Pokorni Zoltánt nem az ártó szándék vezette, egy a párton belül és a párt szimpatizánsai között meglévő véleményt ismertetett, amikor az urizálással kapcsolatosan megszólalt – mondta Kövér László a Hír TV Magyarország élőben című műsorban.

„Egy figyelmeztetésnek, amit ugyanígy szó szerint ebben a formában megismételhetnék, címezhetném a fiatal harcosoknak is, ha felvenném ezt a kesztyűt, ha úgy látnám, hogy ez egy értelmes vita” – mondta el Kövér László a Hír Televízió stúdiójában.

Hozzátette: ők nem támadtak hátba senkit. „Van egy politikai realitás: a Fidesszel szimpatizáló értelmiségiek és nem értelmiségiek, aktivisták, szimpatizánsok úgy gondolják, hogy valami kezd megbicsaklani a Fidesz tartásában, önazonosságában. Ezt a problémát fel kell ismeri és kezelnünk kell és egymásban partnert nem pedig ellenséget kell látnunk” – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke.

Kövér szerint eddig nem volt, de Lázár János kijelentése után már lehet törésvonal a Fideszen belül. „Eleddig, ha valaki ezt megkérdezte volna, vagy meg is kérdezte négyszemközt tőlem a legteljesebb, őszinte meggyőződéssel tagadtam, hogy ilyen törésvonal, pláne vagy rivalizálás létezik. Most már közelebb jutottunk ahhoz, hogy létezzen. Ami egyszer kimondatott, az a valóság dimenziójába lépett” – tette hozzá a házelnök.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
Pedig Pokorni és Kövér alaposan mellényúl . Ez már rég nem urizálás . Ez jó ideje már kőkemény gengszterizmus .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Majd még megérjük, hogy Lázár is ajánlani fog egy pincét, ahol lesz kötél is. Már ha Kövérnek nem tetszik a rendszer, amit lassan nem a veteránok, hanem a feltörekvő fiatalság hoz létre. "Nyakukban érzik az utódok leheletét?"
Kezdődik a színjáték? Dráma lesz, vagy vígjáték?
Dr. Felipe
Most megy az agyalás fideSSéknél hogy talicska lajoska vagy vicctor mögé álljanak e be.
Mert hát lajosnál van a lóvé de vicctornál a hatalom. Bizony nem könnyű dönteni.
Törölt felhasználó
Nem kell félni a globalizációtól, mivel a természet nem ismer "tökéletest". Ha egyszer valami eluralkodott, akkor újra felosztja... Így lesz ez a fidesszel is:)
magyarbakancs
Törés van a Fideszben?
Csokit már törtek és meg is ették.
mate03
@Manhattan: Vak vagyok? Hogy csak én nem látom a felhajtott kabát újjakat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.