A DK igazán kimaxolja a menekültválságot: nemcsak Gyurcsány Ferenc fogad be rendszeresen menekülteket magához, de rendszeresen le is járnak a szerb-magyar határhoz. Most a a Szeged-Szabadka vasútvonal belépési pontjánál tartottak sajtótájékoztatót, még Szerbiába is átmentek. Vissza viszont már nem tudtak jönni – vette észre a 24.hu.

Átjöttünk Szerbiába Röszkénél. Fél óra múlva nem engedtek bennünket vissza a határátkelőn a magyar hatóságok Magyarországra. Most utat keresünk haza...

- írta Facebook-oldalán Vadai Ágnes.

Eközben Gyurcsány másról számolt be – szintén Facebookon:

Megszólított ez a férfi, segítséget kérve. A családja átjött a határon, őt visszatoloncolták. Most nem tudja, hogy hol van a felesége és gyerekei, megígértem neki, hogy felveszem a kapcsolatot a bevándorlási hivatallal, hogy segítsenek megtalálni a családját. Addig is, ha önkéntes segítők bárhol találkoznak egy nővel, aki keresi a férjét, Mohammad-et, mondják meg neki, hogy a szerb-magyar határ között várakozik, hogy utánuk tudjon menni.

FRISSÍTÉS: Vadai azóta törölte a kint rekedtségre vonatkozó Facebook-posztját, helyette azt írta:

 A lezárt magyar-szerb határon kaptunk rendőrségi tájékoztatást

FRISSÍTÉS 2.: Gyurcsány megint posztolt, most ezt írta:

Lezárták a szerb-magyar határokat, egyelőre Szerbiában ragadtunk Molnár Csabával és Oláh Lajossal.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
Kicsit komikus, hogy Gyurcsány Szerbiában rekedt. Csak nehogy lefogják az ottani hatóságok, hogy útlevél nélkül, illegálisan tartózkodik az országban.
Mert mondjuk ha lenne nála útlevél mint minden rendes túristánál, akkor most nem lenne miről beszélni.
rugacs
@teuton: Ami azt illeti, a szám meg sem mozdult... de ha valaki jól pofán vág téged este a sötét utcán, ahol se ember, se kamera, se bizonyíték, de ettől még megtörténik. Te tudod, az elkövető is tudja mi történt, de a bíróság már nem fogja tudni, legfeljebb sejthetik, de az kevés bizonyíték nélkül...s te nem vádaskodhatsz, mert te húzod a rövidebbet. a magyar törvényeket az unióhoz kellett igazítani. felülről kompatibilis. mindegy, te ködön nézel, megérteni sosem fogod. megérdemled sorsodat, csak sértegetéshez értesz...
rugacs
@teuton: Ki beszél a választásról? Én a most-ról beszélek. És a jövőről. Tavaly még volt egy kis táboruk, mára elporladt, holnapra semmi se lesz. Lepkefing.
teuton
@rugacs: Ismet egy minösegi hozzaszolas töled, magas intelligaencia es nyelvi szinvonalon. Na most ehhez szolj hozza:
A mi varosunkban sehol sincs egyetlen kamera sem...
A sötet utcan neha ejszaka 11kor megy a prom a kutyust setaltatni...
Egyetlen üzletben van bankban sincs szükseg biztonsagi örre...
A varos lakossaganak kb 5%-a külföldi, ebböl 2,4% menekült...
Eddig meg senkit nem vagtak pofan a sötet utcan, de ha te erre jönnel, akkor biztosan hamarosan megtörtenne, meg vilagosban is...
teuton
@rugacs: A jövöröl majd akkor beszelj, ha megjosolod nekem a jövö heti lottoszamokat! Ha ezt sem tudod, akkor meg mit josolgatsz evekre elöre?
rugacs
@teuton: Ha Európában élsz, ne aggódj mennek már a népek tönkretenni a nyugalmadat. Ha nem Európában élsz, minek szólsz bele az agyatlan stílusodban?
A jövőt nem kell kitalálni, mert előre látható, csak a magadfajta nem látja a fától az erdőt. Te majd csak akkor fogod érezni, ha a kard a nyakadon csattan, de akkor már késő lesz. Nem mondom, hogy kívánom, de mindenképpen megérdemled.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.