A menekültek akadályozták a biztonságos vasútközlekedést és hamisították is a vonatjegyeket, ezért kellett korlátozni a közvetlen külföldi vonatok forgalmát – mondta Dávid Ilona, a MÁV vezérigazgatója a Keletinél tartott sajtótájékoztatóján.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Van az a pénz, amiért ezt a szégyent is vállalja az elnök-asszony.
varirmag
Micsoda szemét szöveg !

A Hír24 -től senki nem járt mostanában a keleti pu felé ???

Miért akarnak mindenkit besározni,lejáratni.
Teljesen érthető volt amit elmondtak.
Érdekes hogy az osztrákok sokkal szigorubb intézkedéseit megértették.
nyanya001
@justhpeter: Van bizony Két állami cégtől vesz fel fizetést Dávid Ilona, a MÁV elnök-vezérigazgatója. Így havi bruttó 2,7 milliót keres, miközben az állami bérplafon kétmillió. Az év elejétől a MÁV egyik vállalatánál dolgozik Dávid Ilona élettársa is, szintén vezetőként.

Az állami cégek vezetői a törvény szerint nem kereshetnek többet havi bruttó kétmillió forintnál. Dávid Ilona a MÁV-nál nem veszi fel elnöki tiszteletdíját, „csak” vezérigazgatói fizetését. Ez kereken havi 2 millió forint, plusz havi 92 700 forintos béren kívüli juttatás.
justhpeter
@nyanya001: Erre mondják, hogy "lelke rajta". Előttem a hazugságok miatt teljesen hiteltelen. (Példa: a MÁV vezetése nem tudta, hogy a rendőrség megállítja a vonatot Bicskén.) Erre nincs mentség.
nyanya001
@justhpeter: Tolják, kenik a sz@rt egymásra, úgy hazudnak, ahogy kifér a csövön ! !
Ezért hiteltelenek !
bakegya
A MÁV vezér is monnyon le-asszonyom, ha a rendőrség irányítja a vonatokat akkor nincs szükség a vasutasra!!!-A JEGYÜKET NEM ERRE A RÖVID ÚTRA VETTÉK MEG-jogtalan haszonszerzés-csalás.
Ezek szerint a rendőröket sintér sanya egy menekültekkel teli vonatot térített el PESTRŐL
BICSKÉRE PICKNIKEZNI ÉTLEN SZOMJAN-KISKORUAKKAL-DE MEDDIG BÍRHATJÁK EZEK AZ AKARATUK ELLENÉRE BEVAGONÍROZOTT EMBEREK A SINEKEN 3O-4O FOKRA FELHEVÜLT VAGONOKBAN!!!???Tájékoztattak egyetlen áldozatot is a célállomásra utaztatás tényéről a jegyváltáskor-vagy csakkk el akarta orbán és sintér a román magyar derbi színhelyéről a tiltakozó migránsokat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.