Charter vonatjáratokat indítanak Magyarországról, hogy az itt tartózkodó szír menekülteket kivigyék Németországba. Ezt a hvg.hu írja, az ARD német közszolgálati adó bécsi irodájára hivatkozva.

Noha erről a lehetőségről a lap is hallott, az értesülésüket nem kívánták kommentálni a budapesti német nagykövetségen.

A hétvégen a Keleti pályaudvarnál szírek tüntettek, amiért hiába van érvényes vonatjegyük, a magyar hatóságok nem engedik ki őket az országból.

Mehetnek a nemzetközi vonatokkal

Friss hír, hogy hatalmas a torlódás a nemzetközi pénztáraknál, mert mindenki egyszerre szeretné megvásárolni a jegyét – jelentette be az M1 hírcsatorna tudósítója a Keleti pályaudvarról.

Hétfő reggel 6 óra óta ugyanis felengedik az illegális migránsokat a nemzetközi vonatokra.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Milyen érdekes mihelyt a németek vonatot küldenének értük egyből felengedik a az itteni vonatokra is őket, KAPÁSBÓL NEM LETT VOLNA EGYSZERŰBB EGYBŐL ÍGY CSELEKEDNI???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Boszi27: Egyvalamit kérdeznék tőled mi magunkat civilizált népnek tartjuk, mégis ebben a kérdésben mint a meghasonlott ember úgy viselkedünk, miért nem tudjuk úgy intézni mint a szintén EU. tag Görögország, ott miért nem veszik státuszba az embereket, miért nálunk kell dekkolniuk napokat, mert a hatalom igazán nem akar segíteni, csupán a hatalmát fitogtatni...
Vélhetően azért mert aki a döntéseket hozza az nincs tisztába a jogokkal, és főleg a kötelességekkel sem, kevés az ügyintéző miért nem állítanak többet munkába, elbasztak egy nagy halom pénzt a nevetséges ,,csirkedrótra,, aminek se értelme, se feladata nincs, viszont piszkosul irritálja a nyugatot...Nincs tábor, ott vannak a volt laktanyák pont az ország délkeleti részén üresen, néhány kft. működik de az se mindben miért nem lehet oda beszállásolni a migránsokat, mert akkor nem lehet lopni az Uniós pénzből annyit mint így, de mi lesz ha beáll a rossz idő, várható hiszen már holnap szept. elseje van, akkor már nem maradhatnak az emberek az utcán, a parkokban, fedél nélkül, később fűtés nélkül..De mint látom nem a gyors, emberi megoldásban érdekelt a hatalom, hanem abban hogy evvel is végletekig megossza a társadalmat, mert míg mink vitatkozgatunk, ők nyugodtan lophatnak!!!
Boszi27
@papa.49: Én is kb így látom,lényeg a káosz, + győzelmi jelentések. Sajnos rengetegen benyalják, pedig azt gondolnám hogy sokaknál ott van a net, több forrásból is tájékozódhatnának, Elképesztő a tolerancia hiánya, hogy "ember embernek farkasa"..Sztem a világ, az emberiség szégyene, hogy az alábbi fotósorozat megszülethetett. Lám mire vagyunk képesek EMBEREK!!???
www.facebook.com/zoltan.palfy.9/media_set?set=a.921189334607249.1073741893.100001485727192&type=3&pnref=story
Rumcájsz
@Zsoel: Eddig csak pár tábor kapott némi lángot, de ezután?
Feraj49
Szerintem nem kell vonatoztatni.Tessenek küldeni a szállításhoz repülőgépeket.Gyorsabb is,és naponta többször fordulhatna.Németeknél is van vám,hát ba...kodjanak a regisztrációval a német hatóságok.
Zsoel
@Rumcájsz: Azután fölgyújtanak még párat, aztán, ha az sem vezet eredményre, egyre keményebb és szókimondóbb tüntetéseket is szerveznek a németek, aztán jönnek a zavargások, összecsapások a rendőrökkel, végül fegyverkezni fognak, és elszabadul az utcákon a pokol...
Őszintén remélem, csak egy hülye látomásról beszélek, és nem a jövőről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.