Tizenkét év fegyházra, illetve négy év javítóintézeti nevelésre ítélt részben első fokon a Budapest Környéki Törvényszék csütörtökön egy férfit és a fiát, akik éveken át megerőszakolták a család lánygyermekeit – tájékoztatta a törvényszék szóvivője az MTI-t. 

Koszta János elmondta, hogy a vádirat szerint az elsőrendű vádlott, a most 38 éves férfi és 18 éves fia 2006 és 2013 között Solymáron rendszeresen szexuálisan zaklatta, illetve többször megerőszakolta a család két kiskorú, 12 év alatti lánygyermekét, vagyis a férfi a saját lányait, a fiú a saját testvéreit.

Időközben más bűncselekmény miatt az apa börtönbe került, a három testvért pedig nevelőszülőknél helyezték el, de a fiút még ez sem akadályozta meg az erőszakoskodás folytatásában.

Az elsőrendű vádlottat csütörtökön a törvényszék 12 év fegyházra ítélte, de az ítélet nem jogerős, mert az ügyész 3 nap gondolkodási időt kért, míg a férfi ügyvédje felmentésért fellebbezett. Fiának 4 évet kell javítóintézetben töltenie. Mivel a másodrendű vádlottra kiszabott ítéletet az érintettek tudomásul vették, az jogerőre emelkedett.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
12 év kevés és tessék mondani, hol volt az anyuka, míg ezek élvezkedtek ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
a böriben már nagyon várják a friss husit... ott lesz még csak nemulass...
justhpeter
12 év kevés és tessék mondani, hol volt az anyuka, míg ezek élvezkedtek ?
Rumcájsz
Rövidre zárni...

Felakasztani az újrahasználatos kötéllel, majd a fia alól is kirúgni a széket!

Felesleges embernek nevezett hústömegek a társadalom nyakán...
rugacs
Koszta, mi?!
Ezek után van még valakinek kétsége afelől, hogy az emberek és állatok kategóriája mögött messze lemaradva egy teljesen különálló besorolásba tartoznak?!
vukkocska
A kasztrációit is meg kellett volna ítélni.
ilos
És még valaki problémázik a halálbüntetésen?
cacus
kuruc.info/r/26/143528/ "Csak a szokásos"...
Várjuk a rajvédők magyarázatát!
Desischado
Csak 12 év?!?!?!?! A rohadt jó édes...curva..a...jukat! kasztrálni és életfogytiglan a minimum! És az "anya" hol volt?! Nem létezik, hogy semmit nem vett észre! szegény kislányok, kiheverik ezt a borzalmat valaha is? Remélem, a börtönben a többiek tesznek róla, hogy elátkozzák a napot is, amikor a világra jöttek! Mocskos, rohadt pedofil férgek!!!
Tekla
Én két szóért egy évet kaptam , mert kiírtam egy tolvajról, hogy zabáltatta a rokonait, meg nyalja a seggüket. Ez a büntetési tétele a zabálás és a seggnyalás szónak! Akkor ezek mért csak 12 évet kaptak? Mikor jön már el az az idő amikor a bíró leüli a tévesen kiszabott időt pro és kontra ?
Mert akkor rendben leszünk jogilag!
Mobil123
Azért csak kitömném őket és kikötném a főtérre . Eléjük egy egy-két rakat fél téglával, és aki arra jár teheti amit kedve tartja az ilyen aljadékokkal!!
Freewolf
Tessék már itt kampányolni a halálbüntetés és a kémiai kasztrálás ellen! Lehet kezdeni!
Aki Én
@rugacs: Mi köze a törvényszéki szóvivő Kosztának az elkövetőhöz?
Aki Én
@ilos: Hidd el, az nem igazi büntetés. Az életfogytiglan az igazi büntetés. Tudom, hogy az meg sokba kerül, ezért kellene annak napi költségét lejjebb vinni.
Ha rajtam múlna, ezek nem látnák többé a napot.
JAJMÁR
Ezzel az esettel kapcsolatban is furcsa számomra, hogy a kislány/ok? közösségei semmit sem vettek észre, sem az iskolában a nevelők, sem a barátok? Kizárt, hogy a viselkedésükön nem látszott.
(Sajnos a fiú gyerekből sem lesz "normális" férfi, már soha.)
JAJMÁR
@Freewolf: 08:42 Úgy tűnik, te ezer indokot találnál, hogy kiirthasd a fél világot. De mi lesz, ha éppen a farkasokat akarja valaki kiirtani?
feri57
Magyarországon is sok furcsa eset történik, az ilyen aberráltakat ki kell herélni a büntetés mellett. Megölik a saját gyermekeiket, molesztálják őket, élve eltemetik, milyen világban élünk?
kukac50
Az anya meg félt Tőlük? Keresni kellene miért nem védte meg a lányait és miért nem jelentette fel a férfit és fiát? Az okot kellene tudni.
sziha
@Freewolf: Ha elhiszed, hogy a halalbuntetes a legszurnyubb, akkor meg semmit nem tudsz...
Fradigege
Állatok. Apuka és a kisgyerek végbélnyílása rózsabimbóra fog hasonlítani 12 év sitt után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.