Kiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt indított nyomozást a rendőrség a csepeli HÉV által hétfő este elgázolt kisgyermek ügyében – erősítette meg kedd este az MTI megkeresésére az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata. 

Az ügyben két embert hallgattak ki gyanúsítottként – tették hozzá.

Mint felidézték: hétfőn 18 óra 55 perckor a XXI. kerületben a nyílt vasúti pályán a HÉV elsodort egy kisgyermeket, akit a mentőszolgálat munkatársai további ellátásra kórházba vittek.

Tóth Karolina, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese hétfő este azt közölte: a 3 év körüli gyermeket életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

Az RTL Klub kedd esti Híradójában számoltak be arról, hogy a rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben.

A Heim Pál Gyermekkórház orvosigazgatója az RTL Klubnak azt mondta: a gyermek koponyasérülést szenvedett, még az éjszaka megoperálták.

Állapota stabil, de még nincs túl az életveszélyen – hangzott el.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
jaj de okosak a felnőttek...mindenki öregnek született?
...hátkérem én voltam gyerek is..méghozzá a vásottabbjából...a budaörsi vasótvonalon a sínek, meg a töltés oldalában játszadoztunk...ja de izgi volt, mikor jött a veszettül füstölő, csattogó 411-esés húzta a tehervonatot...aztán csak úgy elszáguldott mellettünk a 424 es személy... fütyült a masinszta mint a veszedelem, rázta az öklét...hogy mit kiabált, azt inkább most kihagynám...és láttam Kandó mozdonyt is bibibú..

aztán szemrebbenés nélkül álltunk a törökbálinti hév borzalmasan zörgő motorkocsija mellett, az is olyan izgi volt...naná...mert azt néztük, hogy milyen lapos lesz a lukas kétfilléres...
a vonatvezető itt is le akarta tépni a fülünket, mint rohatt kölkeknek..
be szép is volt egy szál gatyában egész nyáron kint a sínek mellett gondtalanul...miközben nem is tudtuk, hogy van egy rákosi rendszer..

a szüleink este (9 után)csak annyit kérdeztek...hol jártál már megint? úgy nézel ki, mint egy disznó..ott a lavór, nyomás fürödni!
nem kellett ringatni, sem mesélni...persze tv sem volt, csak csilicsalabácsi vasárnap...
anti
@wagabund: Nagyon "büszke"lehetsz magadra,hogy ennyi év után is csak játszótérnek nézted a síneket!Nekem sajnos sikerült gázolnom,igaz nem gyereket hanem egy figyelmetlen biciklist,ne tudd meg ezt az érzést!A vasút nem játszótér! Bele gondoltál,hogy a hévvezér most mit érezhet?
nyanya001
@wagabund: Gondolom nem 3 éves korodban !
dodo571031
Akkor neked sem volt gyerekszobáb meg aki elmagyarrázza,hogy mit szabab és mit nem az utcán nőttél fel és az iskolába is csak a létszám miatt jártál.@wagabund:
ila51
@wagabund: Na végre valaki ...mi sem 3 éves , de 6 éves korunkban már javában szökdöstünk , kb olyan vásottak voltunk , mint a fiúk. Rakodó , tehervonat , rampa , még egyszer a répaszeletes vagont is ránk csukták , pár állomással odébb már dörömböltünk , és kiengedtek , akkor meg hazaballagtunk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.