Tizenkét év fegyházra, illetve négy év javítóintézeti nevelésre ítélt részben első fokon a Budapest Környéki Törvényszék csütörtökön egy férfit és a fiát, akik éveken át megerőszakolták a család lánygyermekeit – tájékoztatta a törvényszék szóvivője az MTI-t. 

Koszta János elmondta, hogy a vádirat szerint az elsőrendű vádlott, a most 38 éves férfi és 18 éves fia 2006 és 2013 között Solymáron rendszeresen szexuálisan zaklatta, illetve többször megerőszakolta a család két kiskorú, 12 év alatti lánygyermekét, vagyis a férfi a saját lányait, a fiú a saját testvéreit.

Időközben más bűncselekmény miatt az apa börtönbe került, a három testvért pedig nevelőszülőknél helyezték el, de a fiút még ez sem akadályozta meg az erőszakoskodás folytatásában.

Az elsőrendű vádlottat csütörtökön a törvényszék 12 év fegyházra ítélte, de az ítélet nem jogerős, mert az ügyész 3 nap gondolkodási időt kért, míg a férfi ügyvédje felmentésért fellebbezett. Fiának 4 évet kell javítóintézetben töltenie. Mivel a másodrendű vádlottra kiszabott ítéletet az érintettek tudomásul vették, az jogerőre emelkedett.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
12 év kevés és tessék mondani, hol volt az anyuka, míg ezek élvezkedtek ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Ezzel az esettel kapcsolatban is furcsa számomra, hogy a kislány/ok? közösségei semmit sem vettek észre, sem az iskolában a nevelők, sem a barátok? Kizárt, hogy a viselkedésükön nem látszott.
(Sajnos a fiú gyerekből sem lesz "normális" férfi, már soha.)
JAJMÁR
@Freewolf: 08:42 Úgy tűnik, te ezer indokot találnál, hogy kiirthasd a fél világot. De mi lesz, ha éppen a farkasokat akarja valaki kiirtani?
feri57
Magyarországon is sok furcsa eset történik, az ilyen aberráltakat ki kell herélni a büntetés mellett. Megölik a saját gyermekeiket, molesztálják őket, élve eltemetik, milyen világban élünk?
kukac50
Az anya meg félt Tőlük? Keresni kellene miért nem védte meg a lányait és miért nem jelentette fel a férfit és fiát? Az okot kellene tudni.
sziha
@Freewolf: Ha elhiszed, hogy a halalbuntetes a legszurnyubb, akkor meg semmit nem tudsz...
Fradigege
Állatok. Apuka és a kisgyerek végbélnyílása rózsabimbóra fog hasonlítani 12 év sitt után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.