Ma karácsonyi nagy bevásárlást csináltam. Általában utálok bevásárolni. Ma sem volt ez másképpen. Amikor végeztem, a kocsit tolom az autómhoz, és egy hajléktalan jön felém. Megkérdezte adnák-e neki tüzet. Azt nem tudtam adni, de ha éhes azon segíthetek. Mondta, hát ő tegnap este óta nem evet, most 17:10 van. Megkértem várjon, bepakolok az autómba, és meghívom a bevásárlóközpontba enni.

Forrás: civilhetes.net
Feltöltő: miazavalami
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ebből is látható hogy nem az egyes emberek a gonoszok, csak a politika, vagy a csordaszellem teszi azt hogy elutasítják a hajléktalanokat...
Nagyon örülök hogy volt lehetőségem elolvasni ezt az írást, nekem sokat jelentett...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
miazavalami
Vannak még jó emberek, csak egyre kevesebben .:-(
papa.49
Ebből is látható hogy nem az egyes emberek a gonoszok, csak a politika, vagy a csordaszellem teszi azt hogy elutasítják a hajléktalanokat...
Nagyon örülök hogy volt lehetőségem elolvasni ezt az írást, nekem sokat jelentett...
KERKA
Megható történet, vannak még csodák, akadnak segítőkész emberek. Az az érzésem, hogy azt valahogyan megérezzük, hogy ki az igazi rászoruló, kinek kell a segítség.
nemkati
Nem tudom, hogy valóban megtörtént-e, és hogy a világ melyik táján. De ha sokszor megtörténik, akkor sok szerencsétlennek a napi 24 óra szenvedésben lesz legalább egy fél óra mennyország.

Teljesen más történet, bizonyos szempontból ezzel ellentétes, de eszembe jutott erről a kedvenc rövidfilmem. Akinek van rá 7 perce, nézze meg.

www.youtube.com/watch?v=crbEwQJMZC8&list=PLA-TmXeZ9yj6V3LhufxywFfOFbWvQxiR3
Toby
Ez a magyar valóság...meg a Gucci-szatyor, Rolex óra, fácánvadászat, Giccses Héder, 15 millás tandíj, stadion a kert végében és a fizikából tudjuk, hogy a korruptak elleni büntető eljárások a végtelenben találkoznak...de ma már ez sem biztos Illiberáliában !
Fó erény a gerinctelenség és az álszent keresztvetés !
human
@nemkati: Nekem is ez az ellenpélda jutott eszembe. Mikor a jómódú elvesz a szegénytől és amit elvett abból visszaad valamennyit. És büszke magára, hogy ő adakozott. A szegény meg tűri, hogy elvegyék amije van, mert már megszokta, hogy elvesznek tőle.
nemkati
@human: Valahogy így van ez, hogy a tehetősek még akkor is elvesznek, amikor adnak.
human
@nemkati: Egyszer vártam a buszomra és odagördült egy kerekes kéregető. Kérdezte, hogy van-e apróm. Mondtam, hogy diák vagyok, sajnos nincs felesleges pénzem. Aztán beszélgettünk egy kicsit. A végén azt mondta, hogy jobban esett neki, hogy beszélgettünk, mint ha pár száz forintot adtam volna, mert emberszámba vettem.
nemkati
@human: Én nagyon remélem, hogy többnyire ilyenek vagyunk. Mert különben sz@rt se ér az egész.
dömdödöm
Péter csendben tovább evett és közben sírt. Annyira sírt, hogy szalvétát kellett neki adnom.
Azért sírt mert már éhes nem volt de iszonyú szomjuság gyötörte , pálinka ,tablettás bor ami hiányzott , a villám adomány pénzekből az is meglett ,másnap minden kezdődi előröl .már kaja van mert intézték , de pia nincs :-(
Hofipisti
@dömdödöm: Véleményed éppenséggel nem "karácsonyi" felfogásról szól.
Nem akarok Neked rosszat, de nevelési célból bizonyára hasznos lenne, ha Te is ilyen sorsra jutnál - csak két hónapra. Gondolom, nagyon élveznéd! Meghitt Karácsonyt!
dömdödöm
@Hofipisti: @Horizont: hibáztam , belátom , Elnézést !
Senara
Férfi létemre könnyeztem olvasás közben :((
miazavalami
@dömdödöm: Dömi!
Megnyomkodom a hasad ha rossz leszel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok