Csepreghy Nándor fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkár lemondását követeli az Együtt az uniós gazdaságfejlesztési pénzek kifizetésének felfüggesztésével összefüggésben.

Az ellenzéki párt csütörtöki, MTI-hez eljuttatott közleményében – egy a 444.hu-n nyilvánosságot kapott uniós jelentésre hivatkozva – azt írta, szerinte egyértelmű, hogy a Fidesz és az Orbán-kormány hazudott az Európai Bizottság jelentéséről, hiszen a túlárazott és szabálytalan projektek 2012 utánra tehetők. Az Együtt szerint a 700 milliárdnyi EU-forrás felfüggesztése a Fidesz és az Orbán-kabinet felelőssége.

Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség a szerdán jelentette be, hogy az Európai Bizottság felfüggesztette a gazdaságfejlesztési operatív program első három prioritásának kifizetéseit. Az érintett területek 2007 óta pályázható keretösszege mintegy 700 milliárd forint.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
´Helyettes államtitkár... mit kever a politikában ``
Az államtitkár szabadságon van ???
papa.49
@volvós: Egy szóval, xart...Egyébként meg kilőhető...
Desischado
Az egész bandának le kéne mondania, de persze csesznek rá!
kukac50
Vizsgálni kellene az uniós pénzek elköltését,és minden politikus feleljen teljes vagyonával ha valamit rosszul gondolkodás nélkül szavazott meg. Teljes vagyonával feleljen minden politikus azért amit megszavazott,még az M4-es beruházás elindításáért ,és leállításáért is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.