Vissza kell adni állatkínzás miatt elítélt gazdájuknak azokat a lovakat, amelyeket két éve állatvédők és rendőrök mentettek ki elhanyagolt karámjukból.

Erről a Komáromi Járásbíróság döntött. Az állatvédők szerint az ítélet felháborító, de nem egyedi. Azt tervezik, hogy szeptemberben tüntetnek a szabályok szigorításáért – hangzott el a pénteki RTL Híradóban.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Nagyon remélem, hogy ezt sikeresen meg fogják fellebbezni.
Gyalázat, ami ebben az országban folyik!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Magyar jogállam. A bíróság elítéli az állatkínzót, majd visszaadja a kínzást túlélt állatokat az állatkínzónak. A bíróság köpött az állatvédelemre. Ez a bíróság olyan messze került a józan paraszti észtől, hogy már csak kinevetteti magát, azért meg nem érdemes nyitva tartani, szerintem csukják be nyugodtan.
1magyar
Olyan mintha a gyereket visszaadnák a kínzó szülőknek.
verum
@justhpeter: - aztán az ilyen ide-oda dobált szerencsétlen állat idővel kezelhetetlenné válik és leölik.
Ez ma a jogi helyzet minálunk.
alte trottel
@Horizont:
Nem a törvényekkel van a probléma hanem a bírákkal. Nem véletlenül eresztették szélnek a gyakorlott, önálló bírákat és kapott pozíciókat a csicskanemzedék!
Tata50
Semmi gond a visszaadással; a kettő év állattartás összegét ki kell fizettetni!
Ha nem megy maradnak a lovak és a saját vagyonából fizesse vissza a költségeket! Az összes költségre gondoltam! (pl.:őrzés, ellátás, orvosi vizsgálatok, stb.)
Desischado
Hogy rohadna meg ez a szemét féreg! És ez bíró?! Azonnal kizárnám! És remélem, a fellebbezést benyújtották! És mit lehet csodálkozni ebben az országban, ahol százezerekre büntetnek egy nyugdíjast, mert etetni merészelt egy kóbor cicát! Ezért is tüntetni kéne! Az állatok ránk vannak utalva, nem tudnak védekezni! Remélem, annak a szemét aljadék bírónak visszaadja a sors kamatostul ezt az embertelen cselekedetet! Virtuálisan szemenköpöm! A lovakért meg szorítok, hogy ne kerüljenek vissza ahhoz az embertelen parazitához!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.