Az, hogy ügyvezető igazgatónak nevezték ki, semmit sem számít a vagyonkimentés szempontjából – mondta Ibolya Tibor fővárosi főügyész az ATV-ben a Quaestor-üggyel összefüggésben. Egy hasonlattal is élt: szerinte a Tarsoly-Orgován tandem cseréje olyan, mint amikor eladót váltunk egy sarki fűszeresnél.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
talán ezért lett ő a főügyész...
ezt az éleslátást húúúú...
coni
Valójában az irateltüntetés lehetett a feladata, mellesleg a közgyűlés elfogadta, hogy az anyacég felvásárlását egy gyilkossági kísérlettel gyanúsított, a közügyektől 5 évre eltiltott ember jegyzi.
Ibolyát majd szembesítik a közjegyzőnél elhelyezett irattal március 10-i dátummal ellátva., amely tartalmazza, hogy pontosan mi lehetett Orgován szerepe, Azaz a laikus újságíró már akkor előre leírta ami a nyomozás során fog kiderülni, hogy mégiscsak hasznos volt a székcsere.
pbalage
én kirúgnám ezt a főügyészt, de szerintem pont azért kell a Mi Vityánknak, mert majdnem olyan jól tud hazudni mint maga a Fővezér.
Katalina62
Döbbenet volt, amit tegnap az Egyenes beszédben előadott!
human
@Katalina62: Azt sem tudta, hogy mi mikor történt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.