teuton

Az EU most épp 6 milliárd euró ad a törököknek a menekültek helyben tartására
@Pegero: Igen ertekes, temabavago, a temahoz füzödö, ervekkel, tenyekkel es adatokkal teli hsz-eid vannak. Ill. pont az ellenkezöje, csak szemelyeskedes, meg mindenfele infantilis kepek küldözgetese. Ilyen ovodas dolgokert is fizet Habony-takony?
Az EU most épp 6 milliárd euró ad a törököknek a menekültek helyben tartására
@Pegero: Köszönd a gazdadnak! O1G nem akart senkit befogadni, mert a p
penzzel el kellene szamolni, nem ellopni, mint az EU-tamogatas 25%-at, ami miatt most 700 milliados büntetest kell fizetni!
DK-s lett a Liberális Párt elnöke
@36: Az Orban-birodalom mekkora? Tele van gilisztakkal, csigkkal es egyeb takonygerincü egyennel (embert nem mondanek!), aki korabban munkasör, parttitkar, besugö (Orban maga III/IIIas!) egyeb kommunista söpredek volt! Na ahhoz mit szolsz???
Magszólalt a másik ellenzéki, akit szex- és drogbotránnyal zsaroltak meg – videó
@Shikari: Hascsikari! Ha nem tudod, mit jelent a BIZONYITEK, akkor ne irdd le 20x! Borkai azt mondta, semmi sem igaz, ragalom az egesz, meg akkor is, amikor a videot mar egesz MO latta! De huzz bele, mert hajnali 4:50kor kezdted a trollkodast, es 16 orara meg nincs meg a 200 hülyeseg! Es ez a napi 12 oras müszakodra nagyon rossz atlag! Ugyhogy ma tulotazz, mint tegnap, röviddl 22 oraig! Aztan megkapod a sztahanovisha mocsok-plecsnit!
DK-s lett a Liberális Párt elnöke
@Shikari: Hascsikari! Lehet, hogy te is voltal valamikor jozan es ertelmes, de engem sem az erdekel, ki, mikor, mi volt, mostanra te egy segghülye bertollnok lettel, napi 12-14 oraban a gep elött ülve pelenkaban!
Magszólalt a másik ellenzéki, akit szex- és drogbotránnyal zsaroltak meg – videó
@Shikari: Nem lattad meg a videokat es kepeket a kokszos bulirol a hajon??? A legifelveteleket a 2 hektar "szantoföldröl", amit fehyveres ör öriz??? BIZONYITEK!!! Hascsikarikam, meddig erölködsz meg, amig az aranyered kijön???
Magszólalt a másik ellenzéki, akit szex- és drogbotránnyal zsaroltak meg – videó
@Shikari: Megkezdödött a müszak? Meglesz a napi 150-200 hsz-ed ma is? Pelenkat kötöttel, hogy 1 percet se vessz???
Nem eleg a sok kep es video Borkairol es haverjarol a kurvakkal bizonyitekkent??? A feleseg neven levö 2 hektaros "szantoföld" fegyveres örrel, uszomedencevel es teniszpalyaval milliardos ertekben??? A birosag meg majd elmeszeli az EUs penzek elcsalasat, de LATHATO BIZONYITEK van eleg!!! Te mindket szemedre vak vagy, csak vartyogsz itt napi 12-14 oraban...
DK-s lett a Liberális Párt elnöke
@Shikari: Nezz mar utana, ki volt a Liberalis Internacionale elnökhelyette 10 evig! Mivel ott nem vitte semmire, atnyergelt jobbszelre... O1G!
Magszólalt a másik ellenzéki, akit szex- és drogbotránnyal zsaroltak meg – videó
@Shikari: Valamit kifelejtettel meg Borkairol megemliteni! Ezt irod: "Bizony nagyon kellemetlen az, ha lelepleződik valaki kábítószerezése és kurvázása, főleg, ha egy kis csalás is van benne!" A milliardos csalasok kimaradtak...
Egy román újság szerint a mangalica egy híres román disznófajta
Szerintem a durbincs-durrfing a legismertebb roman disznofajta. Sokat fosik ide, hangosan röfög, böllert kene hivni hozza!
Gyurcsány Ferencék állhatnak a Borkai-ügy mögött
Aha... Borkai MÖGÖTT a DK all... De ELÖTTE egy kurva terdelt...
Kormányszóvivő: a Nemzeti Kulturális Alapot nem megszünteti a kormány, hanem megújítja, tökéletesíti a rendszert
"Arra az újságírói kérdésre, hogy torzíthatja-e a piacot, hogy egy felmérés szerint Szíj László és Mészáros Lőrinc cégei 2100 milliárd forint közbeszerzést nyertek el, Hollik István úgy válaszolt: a magyar kormánynak a közbeszerzések ügyében két szempontot kell érvényesítenie, egyrészt, hogy hasznos beruházások valósuljanak meg, másrészt pedig, hogy a jogszabályokat mindenki tartsa be. Megjegyezte: az említett két gazdasági szereplővel kapcsolatban sok vádaskodás hangzik el; a kormány arra biztat mindenkit, hogy ha konkrét jogsértésről van tudomása akkor forduljon a hatóságokhoz."
Na ezt tenyleg felesleges volt mondani abban az orszagban, ahol a kecskere biztak a kaposztat! De az OLAF-jelentes megvan es az EU kiszabott 700 milliard forint büntetest, mert az EUs penzek 25%-a el lett lopva! (Tülarazott, nem megfelelöen, szemelyre/cegre szabottan kiirt, pardon "elnyert" palyazatok.) Ebbe szo nelkül belement a kormany es fizeti közpenzböl (adobevetelböl), mert a tovabbi vizsgalatok folyaman kiderült volna, ki hibazott es hova kerültek a milliardok! Igy az egesz a szönyeg ala lett söpörve..
Tovabbi 2,2 milliardos büntetest kell fizetni a rendszerszintü tolvajlasok miatt. Erröl nem harsog sem a kormanyszovivö, sem a kiralyi media...
Megbüntették a városháza előtt parkoló polgármestert
@Málna: Na szepen sorjaben, mert olyan a memoriad, mint az aranyhale.
1. A cikkben nem volt benne szerinted, hogy a hivatal parkolojarol van szo? Na akkor itt az idezet analfabetaknak: "A Polgármesteri Hivatal parkolójában állok az autómmal napi 12 órában (amíg dolgozom), itt büntettek meg."
2. Te nem allitottal semmit, hanem felteteleztel? "Gondolom, nem tette ki az engedélyét. Csak játssza az eszét."
"Lehet, hogy a hivatal előtti területet nevezi ő a hivatal parkolójának, ahol kártyával jelezni kell az ott parkolás jogosságát vagy ingyenességét. Ha elzárt magánterület lenne, akkor oda be sem mehet a közterületfelügyelő...
De azt is simán kinézem belőle, hogy csak kitalálta az egészet, hogy köpködhessen megint egyet a kormányra, és szinte teljesen mellékesen elmondhassa, hogy ő bizony napi 12 órát dolgozik. A kis mártír.:-)"
Szoval sajat magad hazudtolod meg! Nem kell semmifele kartya oda, amit a 6osztalyos ellenörizhet, mert tabla jelzi, hogy hivatali parkolo, tehat semmi köze hozza!
Na ennyit a nyalonckülönitmeny teljesitmenyeröl, NULLA IQ!!! Mehetsz a hascsikarival puszikodni!
Megbüntették a városháza előtt parkoló polgármestert
@Málna: TE haborogtal es allitottad, hogy a polgi tilosban parkolt, ezert jogos a büntetes. Talan olvasd vissza a sajat vakarmanyaid! Kezdettöl fogva benne volt a cikkben, hogy önkormanxyzati parkolo! Tehat ott csak az önkormanyzatnak van joga ellenörizni es birsagolni! Pontosan ezt irtam, mikor a ceges es bevasarloközpontos parkolokra utaltam!!! Ott a privatceges rabloknak kuss! Nyilvanvalo, hogy a szerzödesbontas miatti bosszurol van szo...
Megbüntették a városháza előtt parkoló polgármestert
@Shikari: Hascsikari! Ne eröltetsd magad, hogy te mit gondolsz, az senkit nem erdekel. Se a magyar allampolgarsagot nem te osztod, sem azt eszt. Ezert neked mindkettöböl nem jutott...
Hatalmi ágak szétválasztása? A miniszter és az alkotmánybíró együtt szidta az EU-t
Szerintük mindenki hülye, es ök a kiraly... De az EU penze azert jöhet, ott nincs tilkakozasm söt követelöznek is!
Megbüntették a városháza előtt parkoló polgármestert
@Shikari: Nyaloncka, szar ha valaki sem olvasni, sem ertelmezni nem tud, csak trollkodni! De ha nem magyarul irtam, akkor hogyan ertetted meg? Zavar van a fejedben, de ezt mar mindenki tudja.
Megbüntették a városháza előtt parkoló polgármestert
@Málna: Odamentel? Megnezted milyen tabla van ott? Mert 1 nappal ezelött meg csak feltetelezgettel. Mostmeg ütöd a sajat baromsagod! Szoval ha önkormanyzati gepkocsiknak van fenntartva a parkolohely, akkor az az önkormanyzat maganterülete es különösen semmi köze a maganceg parkörjenek hozza! A parkolas jogossagat az önkormanyzatnak van csak joga ellenörizni. A tovabbi feltetelezgeteseidre es hülyesegeidre pedig nem vagyok kivancsi...
Karácsony Gergely kirúgja az FKF vezérigazgatóját, mert leszerződtek Mészárossal
@Pegero: Es neked mi közöd hozza, kit neveznek ki vezerigazgatonak? Te semmi nem leszel, mert segghülye vagy, csak bertrollnak vagy jo!
Karácsony Gergely kirúgja az FKF vezérigazgatóját, mert leszerződtek Mészárossal
@verőce21: Nagggyon okos vagy... tehat a szerzödes nem szamit... Illib diktaturakban valszeg semmi sem szamit, csak amit a ciganybaro mond...
A szerzödesben pedig teljesen mkindegy, hogy mi all, ha moratoriumot rendeltek el, akkor SEMMIFELE szerzödest nem leht kötni! Meg kene tanulnod olvasni is, nem csak baromsagokat firkalni meg orbansegget nyalni...
Megbüntették a városháza előtt parkoló polgármestert
@Málna: Az okoskodas helyett nezz körül, mert megint nagy baromsagokat irsz! A közterületbe benyulo maganterület (üzletek, cegek, hivatalok) parkoloja nincs se lekeritve, se lezarva, de van ott egy tabla, kie a terület! Aki pedig ezeken a helyeken parkol, ott csak a terület adott tulajdonosa birsagolhat vagy szallittathat el autot! A terület tulajdonosa, ill. a megbizott szemely tudja ki parkolhat ott! Egy maganceg parkörenek ott semmi köze ehhez! Nem veletlenül lesz a szerzödes felmondva a ceggel! Nem talalod erdekesnek, hogy a fidesz altal kötött szerzödesek vesztesegesek, Karacsony pedig Zugloban amikor az önkormanyzathoz vette a parkolast, napi több millio bevetelt szerzett a kerületnek?
Menő amerikai rendezővel és A-listás színésszel fotózkodott Vajna Tímea
Nem kell neki szineszkedni, a hülye penzehes kurva szerepet mar evek ota nagyon tehetsesen jatssza!
Karácsony Gergely kirúgja az FKF vezérigazgatóját, mert leszerződtek Mészárossal
@verőce21: Ezt a 2,2 millardos büntetest ki fizeti?
https://www.portfolio.hu/unios-forrasok/20191...
Olvass! "rendszerszintű hiányosságokat találtak a magyar vidékfejlesztési program közbeszerzési eljárásaiban! Vagyis lopnak, sikkasztanak, tularaznak...
Karácsony Gergely kirúgja az FKF vezérigazgatóját, mert leszerződtek Mészárossal
@verőce21: Idiota! A költbert nem a fövaros fizeti, hanem aki a kart okozta, a rendelet megszegesevel! Es az nem a fövaros volt es nem a ceg, hanem a vezetöje, aki azt hitte, mehetnek a sumak szerzödesek a visszacsorgatassal ugy tovabb, mint elötte! Persze ezt te nem erted, mint azt sem, hogy TE (is) fizeted azt a 700 milliard forintot, amit az EU büntetskent kiszabottt MO-ra, mert a fidesz ellopta a tamogatasok 25%-at!
Megbüntették a városháza előtt parkoló polgármestert
@Málna: Te mit jatszasz, mert eszed nincs! Olvasni kellene megrtanulni, nem csak baromsagokat irni! A hivatal parkoloja maganterület, mint pl. a cegeke, oda nem kell semmifele engedely es ezert a parkoloörnek sincs semmi joga ott intezkedni, mint pl. egy moszgasserült parkolohelyen... Legfeljebb a hivatal egy megbizottja ellenörizheti, hogy ott jogosan parkol-e valaki!
Megbüntették a városháza előtt parkoló polgármestert
@rokker33: Olvasni kellene megrtanulni, nem csak baromsagokat irni! A hivatal parkoloja maganterület, mint pl. a cegeke, oda nem kell semmifele engedely es ezert a parkoloörnek sincs semmi joga ott intezkedni, mint pl. egy moszgasserült parkolohelyen... Legfeljebb a hivatal egy megbizottja ellenörizheti, hogy ott jogosan parkol-e valaki!