Kokó sikeres sportember volt. S mint ilyen, sokaknak, és pártfüggetlenül, példakép, A sport a közképben mégis csak a tisztességről, a tisztességes versenyről, az őszinte teljesítményekről, és általában az önmeghatározottságról szól. De legalább is erről, ezekről kellene szólni. Valamint a gerincről.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
En is szerettem Kokot, tetszett a kuzdese, a szerenysege, amit Nemetorszagban is osszemelozott - szep volt...Nem kellett volna mar a valasztasi kampanyban sem elkoteleznie magat, ha jo volt neki a Kadar rendszer alatti juttatas, vajon miert tette le a voksat orbanra?

Ez mar orok kerdes marad - valoszinu megvalaszolatlanul.

De megutotte a szemem a tamogatolista orban mogott: mig az Edda Muvek "egyuttes"-kent van jelen, addig Kobor csak Janos es nem az egesz Omega...

Szoval akkor honnan is van Kobornak joga megkerdojelezni Mihaly Tomi lepeset a csuti rendezvennyel kapcsolatban? 100 %-ig igaz: benne van a csuti koncertben a politika, ne is tagadja Kobor!

Koko meg szepen lezullott erkolcsileg, ha neki a fideSS szinvonala megfelel, mint kovetendo iranyzat,...
Egy legendaval megint kevesebb lett...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@karma1: Igen, a régi MNO-lista szépen jelzi, hogy Kobor személyében ment nyalni, míg a többiek igyekeztek kimaradni ebből a lavórnyi takonyból.
A legendák fogyása, kopása meg tart tovább. De alig temenek újak, ahogy látom. Mindenki evickél abban a lavoárban. Míg nem jön valaki aki lerúgja a sámliról.
eszegfu
Nem tehetek róla, de ezek után a "sportember" nálam a feledés homályába veszik.
eszegfu
@GeoCravker: 18:12 Egyetértünk. Ő nem egy "simán" Fideszre szavazó, mert szinte minden nagy rendezvényen a "disztribünön" állt, nem pedig a lelkes hivők között. Azt nem hiszem el -- még neki sem -- hogy az ilyenfajta "egyetértése" miatt anyagilag nem járt jobban, mit a fidesz mezitlábas szavazói. A mostani mosakodásával pedig szimplán egy görény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.