A kaposvári rendőrség hatáskör hiányában továbbította Árok Kornélnak, a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja kommunikációs igazgatójának feljelentését, aki azt kezdeményezte, indítsanak eljárást Orbán Viktor miniszterelnök ellen kényszerítés és hivatali visszaélés gyanúja miatt. Az MTI úgy tudja, hogy a Központi Nyomozó Főügyészségre továbbították a feljelentést.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Méhes Dóra az MTI megkeresésére annyit közölt szerdán, hogy kedden megérkezett a kaposvári kapitányságra Árok Kornél feljelentése, amelyet szerdán a hatáskörileg illetékes hatósághoz továbbítottak. Azt mondta, sem a feljelentés tartalmáról, sem arról nem adhat további tájékoztatást, hogy milyen hivatalhoz továbbították az iratot.

Az MTI információi szerint a Központi Nyomozó Főügyészség fog foglalkozni a továbbiakban az üggyel.

Árok Kornél feljelentése hétfőn került fel az internetre, de a rendőrséghez akkor még nem érkezett meg. A feljelentésben azt kezdeményezte, hogy indítsanak eljárást Orbán Viktor ellen. Szerinte ugyanis felmerül a kényszerítés bűntettének, valamint a hivatali visszaélésnek a gyanúja amiatt, mert a miniszterelnök arra utasította Vida Ildikót, a Nemzeti Adó-, és Vámhivatal elnökét, jelentse fel André Goodfriend budapesti ideiglenes amerikai ügyvivőt rágalmazásért, ellenkező esetben eltávolítja posztjáról.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Addig tologatják míg el nem keveredik a postán, ahogy szokott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Linna
@Főlökött: Nincs ennek töke, csak egyre nagyobb segge.
Desischado
El lesz sikálva ez is! Majd polt petike kimossa, mint eddig is mindent! Sajnos!
mate03
@human: Mint vád,nem áll meg! De hogy gusztustalan az biztos!
balambér
Itt a törvény csak a másik oldalon lévőkre érvényes.
Vajon minek tették a hatalomba Poltot és Hadót? Hogy legyen résen, ha ellenük követ el valaki valamit, vagy csak simán ki akarnak szúrni velük, vagy elvenni a másiktól valamit, amire megfájdult a foguk.
Ékes példa a sérthetetlenségükre, hogy a gázszerelő KRESZ szabálytalanságát sem merték a rendőrök büntetni.
De OV és a főkeresztény parlamenti cinikus csoki zabálását sem büntette meg köteles. Pedig ezek annyira piti büntetések lettek volna, amit még kirakatként is alkalmaztam volna a helyükben. De nem, még ezt sem vállalják be...
bretagne
Én gratulálok Árok Kornélnak. Ezt sem tette meg mindenki. Pedig tudjuk, hogy nem lesz ebből semmi, de legalább megpróbálta.
papa.49
Ott már ,,irattározták,, is= iratmegsemmisítő, papírkosár...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.