Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz EP képviselője Szijjártó Péterhez hasonlóan az EU elhibázott migrációs politikáját ostorozta szombaton. A képviselő szerint az EU kettős beszédet folytat: egyszerre bátorítják és igyekeznek távol tartani a menekülteket. Ez szerinte súlyos károkat okoz, és a menekültek emiatt nem hajlandóak együttműködni a hatóságokkal és egyre agresszívebbek is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
A Nőktől kérek én elnézést, helyette is, ehelyett a nőimitátor helyett Hajrá VALÓDI csajok, és nők...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
A Nőktől kérek én elnézést, helyette is, ehelyett a nőimitátor helyett Hajrá VALÓDI csajok, és nők...
1magyar
Bármekkora kvótát szabhat ránk az unio, úgyse jön ide senki. Nem tudom akaratuk ellenére elszállítanák e hozzánk őket a németek?
nyanya001
Na már várom, hogy megszólaljon a Wittner, meg a Selmeczi...
zöldszem
"Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz EP képviselője szerint a kialakult helyzetért az EU elhibázott bevándorláspolitikája az oka, ehhez képest viszont Magyarország aránytalanul kevés támogatást kapott az EU"
Magyarország is az EU tagja, miért kell külön említeni. Akkor ezek szerint az EU szar munkát végez, amiben elméletileg ti is aktívan részt vesztek.
Pártod és kormányod elindította a gyere haza programot. Nem gondolod, hogy haza gyere abból a szemét, hanyatló EU-ból. Vár itthon egy milla, meg a közmunka!! Ja, hogy most havi egy milláért szarsz oda ahonnét eszel.
"aránytalanul kevés támogatást kapott az EU-tól."...
Látod, látod ez itt a gond! Nektek az egész EU menekültügyre szánt pénze kevés lenne.
Nem ártott volna, ha a kapott pénz a menekültekre fordítottátok volna.
Biztos más lenne a "gyerek fekvése"!!
dr. prédikátor
Úgy látom ezt pöcsné vagy mi a neve nevű nöimitátort megent nem elégitették ki. Vagy tul sokat kapott és megártott neki!!!De arra van esze hogy a zunió pénzén pofázzon! de hát ő is csak egy fütyi-sz nyalonc!!!
szaboria1
@nyanya001: Vittner csak egy bábu volt már el is felejtették, hogy volt a soraikba. Selmeczit is most mellőzik ha majd megint kell egy papagáj akkor bevetik. Kíváncsi leszek szept.15. Zsigó marad e államtitkár.
F_Viktor
@1magyar: Írod:
"Bármekkora kvótát szabhat ránk az unio, úgyse jön ide senki."

Nofene, Orbán 3.-ai beszéde meggyőzött? Én hiába mondogatom 1,5 hónapja, hogy Magyarországot, mint púp a hátukra úgy kívánják?

Írod:
"Nem tudom akaratuk ellenére elszállítanák e hozzánk őket a németek?"

Sokadszor írom itt le, német ügyészség bírói állásfoglalása alapján Magyarországot bánásmódja miatt már nem tartják biztonságos országnak a menekültek számára, oda hozzád, neked nem fognak egyet sem visszaküldeni!
Vagyis nem kell adóforintjaidból gyerekeiket iskoláztatnod, cserébe ők sem szállnak be nyugdíjadba, hogy megélhetésre elegendő pénzecskét kapj havonta.

Nálad ezek az érvek, a németek, a svédek ellenkezőleg gondolkodnak.
Te az elöregedő, létszámban csökkenő, belterjes, gyűlölettel teli társadalomban hiszel, a civilizáltak a multikulti társadalom sokszínűségében.
Az evolúció egyértelműen demonstrálta már mely verzió a túlélő, az életképes.
Toby
Igen, sajnos az emberré válás nem mindekinek sikerült, ezen a hosszú, fejlődési úton, egy nyalogány szukával is csak többen vagyunk !
nyanya001
@szaboria1: A Selmeczi valami népjóléti izé lett... nem érzed ? :)
1magyar
@F_Viktor: Legyen meg a te akaratod, kívánom, hogy neked ők biztosítsák a nyugdíjadat, de csak azt kapd!
Sokadszor írom itt le, német ügyészség bírói állásfoglalása alapján Magyarországot bánásmódja miatt már nem tartják biztonságos országnak a menekültek számára, oda hozzád, neked nem fognak egyet sem visszaküldeni! - írod.
Van erről valami hivatalos linked is?
F_Viktor
@1magyar: A 71 menekült halott után, az itteni rádiók híreiben szerepelt, hogy Magyarországra németek nem küldenek vissza senkit, így döntött a német bíróság.
1magyar
@F_Viktor: Ja, mert bolgár cigányok voltak az elkövetők.
F_Viktor
@1magyar: "A münsteri közigazgatási bíróság leállította, hogy visszatoloncoljanak magyar földre szíreket arra hivatkozva, hogy Magyarországon nem lennének biztonságban, rossz bánásmódban részesülnének. – írja a Südwest Presse"
F_Viktor
@1magyar: Írod:
"Ja, mert bolgár cigányok voltak az elkövetők."

Mindegy kik voltak a szállítók, Európánál az verte ki a biztosítékot, hogy egy EU tagállamból MENEKÜLNIÜK kell a szerencsétleneknek!

Mert "a magyar menekültellátásban rendszerszintű hibák vannak. Ezért a visszaküldendő szírek olyan embertelen és lealacsonyító bánásmódnak lennének kitéve Magyarországon, hogy az a beleütközik a Genfi Konvenció előírásaiba..."
1magyar
@F_Viktor: Mi magyar, uniós állampolgárok nem vagyunk lealacsonyító bánásmódban részesítve akkor, amikor az uniós bérek hetedét keresik német cégnél? Ugyanazon munkáért?
Na meg 70 euró havonta segélyként?
A menekültnek több joga van a németek szerint mint nekünk.
F_Viktor
@1magyar: Igazad lenne, ha kérdésedet ahhoz az 5 éve regnáló kormányhoz intéznéd, akik büszkén állítják Lézer Janival az élen, hogy az elmúlt 5 évben soha nem látott mértékben hívott le és fizetett ki EU által Magyarország felzárkóztatására biztosított pénzt, ami azt szolgálná, hogy a magyar emberek minél előbb életszínvonalban elérje az EU állampolgáraikét!
Tőlük jogosan kérheted számon, hogy ennek ellenére miért kellett 29 új adókkal terhelni a magyar embereket, miért Magyarországon a legmagasabb az ÁFA, miért szűnt meg szinte a munkanélküli segély (3 hónap, utána csak a nagyon rászorulók kapnak 70 eurót), miért nincs már szociális háló, miért kell drága pénzért magánorvost fizetni azon adófizetőknek (akik még megtehetik) akik nem akarnak meghalni az államilag fenntartott kórházakban?
S még csak a felszínt kapargattam meg...

Tehát ne az EU-t támadd, tőlük kérd számon Orbán és maffiájának folyamatos, mindennapi tolvajlásait!
1magyar
@F_Viktor: Na, jó ebben igazad van, hogy a szociális ellátásokat úgy megkurtították, hogy a magyarok tényleg lassan éhen halnak.
justhpeter
Pelczné - eggyel több megélhetési fideSS-bérenc.
F_Viktor
@1magyar: Új adók, ÁFA rendben? Vagy azok is az EU sara (kivéve cigaretta áremelése), kormány felmentve?
1magyar
@F_Viktor: Az sincs rendben.Ezekben igazad van, de hogy arabokkal töltsék fel az uniót - az a szétesését jelenti.
F_Viktor
@1magyar: Európát nem neked, nem Magyarországnak féltenie, a befogadóországok tudják mit tesznek, ők tapasztalati úton döntenek, ők ismerik a menekülteket, ők eddig is együtt éltek velük, ők ismerik demográfiai adataikat, tudják mit tesznek.
Te érzelmi alapon gondolkodsz, jogodban áll félteni Magyarországot, de felesleges, mert még egy szír menekült is tudja mi folyik az országban, nem kér belőle.
Biztos vagyok benne, hogy te sem költöznél olyan városba, olyan utcába, ahol nyíltan megmondják, hogy nem kívánatos személy vagy, ahol törvényeket hoznak csakis ellened, ahol naponta inzultálnának.
Ezek a szírek nem hülyék, tájékozottak, mint már írtam, ők otthonukban nagyon gazdagok voltak, ezért tudtak Európába eljutni.
A németek sem hülyék, tudják, hogy gazdaságuk szempontjából hasznosak lesznek.

Tehát még akkor se féltsd Európát ha ezzel próbálod megnyugtatni lelkiismereted, szállj csak le a magyar földre, védelmezd kedved szerint, ehhez jogod van. De ezt is tedd úgy, hogy közben tartsd be az EU szerződéseket, ne vegzáld a Magyarországon csak átvonulni kívánó menekülteket.
1magyar
@F_Viktor: Nagyon hülye! Próbálj már meg átvonulni Amerikán - csak úgy a papírjaid nélkül!
papa.49
Ezt miből állapította meg a spiné, avval egy árva bitjével???))))))))))))
F_Viktor
@1magyar: Tudod hány vajdasági, szerb, horvát fiatal sétált át Magyarországra a Dél-Szláv háború idején minden papírok nélkül, a besorolás elől? A mai nap ismerek olyan szerbet aki tavalyig hontalan igazolvánnyal rendelkezett, mert nem volt szerb okmánya!
Akkor miért nem ajvékoltál?
papa.49
@F_Viktor: A román állampolgárokat se feled el))))))))
F_Viktor
@papa.49: Ők jöttek szavazólappal a kezükben... Pardon, kézbe kapták, majd egy fityeszes központilag összegyűjtötte (X-elt?), s postázta...
papa.49
@F_Viktor: De elég sokan csak úgy jöttek át útlevéllel, és itt ragadtak, már láthatóan végleg))))))
Dr. Felipe
Magyarbajdzsánt nem is fogja érinteni a kvóta mert lássuk be, ki az a barom szír aki ebben a lepukkadt, fasiszta országban akar letelepedni. Gondolom egyik sem kívánkozik ide vissza ahonnét még a magyarok is menekülnek. Rövidesen még magyar kvóta is lesz bevezetve az uniós országok között hogy melyik hány magyart fogad be.
Ha majd asszimilálódnak a szírek, nagy valószínűséggel nem a Balatonhoz jönnek nyaralni.
F_Viktor
@papa.49: Ők azok akik nem veszik el a magyaroktól a munkahelyeket? :-)
papa.49
@F_Viktor: Nem azt biztos nem veszik el mert igazán nem is szeretnek dolgozni, csak lopikálni)))))
1magyar
@F_Viktor: Nem olyan túl sok volt, de azok magyarok voltak és keresztények. Természetes volt, ahogyan az is ha Ukrajnából jönnek át magyarok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.