Tóásó Előd megérkezett Magyarországra, ahol sajtótájékoztatón elmondta, fontos volt, hogy legálisan érkezzen haza, ezért volt szükség az útlevél megszerzésére is. A bolíviai börtönéből szabadult férfi a Baptista Szeretetszolgálatnak mondott köszönetet.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Először arról énekeljen ez a figura hogy pontosan mit is keresett és csinált ott Bolíviában mert viccből még ott sem tartóztatnak le senkit.
Anna Mária
Azon igyekezzen Tóásó, hogy minél hamarabb visszafizesse a baptistáknak a ráköltött pénzt, mert nagyon sok önhibáján kívül rászoruló van, akik a baptisták segítségét várják. Most például Nepálban volt földrengés.
silber13
@Dr. Felipe:Húúú! Hát nem tudod? Bizonyára rózsafüzéreket osztogatott és kegyes imádságokat tartalmazó könyveket adott sokaknak!
silber13
Hihetőbben kéne hazudni Előd! De ne félj, lesz nálunk munkád! Mehetsz Alcsútra Mészároshoz és ott űzheted a nevedben is felbukkanó foglalkozásodat. Ott most tavat kell ásni! Csónakázó tavat!:-)))
feleselek
Milyen hirneve volt Tóásónak mielőtt kiment Boliviába? Egy senki volt és most is csak a fidesz csinált belőle mártírt, azért, hogy döngethesse a mellét "megint megmentettünk egy honfitársunkat"
Önfényezés az egész!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.