Korábban megjelent hírek szerint minden eddiginél embertelenebb tél várható az öreg kontinensen – írta a hirado.hu.

Egyes előrejelzések alapján nagyon kegyetlen tél vár ránk, hosszú ideig tartó, dermesztő hideggel, hóviharokkal, utána pedig áradásokkal, sőt, valamiféle El Niño-hatással is kell számolni. Utóbbit Lakatos Mónika éghajlatkutató, az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa rögtön cáfolta, ez ugyanis – magyarázta az M1 Ma reggel című műsorában – főképp a trópusi térségekben jellemző, nálunk elenyésző a hatása.

Az Európai Középtávú Előrejelzési Központ (ECMWF) hathavi prognózisa szerint egyébként a szokásosnál enyhébb és kissé csapadékosabb tél várható a térségünkben, de természetesen ahogy közeledünk időben, úgy lesznek egyre pontosabbak az előrejelzések is – mondta a szakember az M1-nek.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Minden évben el játssza a média a "felkészültünk a télre" komédiát. Ez mind addig igaz is míg le nem esik az első hó. Ha leesik , jön káosz meg a nyilatkozat,most éppen nem vártuk .Sok az elromlott sószóró kocsi. Stb.Nyáron süt a nap,télen esik hó.Mit nem vártál ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
Nem, mert rezsiszilárd így döntött. Oszt jónapot!
TATIK62
Megjósolták a nagy hű-hót, de így sem lesz elég idejük felkészülni a télre!
papa.49
Egy biztos a kutya, meg a macskák a napi kajájukat az utolsó falatig bepuszilják vagy 1 hete, készülődnek a télre)))))))))
Nyuszicsibe
Az a baj,hogy csak jósolgatnak. Ebből élnek, hogy jósolgatnak, kurv@ nagy ész kell hozzá. Írják ki a facebookra is a nagy jóslásukat, hátha valakinél nincs ablak és nem számít rá,hogy télen hó esik.
mate03
@verum:!Itt-ott eső,néhol hó!Több helyen napsütés,néhol talaj menti fagy! De az ország területén, bár mi előfordulhat!
Rézangyal
Az ország teljes területén lesz időjárás a téli hónapokban is. Ez biztos. A többit a kedves olvasó megítélésére és pénztárcájára bízzuk. Köszönjük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.