Szabó Tünde jogászdoktor, a Magyar Úszószövetség alelnöke váltja Simicskó Istvánt a sportállamtitkári poszton – írja a Magyar Idők. Simicskó csütörtök óta a honvédelmi miniszteri posztot tölti be. Szabó Tündét 1991-ben ismerte meg az ország, amikor a perthi világbajnokságon Egerszegi Krisztina mögött ezüstérmes lett 100 méteres hátúszásban, 1992-ben pedig a barcelonai olimpiáról is elhozta az ezüstöt. Éveken keresztül ők foglalták el Egerszegivel közösen a dobogó két legfelső fokát a világversenyeken. Szabónak jogi, úszó szakedzői, egészségügyi szakjogászi diplomája van, letette az igazságügyi mediátori és közigazgatási szakvizsgát is. Sportjogászként is hírnevet szerzett magának. Tanácsadója volt 2004-ben az Országgyűlés ifjúsági- és sportbizottságának, főtitkára, majd alelnöke a Magyar Úszószövetségnek, 2012-ben bekerült a Magyar Olimpiai Bizottság tagjai közé és tevékenyen részt vállalt abban, hogy Magyarország világversenyeket rendezzen. Az Index felidézte: 2003 márciusban a

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Valoszinu adtak ki egy olyan Playboy-t is, ami a parodiaja volt a szepsegnek... Csak ebben a szamban tudom elkepzelni ezt a holgyet...
Bar a kepesitese biztos megvan, tehat hasznalja azt, miert is ne?...
Toby
Eléggé leadta a Playboy a színvonalat, ha a baronesst betette oldalába. Vagy nem volt más a környéken és a reklámok is kifértek még.
karma1
@Aki Én: Nem talaltak a fejire egy Pravdat? A teste szep, de talan egy allamtitkarnak - megha a sportert felelos is - talan megse igy kene kezdeni a palyajat, nem?
A fene tudja, de Cicciolina is hiaba akart politikus lenni, azert mindenki egybol a pornofilmjeire gondolt, nem?

Bezzeg Szvetlana Ivanovna, 7-szeres Lenin renddel es a Hos Anya cimmel kituntetett elvtarsnorol nem talalnal ilyen kepet, ugyebar?

No azert...:o)))
dr. prédikátor
A végén még az is kiderül hogy hmmm, mást is forgatott???
Toby
@Aki Én: Istenkém, micsoda jó "köz"munkás lenne belőle, mindenféle figurában...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.