Nem is oly rég keltett felháborodást, hogy a Fidelitas úgynevezett "provokátorfigyelőt" hozott létre. A Fidesz-frakció által kiadott közlemény szerint ezeknek a "provokátoroknak" vállalnia kell az arcukat, valamint a felelősséget amiatt, hogy megpróbálták megzavarni a békésen ünneplő magyar embereket.

Vagyis ezen "ellenzéki" személyek nem burkolózhatnak a névtelenségbe. A nyilatkozat szerint a Büki Zoltán által vezetett, Lánchidat lezáró tüntetők is ebbe a "kategóriába" sorolhatóak be, mivel akciójukkal több tízezer magyarnak okoztak kárt.

A 168 Óra Online egy írásában rávilágított arra a tényre, miszerint Büki és a hidat lezáró autós csapat a tüntetésen arcát mutatva vállalta a felelősséget, ráadásul az akció elején nyilatkozatot is tettek a sajtónak.

A portál újságírója arra is kitért, hogy a március 15-én tartott miniszterelnöki ünnepi beszédet sem arcukat nem vállaló "provokátorok" zavarták meg, ugyanis ezek az emberek nem mások, mint akik az Ország Gyűlése Mozgalom néven állandó tüntetőkként vannak kint a Kossuth téren és a sátrakat is állították fel a Parlament előtt.

A végkövetkeztetés pedig, ahogy a portál is írja: a Fidelitas és a Fidesz-frakció legnagyobb örömére tehát az emberek naponta jelentik fel önmagukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.