teuton

Letartóztatták a nemi erőszakkal gyanúsított afgán férfit
@wagabund: BIZONYITEKOD van? JOGERÖS ITELET van? Ja, ilyen aprosagokra a primitiveknel nem adnak... Eddig csak gyanusitott... En azt GYANITOM, te igen prmitiv vagy, ezert rajtad kellene valamifele peldat statualini, mondjuk megtanitani OLVASNI!
Merkel lemond a CDU elnöki tisztségéről
Latom, a gumicsizmas meg mindig nem tanult meg olvasni.
1. Merkel nem lemondott, hanem nem jelölteti magat 2019-ben az elnöksegre, mert az több evre szol.
2. Azt is mondta, hogy 2021-ig kancellar marad, amennyiben a nagykoalicio megmarad.
3. 2021-ben 65 eves lesz es nyugdijba megy, mint minden mas nö. (A ferfiaknal a korhatar 67 ev.)
Mi ebben a hirben akkor olyan meglepö???
Nem segít, de megaláz: hárman fagytak meg az utcán a hajléktalanüldőzés kezdete óta
@kripton: A stilus maga az ember. Ilyen csotanyokkal nem kommunikalok! Egyebkent pedig utabanezhetsz a statisztikakban, bar tudom, hogy a birkak csak begetni tudnak, de olvasni nem...
Nem segít, de megaláz: hárman fagytak meg az utcán a hajléktalanüldőzés kezdete óta
Nemetorszagnak 8,5ször annyi lakosa van, mint MO-nak. Hidegebb is van, de idaig meg senki nem fagyott meg sem az utcan, sem a SAJAT LAKSABAN! A korabbi evekben is mindig több volt a fagyhalal MO-on, mint NO-ban... Vajon miert???
A párizsi közhivatalok dísztermeit megnyitják a hajléktalanoknak télre
@Eriksson: Latszik, hogy elegge tajekozatlan vagy, finoman szollva... Magyarul egy analfabeta barom! Ugyanis ha olvasni tudnal, akkor tudhatnad, hogy Nyugat-Europaban nem börtönt kapnak a hajlektalanok, hanem penzbeni tamogatast es ingyenes szallast! Itt pont a HIANYZO szallashelyekröl van szo! Egyebkent pedig nezz utana,hogy mennyi penzt kap pl. Nemetorszagban egy hajlektalan? Haci több mint 100ezer ft-ot! Azonlivül meleg ebedet 1-2 euroert, ingyenes szallast, zuhanyzast es orvosi ellatast vehet igenybe! Ha Magyarorszagon ugynailyen juttatasok lennenek, akkor 2 millio ember önkent lenne hajlektalan...
Orbán: horrorgyűjtemény az Európai Bizottság programja a betelepítésről
Emberek! Vannak meh valoban olyan analfabeta birkak, akik ezeket a mesekt elhiszik???
1. Erdogan nem emberszeretböl tartja maganal a 4 millio -föleg szir, afgan, iraki, stb.- menekültet, hanem mert a) milliardokat kap evente ertük az EU-tol b) olcso munkaerökent (a feleert vagy kevesebbert dolgoznak napi 10-12 orat heti 6-7 napon), ezzel nagy lökest adva a liraertekvesztett piacnak es exportnak!
2. Soros, itt, Soros ott, Soros mindenütt... Ez az ember majdnem 90 eves, nagyritkan teszi ki a labat az USA-bol, megis mindent ö iranyit, az ENSZT, EU-t, NGO-kat? Orban 30 evvel fiatalabb, de a tizedet nem csinalja, pedig meg maganrepcsit is dugtak a feneke ala! Ha Sorosnak valoban Magyarorszag tönkretetele lenne a celja, ezt 1 nap alatt el tudna intezni! Aki olvasni tud es nem csak a Fidesz-meseket hallgatja, utananezhet, hogy Soros a font bedöntesevel Angliat is terdre tudta kenyszeriteni!
3. A penzpiacok a mai vilagban nyitottak, masodpercenkent milliardok cserelnek gazdat a neten anelkül, hogy barki tudna, kinek a penze es hova megy. Hogy almodozik ez az idiota pokhasu törpe "elhessegetesröl"??? Nem csoda, hogy fogalma sincs ilyen dolgokrol, hiszen Simicska volt a "penzügyminisztere", akinek van esze...
Közel 6 milliárdból indít kampányt itthon a Sargentini-jelentés kapcsán a kormány – itt az első videó
@Shikari: @Shikari: Csak 1 sor mocsok? 5 forint, mehetsz a kaszahoz! De ne sokat tulorazz, latom tegnap fel 5ig voltal delutan, ma viszont mar reggel 6kor kezdödött a mocsok-müszak. Sztahanovista leszel hamarosan, megkapod te is a tehenszar-erdemkeresztet!
Közel 6 milliárdból indít kampányt itthon a Sargentini-jelentés kapcsán a kormány – itt az első videó
@Shikari: Hogy te kit kinek nezel, az a te dolgod, de egy ilyen fizetett primitiv troll miota beszel "a magyarsag" neveben??? Hogy teged a többseg -vagy mindenki?- itt teged kinek/minek nez, azt elolvashatod a valaszokbol... A te szellemi melyegeidbe nem tudok lesüllyedni, mert meg komaba esek...
Jelentősen emelkedhetnek az élelmiszerárak
@F_Viktor: Ha a francia afat hasonlitod a magyarhoz, akkor a francia minimalbert is emlitsd meg! De akkorr nezz körül Nemetorszagban is! MINDEN elelmiszer, de meg a kave is csak 7%-os adokulcsos, az összes többi termek 19%-os afas. Aztan hasonlitsuk össze az arakat es a fiezetseket: 1 orai nemet atlagoraberböl vehetsz (csak alapvetö dolgokat szamitom, amire mindenkinek szüksege van!) 14 kilo kenyeret, vagy 14 liter napraforgoolajat, vagy 26 kilo cukrot, vagy 8 kilo rama margarint, vagy 4 kilo szeletelt sajtot, vagy 4 kilo szeletelt paprikasszalamit, vagy 26 liter tejet, vagy 13 liter dizelt. Na akkor hasonlitsd ezeket a magyar atlagberhez! De vehetnenk alapul a szocialissegelyt, vagy a minimalbert is, akkor meg katasztrofalisabb az eredmeny!
Közel 6 milliárdból indít kampányt itthon a Sargentini-jelentés kapcsán a kormány – itt az első videó
@Shikari: Primitivkem! Ennyire kell a penz? Mostmar hajnali 6:10kor kezded a mocskolodast es 1 helyett mar 3 sort irsz? Szanalmas egy idiota vagy, igen sekelyes szokinccsel...
Közel 6 milliárdból indít kampányt itthon a Sargentini-jelentés kapcsán a kormány – itt az első videó
@Shikari: Latom, mostmar 1. müszakba tettek, reggel 6kor kezdödik a "munkad"! De az ilyen apropemzert napi 10 oraban mocskolodasnal mar a koldulas is tisztessegesebb lenne! Ha mebvolt a mai 100 mocskod, akkor mar hazamehetsz, a gumiszobaba!
Judith Sargentini a Facebookon üzent a magyaroknak – ezt írta
@Hellcat: Ne kerj ettöl a trolltol keptelenseget! pntonkent cafoni valamit? Mit kepzelsz? Ö csak a masok mocskolasaert kapja a penzt, napi 50-100 1soros kommentet kell irjon a munkaidejeben. Nezz utana, minden nap itt "dolgozik" 8 es 17 ora között, minden temahoz van hsz-e, de nem a temahoz, hanem a kommentelök mocskolasa a feladata.
Közel 6 milliárdból indít kampányt itthon a Sargentini-jelentés kapcsán a kormány – itt az első videó
@Shikari: Beindult a munkaidöd? Hany 1soros mocskolodo komment lesz ma gyartva? A sukasos 50? Vagy akar több mint 100 is, mint nehany hete? Meg kell szolgalnod az apropenzt! De nezz közben az orara, 17 orakor vege a munkaidödnek, be kell fejezd!
Kormányközeli szakértők rettegnek, mert az EU és az USA is érdeklődik a röszkei zavargás kapcsán
@Gauntlet: Szövegertelmezesi gondjaid vannak, birka? röszkeNEL, nem azt jelenti, hogy Röszken! Bar a videokat megnezve nem csak a 2 orszag közötti semleges területen, hanem magyar területen is voltak... Aztan ha valakit kiszakitanak a "zavargok" közül, az terrorista? Hivatalos papirokkal renkelkezö szemely volt, elismert menedekjoggal, NEM illegalis! Az ügyet vegsö soron majd az EU-birosag dönti el, NEM TE! Az lesz a vege, mint több mas menekültnel, akiknek a brirosag millios karteriteseket itelt meg, a törvenytelen magyar eljaras miatt. Erröl persze biztosan nem hallottal, nem verik nagy dobra, pedig a te zsebedböl is megy a karterites fizetese!
Bayer Zsolt trágár szókincse legjavával ajándékozta meg Bereményi Géza Kossuth-díjas filmrendezőt
@Shikari: "Nem vagyok liberális hogy hülye legyek." Korrigalom: Hülye vagy, ezert nem lehetsz liberalis...
"Egy Soros-zsoldossal állunk szemben" – Kocsis Máté szerint a brüsszeli elit kockára tette az európai emberek biztonságát
@Shikari: @Shikari: Igen bö a szokincsed, nagy intelligenciara utalnak a 2soros böffeneseid... Vagy csak egyszerüen egy primitiv, fizetett mocskolodo vagy? En mindkettöre tippelek...
Bezuhant a forint a Sargentini-jelentés elfogadása után
@Eriksson: Na kis eszetlen orbanberenc akkor menj vissza az iskolaba szamolni meg logikusan gondolkozni tanulni. Ha a forint gyengül, akkor az import dragabb lesz, azt ki fizeti meg? A fogyasztok, föleg a birkaagyu fideszvalaszto nyuggerek? Ha valakinek milliardjai vannak es shortozik a forintra, ki keres rajta milliardokat? Ugye nem a nyuggerek? Es ki tehet arrol, hogy Magyarorszag ellen eljarast inditanak? Mondok 1 peldat neked, amit talan a te 20as IQ-dal is megertesz: Ha eggy birosag ntöbb ev börtönre itel egy tolvaj csalot, a csaladja pedig evekig nyomorog a büntetes miatt, akkor ki tehet a büntetesröl?
Orrbaverte Orbánt a berúgott brüsszeli lengőajtó, B tervre kényszerülhet
@Shikari: Mocskos munkat vegzel itt te kis mocsok, egy aljas kis fidesz-prosti vagy. Azert neha adj magadnak 1 szabadnapot is, mert meg belehalsz a nagy seggnyalasba! De lathatoan az ertelmes es jozanul gondolkozoknal itt a forumon nem nagy a nepszerüseged, csak ugatsz hangosan, mint a veszett kutya.
Ezt írták Európa vezető lapjai a Sargentini-jelentés elfogadásáról
@verőce21: Szerencsetlen analfabeta! Weber nem az "egyetlen" volt, hanem a neppart tagjainak többsege is! Ugyanis a neppartnak van täbbsege az EP-ben! Tudod kik szavaztak Orban mellett? Nezz utana: A kommunistak egy resze, szelsöjobbosok es EU-ellenesek (UKIP Angliabol)! Utobbiak nehany honap mülva mar nem is tagjai az EP-nek...
Orrbaverte Orbánt a berúgott brüsszeli lengőajtó, B tervre kényszerülhet
@Shikari: Ez az idiota troll Shikari mar megint 100-zal vartyog itt! Megneztem ujbol, minden nap 7:30 es 16:30 -munkaidöben, mert neki ez a munkaja!- között több mint 50 kommentet ir. Szept. 13.-an meg ezen is tultett, szinte 5 percenkent, de akar 1 perces idöközökkel is bevakart több int 100 (!!!) mocskolodast! Sep munkaja van, jol meg is fizetik???
"Egy Soros-zsoldossal állunk szemben" – Kocsis Máté szerint a brüsszeli elit kockára tette az európai emberek biztonságát
@Shikari: Na megint kaptal 5 forintot te fidesz-birka troll a böffenesedert? Sargentinit az EU küldte, EUs kepviselö es tisztsegviselö, havonta 3 millat keres kb., nincs semmi szüksege olyasfele apropenzre a mocskolodasert, mint te teszed! Persze ö tud olvasni is, nem csak 2 soros kommenteket levakarni, mint te. A több 100 oldalas jelenteset pedig 2/3os többseggel elfogadta a parlament. Szerintem te 1 sort sem olvastal belöle, mert ekkora mennyisegü betü meghaladja a szellemi kepessegeidet.
Orrbaverte Orbánt a berúgott brüsszeli lengőajtó, B tervre kényszerülhet
@Shikari: A szögesdrot möge Te kell kerülj, mert egyre jobban kitör rajtad az (esze)veszettseg! Latszik, hogy analfabeta is vagy, mert az EUnak nem a magyarsag, vagy a magyarok a tagjai, hanem Magyarorszag. Az eljaras pedig nem a magyarok miatt indul, hanem a hozzad hasonlo eszement vezetök illiberalis, antidemokratikus, törvenyszegö (!) döntesei miatt! Hogy ennek TE is megiszod a levet, az teged persze nem erdekel... Apropo szavazas... Több mint 2/3os döntes volt au EPben, vagyis a tenyleges szavazok 2/3a döntött demokratikus szabalyok alapjan, nem a szavazok 25, ill. a szavazatok 40%abol lett 2/3 csalasok es testreszabott törvenyvaltoztatasok miatt! Orban ellen szavazott a sajat partcsaladjanak többsege (Neppart) is, söt az eddig öt patyolgato CSUs Weber kategorikusan elitelte! Azt is meg kellene nezni, kik szavaztak mellette: a kommunistak egy resze, szelsöjobbosok es EU-ellenesek (UKIP)! Na erröl csak annyit: Madarat tollarol!
Bezuhant a forint a Sargentini-jelentés elfogadása után
@fideszes gyökér: Mit mondjak, eleg gyöker vagy, valodi fideszes. Nem az szamit, hogy te veszel-e 10-20 eurot, hanem szamoldd ki azt, ha pl. 1000 milliard euroert arut vasarol az orszag, akkor azert mennyivel es kinek kell többet fizetni a boltban??? Ezt hasonlitsd össze az evvel ezelötti euro-arfolyammal! Hany 1000 milliard forint a különbseg? Es kinek kell ezt megfizetni??? Nem tünt fel meg neked, hogy Nyugaton olcsobb az elelmiszer, mint Magyarorszagon??? Es ebben meg nincs benne az ötszörös keresetkülönbseg! Ja, te meg nem jartal Nyugaton es nem vasaroltal soha euroert...
Könnyen visszanyalhat az olasz fagylalt Orbán Viktornak, pedig nagyon akarná az új populista egységet
@Aki Én: Közerdekü közlemeny! Keretik "shikari" adoellenörzese a NAV-tol! Mennyit zsebelhet be közpenzböl az a troll, aki naponta atlagban 50+ kommenttel mocskolodik itt??? Most ismet pontosabban utanaszamoltam, aug. 30.-an 5:46 (jo koran kezdödik a munkaideje!!!) es 15:27 között (tehat 10 orat "dolgozik" naponta!) 94 kommentet irt!!! Gondolom WC-re sem jar közben, hanem pelenkat hasznal...
Könnyen visszanyalhat az olasz fagylalt Orbán Viktornak, pedig nagyon akarná az új populista egységet
@Shikari a szegeny idiota, aki apropenzert trollkodik napi 12 orat: Hat csak sajnalni tudlak. De leginkabb lesajnallak...
Könnyen visszanyalhat az olasz fagylalt Orbán Viktornak, pedig nagyon akarná az új populista egységet
@Shikari: Na ma nagyon megszaladt neked, 2 sornal több baromsagra futotta töled Mi törtent, premiumot kaptal a napi 50, mocsokert?