Egy aláírásért 200 forintot fizet az aláírásgyűjtőknek  Összefogás Párt, amely egy internetes hirdetési oldalon keres aláírásgyűjtőket arra a 42 településre Tapolca és Ajka környékén, ahol április 12-én időközi országgyűlési választás lesz – írta pénteki számában a Népszabadság.

Szepessy Zsolt, a párt elnöke a lapnak azt mondta: a nagy pártok kiépítették a maguk struktúráját, hálózatukat, intézményrendszerüket. Pártja nem tud előnyöket, munkalehetőségeket, kapcsolati tőkét ajánlani az őket segítőknek. Szerinte a hirdetésben megjelöltek egy alkalmi munkát jelentenek, csak ők legálisan, átlátható módon pénzt fizetnek érte. Hozzátette: az aláírásgyűjtők jelentős részét a szórólapozásban, a plakátragasztásban, a szervezésben is foglalkoztatják a kampány során.

A párt elnöke arról is beszélt: józan emberként tudja, hogy a nagy pártok árnyékában ezeken a választásokon most nincs esélyük a győzelemre. Arra a kérdésre, hogy akkor miért indulnak, azt mondta: a 2018-as győzelem érdekében. Úgy vélte, minden jelölésük, indulásuk növeli az ismertségüket.

Szepessy Zsolt fontosnak tartotta megjegyezni: módszerük jogszerű, legális.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Nem ez az aki miatt még mindig nem tudja benyújtani a vosz és a liga a rendes kérdéseket a vasárnapi nyitva tartás népszavazásához?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Beindult Orbán elvtárs "ötödik hadoszlopa"...??
nezelodo
Basszus, én meg sokszor próbálkozó csaló alapítványosoknak gyűjtő szegénylegényeknek néztem őket, és elhajtottam, ahogy szoktam. Sebaj, így is jó nem akarom a támogatói adatbázisba bevásárolni magam egyiknél sem.
human
Nem ez az aki miatt még mindig nem tudja benyújtani a vosz és a liga a rendes kérdéseket a vasárnapi nyitva tartás népszavazásához?
lampa laz
@dr. prédikátor: ez az az idióta aki megakasztotta a vasárnapi bezárás elleni népszavazás kezdeményezést a saját barom beadott kérdéseivel.
lampa laz
@human: de igen ez, tovább nem írom, mert az már durva lenne.
dr. prédikátor
@lampa laz: Akkor ezek a himivarsejtek gyülekezete???!!!
Clavigo
@human: Dehogyisnem...Ez az a Hulladék.
tivoli
Hogy nem sül ki a szemük, 200 ft-ot kínálni. Ez az összeg még azoknak sem jelent semmit akik nem tudják leírni a nevüket. Akik meg le tudják, azoknak megalázó.
Aki Én
@tivoli: Nem akarod magad átkeresztelni TÁVOLI-ra? Mert olyan, mintha onnan figyelnéd az eseményeket.
De b@szod az első sort sem vagy képes felfogni ember!!! Az ELSŐT!!! Milyen alapon osztod itt az észt, amikor már az első sornál elakadsz?

,,Egy aláírásért 200 forintot fizet az aláírásgyűjtőknek"

Elmagyarázom:
A g y ű j t ő k n e k f i z e t a l á í r á s o n k é n t 200,-ot.
Megvan?
Jesszus ember, le kéne jönnöd a szerről. :(
tivoli
@Aki Én: Tudsz olvasni? A cím ez:
"200 forintot ad egy aláírásért egy párt a tapolcai időközi előtt"

Jesszus ember, le kéne jönnöd a szerről. :(
Aki Én
@tivoli: Hülye, még meg is magyarázod lúzerséged? Csak a címet olvasod el és már hozzá is szólsz? Egyébként a cím helyes, egy aláírásért 200,-. Hogy kinek, az kiderül a cikkből. Már akinek kiderül... Van, hogy jobb hallgatni. Kérjél szabit a párttitkártól, mert kész vagy. Az ilyen trollok csak gyorsítják a fidesz leépülését.
vonotok
Nesze neked demokratikus, szabad választás.Mindenkinek a szíves figyelmébe ajálom . Hitler hatalomra jutása c. dokumentum filmet / Sprektum csatorna /.
tivoli
@Aki Én: ma, 11:40
Hiába.. Ha valakinek nem fér a kobakjába, annak kár magyarázni..Nyugodtan le lehet szakadni rólam.
Aki Én
@tivoli: 11:40 Te sem bírod ha megvilágítják a hiányosságaidat, mi? Ne hisztizz, ez egy nyilvános fórum. Ha nem bírja a lelked a kritikát, szedd össze magad, vagy csevegj egy horgolós topikon. Persze az nincs kizárva, hogy ott meg a kötősök fognak megjelenni... Nem tudom mi volna neked biztonságos? Ha megvan szólok.
Linna
Én azon akadtam meg, hogy a pártvezér azt mondja, hogy ismertek akarnak lenni. Ez egy dolog. De lehetnek ismertek, ha most megosztják az embereket, és nem állnak ki egy jelölt mellett, akkor 18-ban nem is lesz lehetőségük rá, hogy egyáltalán a parlament közelébe jussanak. Talán másban, máshogy kellene mutogatni magukat! Minek megy politikusnak, aki hülye?
Linna
@vonotok: Jó volt, én megnéztem. Rájöttem, hogy ... illetve megerősödtem benne, hogy Orbán egy Hitler-palánta!!!
vonotok
Sajnos az egész rendszerét ugyanazok a vonások jellemzik mint Adolfét. Mi lesz vetünk??, Őrlődünk a kelet és nyugat között, egy szét hullott ellenzékkel, a nép saját nyomorától nem látja a szakadékot amibe ez az örült vezeti az országot.
Toby
Mi történt, megtelt már a gyogyó, hogy ez a veréb még szabadon szaladgál ?
Desischado
@human: De igen! ÉS más is van még. Mikor én ezt a pasast először hallottam, az echo tv-ben bayer vendége volt, és kijelentette, hogy minden munkanélküli munkakerülő, és ő volt az, aki Monok polgármestereként, a szociális segélyt a kert tisztántartásához kötötte, törvénytelenül, mert erre nem volt semmi joga. Én azóta utálom ezt a férget!
papa.49
@Desischado: Evvel nem vagy egyedül, én is kurvára utálom a görényt...
herczeg0210
@human: És vajon mennyit kapott a Fizesstől érte???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.