Meghívta a terített asztalhoz a szír menekülteket a német kormány egy héttel ezelőtti nyilatkozatával, ez a nyilatkozat váltotta ki azt a Keletinél tapasztalható helyzetet. Lázár János szerint kommunikáció hibák sorozatát követte el a német kormány.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@eszegfu: De igenis mondok, meeeert a Lézer Janink most mondta, hogy a régi tagok lenyomják az újakat, mint a bélyeget, és eztetet mi nem tűrhessük, nahát!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
varirmag
Maguktól is odamehettek volna a migránsok.

A "németek szeretik őket" majd a továbbiakban ők intézik az utazásukat.
eszegfu
Ez sajnos hasonló hozzáállás, mint, amikor a menekült ellenes emberek kijelentik, hogy ha annyira szereted őket, fogadj be egy családot. Ha tetszik, ha nem az EU-s tagsággal nemcsak jogaink vannak -- legfőképpen a pénzhez --, hanem nyilván kötelességünk is! Ha mondjuk nem kritizálom Lázár szavait, mégis felmerül bennem... komolyan gondolja, hogy ebből nem lenne semmi "bonyodalom"? Nem! Ez csupán egy "mérgében" megfogalmazott kivánság, óhaj, mert nyilvánvalóan a m.o-i helyzetet a mindenkori kormánynak kell megoldania még akkor is, ha kapna segitséget. És még mindig csak a "tökölődés" látszik! Már bocsánat, de egy felszámoló (sőt a mostani családi csődvédelemnek) is ugy zárja "rövidre" a dolgokat, hogy először a jelenlegi dolgokat intézi és igy halad visszafelé az időben. Szerintem elsőként a menekültek regisztrációját, elhelyezését, stb. kell intézni, mert az nem állapot, ami a pályaudvarokon és környékükön van, ez senkinek sem jó! Utána döntsenek a törvények esetleges módositásáról, vagy egy ujabb keritésről. Tehát magyarul legyen egy terv!
justhpeter
Minket nem érdekel az Unió ajánlata csak a pénze.
eszegfu
@justhpeter: 16.56 Na, neeeeeeee monnyál már ilyet! :))))
justhpeter
@eszegfu: De igenis mondok, meeeert a Lézer Janink most mondta, hogy a régi tagok lenyomják az újakat, mint a bélyeget, és eztetet mi nem tűrhessük, nahát!
eszegfu
@justhpeter: 20:16 Ne mérgelj Ember! Ő csak megvédett minket! :)))))... EU mondta a magyarokra, hogy "feketeseggüek"...erre a mi "drága" Lázár Jánosunk... "nyaljátok fehérre"... kb. ez volt az értelme.
nyanya001
Rohadnál meg, ezért nem megy itt rendesen a menekültek kezelése,
mert nem csak velünk vagy cinikus mertannyitisér... szarházi nagyképű jabranc !
nyanya001
Jobb lenne ha bemutatnád a tételes számlát, mire b...tál el 2 milliót !
eszegfu
@nyanya001: 7:48 Maximalista vagy! Minek ide a tételes számla, hiszen tényleg b...-ra forditotta.:)))
nyanya001
@eszegfu: Ja, mert titkos állami küldetésbe volt, aztán gyorsan befizette
a 2 milliót annyira titkos állambiztonságból kifolyólag !
justhpeter
Ma reggel már Orbán is a nagykövetséghez küldte a migránsokat. Egyforma tetvek ezek mind.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.