Tarsoly Csaba cégcsoportja hatalmas birodalmat épített ki az elmúlt évtizedekben – írja az Index. A Quaestor először csak pénzügyi tanácsadóként működött, később beszálltak az értékpapír-kereskedelembe, befektetési alapkezelésbe, idegenforgalomba, ingatlanfejlesztésbe,  telekommunikációba és a nyugdíjszolgáltatásba is. A kérdés az, hogy mi lesz most ezekkel a beruházásokkal.

Ugyanis a Quaestor kötvénykibocsátással és a kötvényeladással foglalkozó leányvállalatain keresztül vonta be a pénzt a cégcsoport számos fejlesztéséhez és beruházásához. Ha pedig végleg fel kell függeszteniük a tevékenységüket, számtalan projektjük elakadhat.

Így a botrány hátrányosan érintheti többek közt az ETO Park Élményközpontot, a Moszkvai Kereskedőházat, a Török-Magyar Kereskedőházat, a Visa World Centert, a DunaCity városfejlesztési projektet, a szegedi Hungária Hotelt és még rengeteg egyéb beruházást is.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
@nyanya001: és még ők hörögték hogy gyurcsánysukkoró...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Ekkora csalások! Bezzeg az apeh minden 2 ezer ft-ot behajtott és egy üveg kóla miatt is több tízezres büntetéseket szabtak ha nem kaptak blokkot.
wagabund
az embereket az érdekli, kinek a száláján landol ez a felfoghatatlanul sok pénz?

hogy nem az egészségügyben, a gyermekélelmezésben, az oktatásban, az biztos...
bencemacska
Végre egyszer időben léptem, tavaly kivettem a 20 éve ott lévő pénzemet!!!

Pedig nem tudtam semmit!!!
nyanya001
Így kell 5 év alatt egy országot leamortizálni !
Szavakat nem lehet találni ennyi gazemberségre !
bundi
@nyanya001: és még ők hörögték hogy gyurcsánysukkoró...
bundi
Csak tudnának egy hasonló kaliberű emúttnyócéves bozrányt felhozni...de már az sincs...még tizedekkora se...
lampa laz
Hát ennek a Csabának igen csak nagy tarsolya volt, vagy van.
Ezek az iyen, olyan külhoni kereskedőházaknak nevezett tudj isten mik, meg jobb ha nem is jönnek létre. Csak pénzeltüntetőként működtek volna úgy is.
human
És ez a kormány az aki szerint nincs azzal semmi gond, hogy offshore cégek árulja a magyar állampolgárságot. Az MNB arra állt be, hogyan lehet megkönnyíteni, hogy minél több pénzt átjátszanak a pártkasszába. Ezért nincs min csodálkozni, hogy a pénzügyek ellenőrzésével sehol nem foglalkoztak. Az MNB felügyeleti bizottsága a mai napig nem működik.
bundi
most már legalább tudják az emberek miért is kell ennyi kereskedőház...peruba angolába meg isten tudja hova...
bundi
@human: mint most a legújabbak...
444.hu/2015/03/10/a-kulugyminiszterium-eszetlen-penzszorasra-keszul/
olvasgasd..és legyél büszke a vezérre...a magyaroknak tényleg van pénze szinte mindenre...
human
@bundi: Délről tudod mit fogunk importálni? Afrikai mérget, de hektószámra.
Ondrey
Ondrey
A gyermekeim 20 évi félretett pénzüket vitte el a Qaestor. Most néztek ki egy ingatlant,hogy végre a két kicsi gyerekkel ott hagyják az albérletet.Nagyon el vannak keseredve. A nyavalyás Matolcsyék ezekre a pénzintézetekre néztek volna,mint a paloták vásárlásával foglalkoztak. Röhögnek a markukba.Javaslom,hogy az iszlamisták ellen küldendő kontingensbe rakják be őket.Nagyon elszaladt a ló velük! Szegény Magyarország édes Hazánk. Mit tettek Veled!
bundi
@Ondrey: amire felhatalmazást kaptak...és ezt csak azok kérhetik számon rajtuk akik adták...azok nem teszik...a többiek meg birkák az akolban...a jelek szerint...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.