Bizony, bizony, ha a magyarság előbbre való az emberségnél, akkor nagy a baj itt kérem! Ha az emberi méltóságot csak a nemzeti hitvallás keretein belül lehet értelmezni, akkor valami nagyon kificamodott a fideszes fejekben. Ha őszentségének a menekültekre vonatkozó intelmeit ilyen nagy ívben semmibe veszik kormányzó politikusaink, akkor valami nem stimmel a keresztényi alapokon való hatalomgyakorlással.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Probalja ezt valaki megmagyarazni egy jobbikosnak, vagy egy fideSSesnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Yoda69: Az nehéz lesz, mert ugye ők elősuzőrmagyarok, majd azután esetleg ( ! ) emberek.
justhpeter
Ki mondta, hogy ezek keresztények ? Ja, hogy annak nevezték ki magukat ? Ugyan !
baviki69
Az itt makogók zöme már befogadott valakit a "menekültek" közül?
baviki69
@Yoda69: Akkor is makogtatok, amikor a franciák visszaküldték a kolompár bandát?
baviki69
Miért nem ír ez a ballibás portál a migránsok agresszivitásáról, arról hogy elpusztítják a gazdák nehezen megtermelt sok-tonna terményét, arról, hogy nem hajlandók regisztrálni, meg az európai törvények által megszabott eljárásokban közreműködni?
bakegya
@baviki69: kinek "makogsz"szarember,a zöme már tovább ment-pontosan érzik ,tudják ,hogy itt egy rasszista ül a cölöp tetején és olyan gecik mint te akik hagyják az út szélén étlen szomjan.de még levegő nélkül is meghalni a kiskoruakat is.
Majd amikor a drótkerítés okozta sebeiddel hagylak én is az árok szélén elvérezni akkor pofázhatsz "AGRESSZIVITÁSRÓL"
Az új "földesurak"többsége pedig a földjét mind úgy kommunizálta a torgyán papa és vicctor teknős által-azóta is tömi a buxájuk a földtámogatással vadászati joggal a gazdátok EU PLGÁRAINAK ADAKOZÁSÁBÓL-fazekas husosfazekában azóta is forrtyog nem csakkk a lé.
Ha pénz van a köbön kell az EU-JOG-de ha költség is van ÚTÁLTOK FIZETNI-földet ,vizet,levegőt már mindent beállamosítottatok saját zsebre pápai áldással-aztán fényetetéssel saját lábon állva...-IMÁDKOZZ A VICCTORODNAK A KÁRODÉRT,MAJD MEGVÉD,nyalogassa a sebeid a felcsutkai mélyenszántó- böllérrel karonfogva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.