Álmukban ölhette meg 9, illetve 10 éves fiait az a balmazújvárosi férfi, aki csütörtökön baltával gyilkolta meg családját. Legalábbis erre utal, hogy állítólag pizsamában találták meg a gyerekek holttestét – állítja a Blikk.

A lap úgy tudja, reggel fél nyolckor a meggyilkolt feleség még beszélt telefonon édesanyjával, de fél tízkor már zárva volt a család házának ajtaja. Ezt valahogy a nő anyjának sikerült felfeszítenie, akkor talált a holttestekre.

Az újság megszólaltatta az elhunyt asszony főnökét, aki érezte, hogy baj lehet, hiszen a nő nem nyitotta ki az üzletet és a telefonja sem csörgött ki. Azt is hozzátette:

Soha nem kért előleget, nem panaszkodott anyagi és magánéleti gondokra. Igaz, a férjéről alig mesélt, a gyerekeiről azonban sokszor beszélt. Főleg a nagyfiát emlegette, aki kiválóan kézilabdázott.

Az egyik helybéli szerint sem volt a családdal soha semmi probléma, kézilabda edzésre is együtt vitték a gyerekeket. Bár a férfi úgy tudja: a férj néha féltékenykedett, így akár ez is állhat a tragédia hátterében. Más szomszédok viszont azt állították, mostanában lehetett a házaspárt veszekedni hallani, de hogy ennek mi volt az oka, azt nem tudják.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.