A mentőket hívta elsőként K. László, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. április 18-án este nagysápi otthonukban megszúrta élettársát – írja a police.hu.

A 34 éves férfi a helyszínen és később, gyanúsítotti kihallgatásán is elismerte, hogy a sértett sérülését ő okozta, bár állítása szerint nem szándékosan. Azt mondta, hogy a késsel a falra célzott, onnan pattant élettársa hátába, akit sérülése miatt kórházba szállított a mentő.

K. Lászlót életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Hogyne lenne hihető !
Mint az az eset, amikor melbbeszúrták a palit, de nem a szúrás közvetlen következméneként halt meg, hanem mert hideg volt a késpenge és tüdőgyulladást kapott a sértett ! ( talán valamelyiok Rejtő-regény sztorija !)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
Lemaradtam! Valaki feltalálta a bumeráng kést?
Persze tök hihető, már akinek. Ha, a jelenlegi igazságszolgáltatás közeli ismerőse az elkövető, akkor biztos, hogy a fal a hibás. Eddig én, még csak azt hallottam: kapsz egy akkora pofont, hogy a fal adja a másikat. Ugyan ezt késsel még soha!
Yeromos
Most már csak arra kellene valami hihető történetet kitalálni, hogy miért akarta leszúrni a falat.
zöldszem
2015. április 18-án, a Cirkuszok Világnapja volt!
Az is lehet, hogy cirkuszi késdobáló az ürge és gyakorolt!
Minden esetre, ha más nem is igaz, annyi biztos cirkusz az volt!
Bedécs LÁszló
Hihető bizony.Ha azt elhiszik amit a felcsúti törpe össze-vissza hablatyol,ezt miért nem lehet elhinni???
Vizual
hehe. Ez jó. De legalább ez kitalált valamit. Borítékolom, hogy a szándékosságot nem fogják bizonyítani. (Bár nem ismerem a körülményeket)
perfekt
"Repül a nehéz kő: ki ,tudja hol áll meg?Ki tudja hol áll meg,s kit hogyan talál meg?" Majd pont egy kés kezd el válogatni--ne már.Bele állt és kész-- kapufa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.