Angela Merkel és Vlagyimir Putyin érkezésének idejére is több tüntetés szerveződik országszerte. A német kancellár ugyan csak egy alig fél napos villámlátogatást tesz Magyarországon, mégis 20 városban időzítettek ekkora demonstrációkat a civilek. Az orosz elnököt előre láthatólag két tüntetéssel várják február 16-án. Részletek a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Marhaság a fővím ! Nem Merkel és Putyin miatt lesznek tüntetések, hanem az orbánc nevű parazita tetű miatt !
perfekt
Eldorádóban, minden előfordulhat,sőt annak az ellenkezője is.Nevezett,hölgy ,és úr többet tudhat, kis hazánk defterdár-járól,mint amit mi látunk,s tapasztalunk.Mi, és ki ellen tüntetünk akkor?Már, ezt az elégedetlenség egyik megnyilvánulási formáját is lejáratják lassan,mert már a "célpont " kijelölése is hibás.
kukac50
Merkel mellett, de Putyin ellen lesznek a tüntetések, de legfőképpen Orbán diktatúrája Népnyomorgató politikája ellen!
karma1
@Toby: Ezt akartam en is irni: megint a hulye firkaszok, es megint a ferdites... Merkel ELLEN senki sem akar tuntetni. ; SOT!!!

Putyinban nem vagyok biztos, de en lassan mar azt sem hiszem el, hogy Putyin lenne a feketes@ggu mumus, mert orban utazott HOZZA, alairni Paks II-t, es nem Putyin jott ide kuncsorogni, de meg azt sem hallottam, hogy Putyin magasrangu emberei jottek volna IDE, forszirozni Paks II.-t.

Magyarul: orban arulta el a hazajat, Putyin csak meglatta a lehetoseget egy jo uzletre, es miert ne lepett volna bele? Csak nyerhet az ugyon!

Ez pont olyan, mint amikor Cook kapitany megvette a maoriaktol Aotearoa-t (igy hivtak UJ-Zelandot) egy marek uveggyongyert, es a maoriak megvoltak gyozodve rola, hogy egy isteni uzletet kotottek. Persze, Cook kapitany TUDTA, hogy most egy orszagot kapott a semmiert, de miert ne hasznalta volna ki a lehetoseget?

Azert kivancsi vagyok, hogy Putyin mit fog szolni - azt sejtem, hogy Merkel mit, mert O egy uriasszony...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.