Robbanás, gőzfelhő, mindenki sikoltozott: nem lehetett tudni, robbantottak-e. A 134-es buszon a járólap felpattant, olajos vízsugár tört fel. Egy fiú másodfokú égési sérülésekkel került kórházba. A buszt bűnügyisek foglalták le, nyomoznak. Egy ugyanilyen busz februárban már teljesen kiégett.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Na ki vette a ezeket a leállított hulladékokat, hát a széles fejenagy, az Ikaruszos, meg a Vidis, és elhintették hogy újak, hát persze itt nálunk igen)))))))
A magyar Ikarusz ha ki is gyulladt, mindenki letudott szállni róla időben))))))))
Zsoel
Lefőni a feketekávé szokott, ez a szerencsétlen pedig leforrázódott.
Én pont az ilyen "vonzó" eshetőségek miatt igyekszem minél messzebb állni a szerelőnyílásoktól, amikor buszra kényszerülök, és nincs "telt ház". Nem mintha a fix padló bármire garancia volna, de legalább mégsem kínálom tálcán a lehetőséget a bajnak.
kkalman
Ilyen cikk olvasásakor azért van bennem néni öröm, hogy nem Pesten élek. A BKK/BKV nem teszi tönkre a maradék egészségemet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.