Keller-Alánt Ákos újságíró közös megegyezéssel távozik a VS.hu-tól – írja az Átlátszó. Az ok a portál szerint, hogy a férfi Rogán szavába mert vágni egy múlt csütörtöki sajtótájékoztatón. Az esetet követő másnapon leült az újságíróval a portál főszerkesztője, Lebhardt Olivér. Ezt követően Keller-Alánt néhány perccel később aláírta a távozásáról szóló szerződést.

A tárgyaláson egyébként nemcsak Lebhard volt ott, hanem Száraz István ügyvezető-résztulajdonos, Szilágyi Dániel lapmenedzser és a VS.hu jogi képviselője. Ők elmondták, hogy a férfi

"viselkedése veszélyezteti a VS.hu érdekeit"

és nem engedhetik meg, hogy Keller-Alántot “ne lehessen elküldeni egy sajtótájékoztatóra”, a munkaviszonya ezért mindenképpen meg fog szűnni.

Az ominózus sajtótájékoztatóról egyébként úgy nyilatkoztak Keller-Alánt kollégái, hogy a férfi a munkáját végezte, de nem volt tisztelen. Úgy viselkedett, mint egy újságíró és megkérdezte, amit meg kellett kérdeznie.

Az Átlátszó kereste Lebhardtot is, aki szerint nem emiatt történt a munkaviszony megszűnése, hanem hosszan tartó munkaügyi, magatartásbeli oka van. Ez azért érdekes, mert állítólag Keller-Alánt a sajtótájékoztatós-botrány előtt fizetésemelést is kapott. Keller-Alánt nem kívánt nyilatkozni az Átlátszónak.

Az Átlátszó szerint régóta hallani pletykákat a VS.hu és Matolcsy György jegybankelnök közötti kapcsolatról, a portál indulása előtt írt erről már a Cink is.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
A rogán még beszélni sem tud normálisan, hogyan lehetne a szavába vágni?
Minden mondatában többször használja az ööööö, meg az áááááá magánhangzókat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Szegény újságíró nem tudta, hogy a fidesz nagymogulok szentek és sérthetetlenek.
Most majd megjegyzi egy életre, Rogán legnagyobb örömére.
Nemezis
@nyanya001: De hát muszáj a szavába vágni, mert ezek a fijjug csak mondják és mondják, a magukét.
Teri
Leüzent a paraszt-gyerek, hogy beszólt neki egy kis nyikhaj? És ezért az érdesnyelvűek kitették a szűrét.
Gratulálok a népi demokrácia védelmezőinek, a szabadság, a kiflik és a seglyuk-száj palléros harcosainak.
Desischado
Meglátszik, hogy abnormális állapotok uralkodnak itt, ahol ennyiért egy újságírót ki lehet rúgni! tonyó elmehetne a halál f...ra! Mit képzel magáról ez az arrogáns hazug pöcs?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.