Teljes nyugdíját oda kell adnia gyermektartásként egy apának, hiába hivatkozott arra, hogy visszavonult, többé nem jól menő cégvezető. Az ítélet szerint majd megél az öregkorára félretett megtakarításából, de a gyerekeknek „jár” a tablet, a csúcsmobil és a márkás cuccok – mert megszokták. Egy éve hatályos az új családjogi törvény, de a tartásdíj miatti szülői viszály örök, ahogy az extrém bírósági döntések sem tűntek el. De már van olyan fizetését letagadó apa, akit a Facebookra posztolt luxusnyaralás fotói buktattak le.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
"A tárgyak azért vannak, hogy használjuk őket. Pont emiatt olyan elkeserítő hely néha ez a világ.. mert tárgyakat szeretünk, és embereket használunk."

Vajon milyen felnőtt tagjai lesznek ezek a gyerekek a társadalomnak?
300 ezer gyerektartás?? Bíró uram, bíró uram...
Anna Mária
Sajnos ezek az ítéletek csak lovat adnak azok alá a nők alá, akik úgy képzelik, hogy az apa a fejőstehén, akinek kutyakötelessége a magas életszínvonalat számukra élethossziglan biztosítani.
Természetesen a gyereknek joga van a normális nevelődéséhez szükséges összegre, de az apáknak meg kellene hagyni rá a jogot, hogy a gyereknek luxuscikket ajándékoz-e, vagy nem.
Az anyáknak egyébként nincs megtiltva, hogy sok pénzt keressenek és ha helyesnek tartják a gyerek minden jóval való ellátását, akkor hajrá, a válás után meg lehet keresni mindennek az árát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.