A hazai szélsőjobboldal, köztük a Kuruc.info munkatársa is megjelent azon a keddi sajtótájékoztatón, amelyen bejelentették, hogy a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen minden szakon kötelezően tanulnak majd a holokausztról - írja a Népszabadság.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verum
Bizonyára jelentkezni akar tanulni. ;-)
Hellcat
Nagyon erőltetve van ez a holokauszt. TÚLSÁGOSAN! Kezd rohadtul unalmas lenni.
verum
@Hellcat: - akkor te foglalkozz Trianonnal. Úgysem mész egyetem közelébe, legfeljebb takarítani, nem?
Anna Mária
Az ügyészség nem fog moccanni, a kurucinfósok Orbán védett állatai.
Anna Mária
@Hellcat: Ha nem érdekel a téma, ne foglalkozz vele.
levi
És mégis milyen alapon? Persze, sajnálatos esemény volt, de nem az egyetlen a történelemben, a többiről miért nem kell kötelezően tanulni? Amerikai holokauszt, a kereszténység bűnei, a komunnizmus bűnei stb.
Ezek 200 év múlva is önmagukat fogják siratni miközben pénzt csinálnak őseik szenvedéséből.
Hellcat
@verum: Jó hogy felhoztad trianont. Trianon is egy gyászos történelmi esemény mégis mindenki azt mondja, hogy "lépjetek túl rajta"...a holokausztot viszont soha senki nem felejtheti el!!! Ja és örökre pénzt kell fizetni a zsidóknak...Na így talán jobban megérted az álláspontom. Sokkal tragikusabb dolgok is voltak a történelemben, mégis csak ez az egy eset van ennyire "felturbózva". Egyébként köszi, hogy egyből arra következtettél, hogy max takarító szinten gondolkodom. Aranyos tőled, hogy így nekem ugrottál. Orosz táborokban többen haltak meg mint német táborokban még sincs ennyire felturbózva. keresztény egyház rengeteg ember halálát okozta, utólag kiderült, hogy nem annyira jogosan ugye...abból se nagyon csináltak ügyet. Akár volt holokauszt akár nem, a zsidóságnak nagyon hiányzott...hiszen azóta is ezen lovagolnak, hasznot húznak belőle és fenyegetésre alkalmas téma. Egyébként Trianon sajnálatos dolognak tartom, de feleslegesnek tartom, hogy olyan dolgon idegeskedvek ami majdnem 100 éve volt. Úgy sem tudok tenni semmit ellene.
verum
@Hellcat: - én nem mondom, hogy lépejetek túl rajta, te viszont unod emberek százezreinek meggyilkolását, pedig magyarok voltak!
Az egyik igazságtalanságot lábbal taposod, ne várd, hogy a másikért majd sajnálják a magadfajtát!
Na, így talán jobban megérted az álláspontom.
Jogosan feltételeztem, hogy takarító szinten vagy (és elnézést minden takarítótól!) mert csak buta és tanulatlan embert nem háborít fel a mocskos gyalázó viselkedése! Aki embert gyaláz zsidósága miatt és Hitlert emlegetve kívánja minden zsidó halálát!
Most mondjam azt, hogy a magadfajta miatt jobb lett volna, ha az orosz táborokban befejezik, amit kezdtek?
Nem mondom, mert minden ártatlanul kiontott vér Istenhez kiált büntetésért!
Hogy számodra a kiontott ártatlan vér már unalmas, azzal számolj el majd te Istennel - én pusztán csak megvetlek érte.
Ennyi.
Hellcat
@verum: Már megbocsáss de...TE MIRŐL BESZÉLSZ? Milyen magamfajta? Miből vontál le ilyen drasztikus következtetéseket mint amit leírtál? Mondtam én, hogy a holokauszt nem volt vagy hogy nem sajnálatos? NEM! Azt mondtam, hogy a zsidóság POFÁTLAN módon erőltetve kihasználja a gyászos eseményüket arra, hogy pénzt és befolyást szerezzen. A saját őseik halálán élősködnek!!! Elég perverz nem? KÖTELEZŐ lesz tanulni róla mindenhol minden szakon...1 éve volt a Nagy háború kitörésének 100. évfordulója. Elég neves évfordulónak nevezném. Tudod hány kérdés volt róla a történelem érettségiben? Nulla. Holokauszt volt...meg előtte is...meg előtte is...Ha nem lenne benne már támadnák az országot, hogy holokauszttagadóak vagyunk mert nincs benne róla kérdés az érettségiben és akkor mindenki fülét farkát behúzva kérne bocsánatot. A háború teljes igazságának kb a 30-40% át ismerheted, mert minden más azóta titkos...Orosz, Angol, Francia, Amerikai dokumentumokból a kínos dolgok még a mai napíg nem láthattak világot. A győztesek írják a történelmet így a Németek szennyesét gyorsan kiteregették.
verum
@Hellcat: - élősködnek? Emberek halálban küldött százezreinek vagyonát kobozták el és ma is élnek belőle magukat nagy magyar kereszténynek vallók!
Igen, a magadfajtáról beszélek, aki pofátlan élősködőnek tartja, aki túlélte a haláltábort, vagy odaveszett az egész családja?
Te mennyi idő alatt bocsátanál meg ilyesmit? Főleg ha nincs is elszámoltatva a bűnös!
Igen, a magyar történelem kötelező a magyarok számára a holokauszttal együtt, mert az is hozzátartozik.
Egyébként te mennyit ismersz a magyar történelemből? Bárki fegyverrel megakadályozza, hogy tanul, hogy kutass, hogy a még élő régiektől emlékeket gyűjts?
Igen, a győztesek írják a történelmet, most a mai hatalom.
Tudod, negyven évvel ezelőtt is volt agymosás, de sokaknál nem jött be.
A mostani agymosás viszont arat a többségnél. Mert tanulatlan, mert buta, mert elfogult, mert megvezethető.
De meg van írva, ennek így is kell lennie: "És mivelhogy a gonoszság megsokasodik, a szeretet sokakban meghidegül."
Mint a magadfajtánál!
Hellcat
@verum: Még mindig nem bírom felfogni miből ítéltél el engem egyből szélsőjobbosnak, de hát szíved joga...Viszont az ilyen egyből toroknak ugrás mint amit te it bemutatsz hozzájárul ahhoz hogy sokan utálják a zsidókat...biztos vagyok benne. Én a saját történelem tudásomban nem kételkedem a tiédben viszont igen...az elfogultságában viszont biztos vagyok. Nem akartam személyeskedni de ha elkezdted hát legyen...Áldozata vagy te is az agymosásnak. Áldozata annak a győztesek által írt agymosó történelemnek ami felturbózza a holokausztot. Temérked csapás érte kis hazánkat már és persze mind semmi a holokauszthoz képest...szerinted. Itt károgsz a zsidóírtás miatt aki meg trianon miatt háborog azt meg lenézed. Érzed az iróniát? Ha az utolsó holokauszt túlélő is rég meghalt már a zsidóknak még akkor is járni fog az örökjáradék és mint már mondtam...élősködni fognak a témán. Persze szerited ez még akkor is tök jogos lesz. Mind1 neked nem lehet ezt megmagyarázni mert már bekategorizáltál. Itt abba is hagytam.
verum
@Hellcat: - látod, ezt elhiszem, hogy nem bírod felfogni, mitől tartalak szélsőjobbosnak.
Vagy nagyon buta vagy, vagy nagyon tudatosan hazudsz. Harmadik lehetőséget nem látok.
Viszont bármelyik is van, fölösleges tovább magyaráznom, hiszen úgysem érted.
levi
@verum: Én elhiszem, hogy a holokauszt megtörtént, és szerintem is szégyentelejs dolog, de!
Amit azóta csinál a zsidóság az még szégyenteljesebb. Két kézzel verik azóta is asztalt, hogy márpedig mindenki sajnálja őket.
És ha valaki nem hiszi el? Demokráciai joga nem elhinni, de a zsidóság ezt is sárba tiporja amikor "csak azért is el fogod hinni és sajnálni fogsz minket" felkiáltással , erőszakkal veszi rá a kétkedőket a "jobb belátásra".
Sok embernek nem a zsidókkal van baja, hanem ezzel az erőszakos fellépéssel...amikor valaki megkérdőjelezi a holokausztot, ők azonnal megbélyegzik.
A háborúsbűnökért azóta is pénzt követelnek, megbüntetnek mindenkit akit csak tudnak.
Ha már felhoztad trianont: minden balos csak azt hajtja, el kéne már felejteni, régen történt, nem lehet rajta változtatni...nos zsidó kérdésben ugyanezt tudnám mondani...megtörtént, szörnyű volt, de nem lehet mit tenni...Ha meg valaki nem hiszi, akkor nem hiszi, ennyi...mindenkinek saját dolga.
verum
@levi: - néhány emberre még igaz is lehet, amit írsz. De te és az antiszemiták zsidóságról beszéltek. Mindet ismered? Ami szégyenteljes, az a zsidózás. És igazuk van, hogy verik az asztalt, mert máig megy a zsidózás. És nem azért, mert ők tehetnek róla, hanem te és az antiszemiták zsidóznak, erőszakosan fellépnek.
Balost sem ismersz mindet, sőt meggyőződésem, hogy nem mind balos, akit annak tartasz.
Elfogult általánosító vagy, amit rakva van tévedéssel és ez újabb ellentéthez, gyűlölethez vezet.
Egyébként, ha kifogásolod a kárpótlást. Nekünk volt ismerősünk, aki visszajött a haláltáborból, de felesége, 16 éves fia és 4 éves kislányát ott ölték meg brutálisan. És soha,egyetlen fillér kárpótlást nem vett fel érte. Viszont minden ilyen emberirtásért jogos lenne kárpótlást fizetni. De látod, vannak országok, akik el sem ismerik a népirtást, mint pl. az örmény népnél.
És Magyarország is olyan, hogy nem ismeri el felelősségét és vígan éltek köztünk, sőt biztos jól is, akik embereket, magyar embereket vertek agyon, magyar emberek vagyonát kobozták el és osztották szét maguk között.
Ez a szégyenletes és pofátlanság!
Hiszel amit akarsz, a lelkiismereteddel neked kell elszámolnod. De nekem meg azzal, hogy a magadfajtát mélységesen megvetem és elhatárolódom. Ott, ahol az ilyen ember magyar, én inkább nem vagyok magyar. Ahol az ilyen ember kereszténynek mondja magát, ott én nem vagyok keresztény. Ahol az ilyen embernek számít, ott én nem vagyok ember.
Mariner1
Írja a Kuruc, hogy nem a munkatársuk volt, hanem egy provokátor.
levi
@verum: Helyes, nem vagy se magyar se ember, csak egy csökött barom.
Írtam egy normális hangvételű véleményt, erre csak a betanult ócsárolást kapom...mint ahogy megszokhattam volna már a magadfajtától.
Képzeld, én nem vettem részt a holokausztban, ergo nem akarom , hogy leerőszakoljáka torkomon.
"Ami szégyenteljes, a zsidózás" írtad. Nem zsidóztam, ez egy gyüjtőnevük, mint nekünk pl. magyarok. Nem nevezhetem őket Jánosoknak vagy pokemonoknak vagy mi a szarnak.
Ha meg csak gyűlölködni tudsz meg acsarogni akkor inkább maradj csendben.
verum
@levi: - tudod te, hogy szüleid, nagyszüleid mit csináltak abban az időben? Talán zsidókat jelentgettek fel, talán verték is őket. De neked ez könnyen lecsúszna a torkodon, igaz? Ha másfajta emléket hoznál a rokonaidtól, most más lenne a véleményed. Bár, még az is meglehet, benned is zsidó vér folyik. :-)))
Mindenesetre most ordas eszmét vallasz, akár a képed, amivel itt jelen vagy.
levi
@verum: Te, lehetek akár zsidó is, nem nagyon tud érdekelni.Max én szégyelném magam amiatt amit a népem tesz. A te mérleged meg nagyon balra húz.
Mellesleg nem tudom, honnan olvastad ki, hogy gyűlölöm a zsidókat. Ilyet nem mondtam, csak azt, hogy egyesek miért nem bírják őket. Az egyetlen aki gyűlölködött az te vagy.
verum
@levi: - én is szégyellem, amit a népem tesz! A mérlegem meg fogalmad sincs, merre húz, mert az tőled nagyon távol van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.