A Parlament lépcsőjénél, a rendőrökkel lökdösődő tömegben Mécs Imre, egykori SZDSZ-es képviselő is ott van.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
@verőce21: @Mindzsi: @leszúrt rittberger: Azt azért senkinek sem kéne elfelejteni,hogy Mécs Imre nem a diktatúra fenntartója volt,hanem ellensége anno,Akik működtedték a komcsi rendszert annak idején,azok most ott ülnek a parlamamentben és nagyon sokan a Fideszben is.
Melyik a tisztességesebb emberi viselkedés?
Ezt mindenki döntse el maga.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Főlökött: Tehát nyugodtan kijelenthető, gyenge volt az akkori kormány és kormánypárt, megérdemelten tette őket a nép a süllyesztőbe úgy húsz évre!

(A "barikádépítést" pedig a szemkilövéssel Te sem tudod megérdemeltté magyarázni, kár volt közbeszólnod.) :)
Főlökött
@verőce21: Már megint tetszik keverni a szezont - a fazonnal.

Mint írtam, a yard gyakorlatlan és felkészületlen volt. Meglepődtek a kialakult eseményeket, s mivel ilyen eddig még nem volt, az akkori vezetés hozott egy csomó hibás döntést. Miért kell ebbe belefűzni a "az akkori kormány és kormánypárt" -ot ?
Nem ők voltak kint az utcán. Nem ők ténykedtek.

Szemkilöldözéssel kapcsolatban tessék már elolvasni mit írtam! Az egész csipet - csapatot elő kellett volna állítani, ha lett volna rá kapacitás és mindegyik még most is ülne, az általuk elkövetett, halmokban álló bűncselekmények miatt! Mint említettem, van - volt egy csomó felvétel, a Bíró ez alapján dönthetett volna és kioszhatta volna a jól megérdemelt éveket.
Nem magyarázkodtam amúgy, tényeket állítottam azzal, hogy akiket ott eltaláltak, olyan helyen voltak, ahol már csak azért sem kellett volna lenniük, mivel több esetben felhívták a figyelmüket a távozásra és arra, hogy bűncselekményt valósítanak meg, de mivel Ők nagy fiúk-lányok voltak, azért is megmutatták, hogy maradnak. Azért dísztáviratot ne várjon már senki, mivel az nincs is benne az eljárási törvényben sem.
Ha pedig meg tetszik nézni az akkori törvényeket, szabályokat, akkor levonható 1-2 következtetés. Ne azokat nézegessük, amiket utólag és visszamenőlegesen módosítgattak, mert így könnyű utólag törvénytelenné minősíteni, egy akkor törvényes ténykedést.
verőce21
@Főlökött: És a mostani tüntetőknek sem kellett volna ott lenni, ahol voltak.
verőce21
@hetöndöe: (21:23) Tájékozatlan butaságoddal, hatalmasat mellésújtottál ismét!
Főlökött
@verőce21: Tekintettel arra, hogy én alátámasztottam mondanivalómat, a törvényekkel, szabályokkal, melyet meg sem tetszett nézni, akkor biztos én vagyok a tájékozatlan és a buta :)
Amúgy /ma, 07:31/ bejelentett tüntetés volt :)

Számomra a téma lezárva, mivel a személyeskedés prinitívségre utal és én azt mindig is kerültem. Mint tapasztalom ezen irányba megyünk, mely irányt én ki szeretnék hagyni.
További szép napot !
verőce21
@Főlökött: Nem kerülte el a figyelmemet, hogy jogszabályokat idéztél. De az nem személyeskedés, ha azt írom, "És a mostani tüntetőknek sem kellett volna ott lenni, ahol voltak." - mert én is lezárni kívántam a témát. Te voltál, aki fogadatlan prókátorként közbeszóltál, újra és újra előjöttél. Szép napot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.