Az erős szél miatt vasárnap Budapesten folyamatosan érkeznek a bejelentések a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatósághoz.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

95 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
@Mindzsi: Nem gondolkoztál még egy lakás cserén? Mondjuk a nyóckerbe! :-))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@tivoli: Valaki örökli azt is nem? És az itthon van ... Nem értem ezeket az offcégeket.
Yoda69
@tivoli: Az ellopott termofold csak akkor veheto vissza, ha megtortenik a rendszervaltas, es ujra fuggetlen birosagok lesznek. De meg akkor sem egykonnyen.
Amit meg orbanek offshore szamlakra vittek, vagy Svajci iskolakba tomteh (rahel tanulmanyai) az vegkepp nem veheto vissza.
m.macskosz
@Yoda69: Tornádó szerencsére nálunk sem volt, de azért tegnap zörgött a redőnyöm, amikor fújt a szél, ma meg a száradó ruháim közül egyet elvitt csipesszel együtt.
Szerencsére nem messzire, de moshatom újra. :) A meteoromókusok a tavalyi/tavaszi hó miatt már akkor is vészjelzést adnak ki, ha 10km/órás szél várható...:)
Yoda69
@m.macskosz: Szuper. Pedig kezdtem remenykedni hogy lesz ho, mert a fiam meg sosem latott havat.
December 25-re igertek hogy lesz havazas, meg minusz 8 fok, de akkor ennek sem kell bedolni.
m.macskosz
@Yoda69: ma, 20:00 Bizony, az ilyesmi csak egy második Tanácsköztársaság esetén valósulhatna meg vagy egy új Rákosi-féle padláslesöprő, kulák eltakarító módszerrel.
Mivel azonban az Európai Unió abba ugyan nem szól bele, milyen a szegénység helyzete, az államosításba, a bankbetétek zárolásába, a külföldi bankbetétek, ingó- és ingatlan vagyonok letiltásába és visszaszerzésébe már igen, mert ugyebár a magántulajdon az EU szerint szent és sérthetetlen, azt meg nagy ívben és messze le...ják, hogy nálunk ezek a magántulajdonok miként is születtek. :(
m.macskosz
@Yoda69: Azért csak reménykedj, a Mátrában valószínűleg lesz azért! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.