásban, hogy mi van.
Ott, az egész díszes csipet-csapatot elő lehetett volna állítani - a yard részéről, csoportos garázdaság, rongálás, súlyos testi sértés, hivatalos személy elleni erőszak, stb., stb., stb., miatt!
Szóval az engedély nélküli barrikádépítés itt nem játszik, ezen témában :), ez ennél sokkal több volt. Azért is javasoltam, hogy ezen témát nem kell felhozni, mert sok-sok bűnelkövető, büntetlenül flangál és csak azt tudják előhozni, hogy a yard lövöldözött. Hát nem igazán csak azt történt, ezen esetben, de hangzatos dumának jó !

Igen, nem éles lőfegyverrel, olyan bűnelkövetőkre lőtek, melyek előállítására nem volt kapacitásuk. Akiket ott eltaláltak, olyan helyen voltak, ahol már csak azért sem kellett volna lenniük, mivel több esetben felhívták a figyelmüket a távozásra és arra, hogy bűncselekményt valósítanak meg! Szóval ne legyünk elfogultak!
Mint említettem, személyeskedés helyett, tessék olvasgatni a 2012. évi C. törvényt, az a Btk.-t, ott megtalálhatók a büntetési tételei, az általam elmített bűncselekményeknek, amit az ott lévők elkövettek. Nem kicsi, - elhanyagolható tételek ezek...
A történés pedig kézzelfogható és meg is nézhető a megosztó oldalakon. Szóval lehet vitázni ezen, de szerintem felesleges.
Főlökött
ui.: A Fidesz hatalomra kerülésekor pedig névreszólóan minden hivatásosnak (yardon belül) küldött OV.-sk. és PS.-sk. aláírásával egy körlevelet a csipet-csapat, hogy a bűnelkövetők igaz mentesülnek, de a hivatásosok munkája maradjon töretlen és bízzanak bennük. Munkájukhoz sok sikert...stb. stb. Személyzetistől vehették át a levelet, aláírás ellenében - sk.:)
Nagy játék volt ez.../nem részletezem, kinek a részéről/
Saját szememmel láttam a levelet(!), mivel egyik jó barátom megmutatta. Sőt le is fényképeztem :)
verőce21
@Főlökött: Tehát nyugodtan kijelenthető, gyenge volt az akkori kormány és kormánypárt, megérdemelten tette őket a nép a süllyesztőbe úgy húsz évre!

(A "barikádépítést" pedig a szemkilövéssel Te sem tudod megérdemeltté magyarázni, kár volt közbeszólnod.) :)
Főlökött
@verőce21: Már megint tetszik keverni a szezont - a fazonnal.

Mint írtam, a yard gyakorlatlan és felkészületlen volt. Meglepődtek a kialakult eseményeket, s mivel ilyen eddig még nem volt, az akkori vezetés hozott egy csomó hibás döntést. Miért kell ebbe belefűzni a "az akkori kormány és kormánypárt" -ot ?
Nem ők voltak kint az utcán. Nem ők ténykedtek.

Szemkilöldözéssel kapcsolatban tessék már elolvasni mit írtam! Az egész csipet - csapatot elő kellett volna állítani, ha lett volna rá kapacitás és mindegyik még most is ülne, az általuk elkövetett, halmokban álló bűncselekmények miatt! Mint említettem, van - volt egy csomó felvétel, a Bíró ez alapján dönthetett volna és kioszhatta volna a jól megérdemelt éveket.
Nem magyarázkodtam amúgy, tényeket állítottam azzal, hogy akiket ott eltaláltak, olyan helyen voltak, ahol már csak azért sem kellett volna lenniük, mivel több esetben felhívták a figyelmüket a távozásra és arra, hogy bűncselekményt valósítanak meg, de mivel Ők nagy fiúk-lányok voltak, azért is megmutatták, hogy maradnak. Azért dísztáviratot ne várjon már senki, mivel az nincs is benne az eljárási törvényben sem.
Ha pedig meg tetszik nézni az akkori törvényeket, szabályokat, akkor levonható 1-2 következtetés. Ne azokat nézegessük, amiket utólag és visszamenőlegesen módosítgattak, mert így könnyű utólag törvénytelenné minősíteni, egy akkor törvényes ténykedést.
verőce21
@Főlökött: És a mostani tüntetőknek sem kellett volna ott lenni, ahol voltak.
verőce21
@hetöndöe: (21:23) Tájékozatlan butaságoddal, hatalmasat mellésújtottál ismét!
Főlökött
@verőce21: Tekintettel arra, hogy én alátámasztottam mondanivalómat, a törvényekkel, szabályokkal, melyet meg sem tetszett nézni, akkor biztos én vagyok a tájékozatlan és a buta :)
Amúgy /ma, 07:31/ bejelentett tüntetés volt :)

Számomra a téma lezárva, mivel a személyeskedés prinitívségre utal és én azt mindig is kerültem. Mint tapasztalom ezen irányba megyünk, mely irányt én ki szeretnék hagyni.
További szép napot !
verőce21
@Főlökött: Nem kerülte el a figyelmemet, hogy jogszabályokat idéztél. De az nem személyeskedés, ha azt írom, "És a mostani tüntetőknek sem kellett volna ott lenni, ahol voltak." - mert én is lezárni kívántam a témát. Te voltál, aki fogadatlan prókátorként közbeszóltál, újra és újra előjöttél. Szép napot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.