teuton

Újabb mélységi rekordon a munkanélküliség – ennyien dolgoznak
@Shikari: Na kis analfabetam, nem tudom, hanyszor kell meg irjam: Tnaulj meg OLVASNI!!!
1. Nemetorszag mindigis vilagpiaci arat kellett fizessen a nyersanyagokert es energiaert, MO szinte ingyen kapta az oroszoktol!
2. Nemetorszag egeszen a 70es evekig fizette a haborus karteritest.
3. Nemetorszag viszon a gazdasag fejlesztesere tett mar a 40es evek vegetöl, igy az 50es evek vegere a munkanelküliseg gyakorlatilag nulla lett, jöhettek a vendegmunkasok barhonnan, mert szükseg volt rajuk! 1962ben mar 1 millio lett!
4. A nemet gazdasag az 1 millio menekült ellenere jobban prosperal, mint a magyar - allitasoddal ellentetben. A 2018as ev elörelathatolag 12 milliard euros plusszal zarul. Ezzel szemben a magyar???
5. Nemetorszag netto befizetö az EU, MO a többszöröset kapja, mint befizet.
Most nem hasonlitgatom össze a szocialis juttatasokat, munkanelküli- es szocialis segelyt, a menekülteknek jaro juttatasokat Nemetorszagban (ami MO-on nincs!), nezz magad ennek utana!
Fadarabbal verték eszméletlenre az AfD brémai tartományi vezetőjét
@Shikari: TE hazafi??? Idiota, analfabeta, nocskolodo troll a helyesebb kifejezes! Többesszamban trollkodva osztogatod vagy vonod meg a magyar allampolgarsagot! Szanalmas...
En nem 5 ft-ert bertrollkodom itt naponta 50-100x, hanem dolgozom! Valamint a temahoz szolok hozza, mondom a velemenyem, veled ellentetben, aki csak szemelyeskedve mocskolodik mindenki ellen.
Apropo tema... megnezted a videot? Hol vanm ott fadarab, libsi, muszlim? Ja, a TENYEK teged a hazugsagoknal nem erdekelnek...
Azert itt van 3 teny, bar mar többször irtam, erre megsem reagaltal:
1. Nemetorszagban 2015 ota 10%-kal csökkent a büncselekmenyek szama, az 1 millio menekült ellenere. Valamint annak ellenere, hogy 2015 ota több cselekmeny szamit szabalysertes helyett büncselekmenynek.
2. A neonacik altal elkövetett politikai indittatasu büncselekmenyek szama a többszöröse a szelsöbalos büncselekmenyeknek.
3. Egy teren nött a büncselekmenyek szama: lakasbetöresek es zsebtolvajlasok. Az elkövetök 80-90%-ban kelet-europai EU-allampolgarok...
Fadarabbal verték eszméletlenre az AfD brémai tartományi vezetőjét
@Shikari: Megkezdödött a munkaidöd? Meglesz a mai 100 db 1soros komment? Ertelme ugyan nics es nem is ertelmezhetök, de a penzert meg kell dolgozz! Hajra bele, vegyel peldat durbincs haverodrol!
Fadarabbal verték eszméletlenre az AfD brémai tartományi vezetőjét
@Shikari: Eleg szanalmas vagy, hogy meg mindig nem tanultal meg olvasni es ertelmezni, meg magyarul sem!
1. Hol van a hivatalos hirekben, hogy antifa?
2. Mit jelent az antifa? A fasixhta ellenit! Tehat a fasisztak, a nacik a demokratak?
Kicsit nagy zavarok vannak a fejedben, en megvonnam töled az 5 forintot is a kommentjeidert, mert nem csak magad, hanem a megbizoid is röhejesse teszed ennyi "esszel"! Lasd durbics haverod: Egyetlen ertelmezhetö mondata sincs, de bevakar valamit a forditoprogrammjaval es egymast lajkoljatok.
Ja, hogy nem ereszkedjek le a ti nivotokra es csak szemelyeskedve mocskolodjak: A teny az, hogy 1 hete fellöktek egy szemelyt, aki elesett es beverte a fejet. Egyebkent nem bantalmaztak... Csak ezert lett hir, mert egy neonaci a sertett! Ezidö alatt törtent kb. 1000 testi sertes, nemi eröszak, pedofil eröszak, stb. es 5 gyilkossag Magyarorszagon, Ezek a hirek hol vannak, ezekröl miert nem kommentelgetsz???
Visszaszólt Sargentini Deutsch Tamásnak – ezt mondta
@kopacsijanos: Ö vitte valamire, 20 ev ota valasztott EP-kepviselö! TE annyira vitted, hogy mar csak itt alant mersz patkanykent mocskolodni, mert a fenti, nevvel valo mocskolodasaid sorra törölve lettek. Örülhetsz, hogy eddig következmenyelk nelkül, de ami kesik, nem mulik...
Fadarabbal verték eszméletlenre az AfD brémai tartományi vezetőjét
@Shikari: Antifa? Gyilkos? Ezeket a direktinfokat magad talaltad ki, vagy a naci-mesekönyvböl olvastad? Ha olvasni nem is tudsz, azert kepeket felismersz? A rendörseg kommentar nelkül nyilvanossagra hozta a videokat, mert a nacik politikai merenyletröl beszeltek. Kiderült, hogy se nem fadarabbal ütöttek le, se nem rugdostak, hanem egy szemely fellökte hatulrül es elesett. Hozza sem nyultak különben, hanem elmentek. A rendörseg ezert csak testi sertes miatt köröz. Na ennyit az alaptalan mocsokolodasrol... De neked bizonyara bemutatkoztak ez elkövetök (holott a video szerint csak 1 volt!), mint illegalis arab migransok, akik Soros segitsegevel jutottak Nemetorszagba es mellesleg a kommunista part tagjai...
En meg jol emlekszem a 2 evvel ezelötti berlini incidensre, amikor egy ferfi lelökött egy nöt a lepcsön es a kezeben levö sörösüveggel megütötte. A jol ertesült magyar nacik azonnal tudtak, hogy egy muszlim volt (sörösüveggel a kezeben setalva). Aztan hamar kiderült, hogy egy EU-allampolgar, büntetett elöeletü. Ez persze mar nem volt hir a jobbszelen. Meg a rendörsegi statisztika sem hir, miszerint Nemetorszagban 2015 ota 10%-kal csökkent a büncselekmenyek szama, az 1 millio menekült (es nem migrans!) ellenere. (Ehhez meg hozzatartozik az is, hogy azota több cselekmeny szamit büncselekmenynek, mint 2015 elött!) Csak a zsebtolvajlasok es lakasbetöresek szama növekedett, amiket 80-90%-ban kelet-europai, EU-allampolgarok követnek el.
Valamint a szelsöjobbos nacik altal elkövetett (politikai indittatasu) büncselekmenyek szama nött, 5x több ilyen elkövetö volt, mint balszelröl.
Ja, ilyen statisztikakat nem kell olvasni...
Fadarabbal verték eszméletlenre az AfD brémai tartományi vezetőjét
@Shikari: Mar megint analfabeta vagy? Olvasd a VALOS hireket! A rendörseg nem veletlenül volt szükszavu, ugynis elöbb kiertekeltek a kamerak felveteleit. A tenyek:
1. NEM voltak maszkosak a tamadok, es nem is 3an tamadtak meg, hanem csak az egyik. Könyökkel fellökte, a pasi elesett es mindharman elszaladtak.
2. NEM volt semmifele fadararab vagy bot, es nem is rugtak meg.
3. NEM vertek felholtra, nem is ütöttek meg, a fejen lett egy seb az esestöl.
4. Agyrazkodas veszelye miatt 2 napig korhazban volt, aztan hazament.
Te biztosan elsökezböl kapod a mis hireket, neked Moszkvabol biztosan azt is közöltek, hogy antifa... Erdekes modon a nemet rendörseg meg azt sem mondta, hogy esetleg politikai inditttatasu lehetett a tanadas, hiszen nem tudhattak, hogy egy naci a pasi...
Ja, es a sertett sem mond semmit, pedig az lett volna a legegyszerübb, ha azt allitja, Allahu Akhbar!-t kialtott a tamado. De talan csak egy adossagot akartak rajta behajtani...
Nőttek a bérek és a foglalkoztatottság
Azt azert elfelejtette melle elarulni, hogy az ARAK mennyivel emelkedtek! Meg azt is, hogy 2010ben meg mas volt a szamitas alapja. De a birkaknak mindent be lehet adni, azok lenyelik. Azt meg nem veszik eszre a penztarcajukon, hogy egyre üresebb. 40 evvel ezelött magasabb volt az eletszinvonal, mint most!
Újabb mélységi rekordon a munkanélküliség – ennyien dolgoznak
@Shikari: Orosz elnyomas??? Ezert kell megint Putyin pincsijenek lenni? Talan a gazdasagot kellene tanulmanyozni! Mar a 60as evek elejen 1 millio vendegmunkas erkezett Nemetorszagba, akkor indult meg igazan a gazdasag, a gazdagodas, a jolet! Egyebkent pedig pont az atalgbert kellene összehasonlitani, paritason. A lakossag hany %-a el atlagberböl? Etr nem hozza KSH? Hogyan lehet az, hoyg 5x nagyobb fizetesek mellett az elelmiszerarak olcsobbak? Miert nem tudod megvalaszolni a legegyszerübb kerdeseim egy atlagdolgozo fizetese utan? Hogyan lehet az, hogy a szerinted buta es lusta, szakma nelküli MAGYAR migrans Nemetorszagban 10-11 euros oraberert talal munkat, MO-on pedig csak küzmunkas lehetne??? Lenne meg sok kerdesem, de te valaszokat adni, tenyekkel-adatokkal szolgalni nem tudsz, inkabb 1 sorokban libsizel es magyarellenesseggel mocskolsz mindenkit, aki a KORMANY es nem a magyarok ellen van...
Újabb mélységi rekordon a munkanélküliség – ennyien dolgoznak
@Shikari: Meg mindig nem tanultal meg olvasni? Nem azt kerdezem, amire te nem valaszolsz! Egyebkent pedig meseld el nekem,mennyi az a kitünö fizetes, amit -szerinted- a kormany ad? Mennyit kap egy iskloai tanitonö, egy apolonö, egy bolti elado, egy buszsoför, egy postas MO-on? Nem meseket varok, hanem tenyleges adatokat! Az atlagber egy mese, abba mindent belehamisitanak! A KSH mindent hamisitm,a hogy a fidesz kivanja, csak az EUROSTAT hivatalos! Ja, utananezhetsz, en nem meselk, a nemet atlagber 3771 euro , 1millio 212ezer forint. Nem evente, hanem havonta! Az elelmiszer afaja pedig csak 7%, ezert olcsobb, mint MO-on! Na erre kezdj szoclibsizni meg magyarellenesegröl regelni...
Újabb mélységi rekordon a munkanélküliség – ennyien dolgoznak
@Shikari: Analfabetakent nem vagy vitakepes, mert a KSH oldalan NINCS feltünteve, hanyan dolgoznak külföldön, ezzel fenyezve a magyar statisztikat! Valamint az sincs feltüntetve, ki szamit MO-ondolgozonak! Elalrulom, a fidesz adatvaltozasi törvenye szerint aki hetente 1 orat dolgozik. Korabban nem igy volt, ezert volt rosszabb a statisztika! Nemet összehasonlitas: heti 12 ora! Tehat ennyit a fidesz staisztikahamisitasarol analfabetaknak!
Újabb mélységi rekordon a munkanélküliség – ennyien dolgoznak
@Shikari: Patkanyorszag a patkanyoke! Meg nem jozanodtal ki szilveszter ota es maris vakarod be a napi 100 kommentet? Ennyire kell, a penz? Ha olvasni megtanulsz, nem csak berkommentelni, akkor nezz annalk utana:
- hany munkanelküli volt a 70-es 80-as evekben
- hany magyar allampolgar dolgozik külföldön
- ha a külföldön dolgozo magyarok nem nyugaton dolgoznanak, hanem MO-on lennenek munkanelküliek, hogyan nezne ki akkor a statisztika
- ki szamit egyaltalan dolgozonak es munkanelküliek a statisztika szerint
I2 - Ma 74 éve lőtték a Dunába Richter Gedeont, a világszerte legismertebb magyar cég atyját eroica
Ez a barom Shikari azt irja veröce21-nek: "kollega"! Tehat a 2 bertollnok munkatars... Jo tudni! De nevvel+keppel egyik patkany sem mereszkedik a felszinre...
I2 - Ma 74 éve lőtték a Dunába Richter Gedeont, a világszerte legismertebb magyar cég atyját eroica
@Horizont: Ne probald meg az idiota analfabeta shikarit olvasasra es megertesre kenyszeriteni, aki csak apropenzert irogatni tud, de bödületes marhasagokat. Napi 50-100 komment! Mellesleg pedig mindig többesszamban beszel magarol es szemelyesen ö osztogatja a magyarsagot. Ez mindent elmond rola...
Karácsonyi interjúban ítéli el a kormány gyűlöletkampányait az evangélikus püspök
@Papuska1: Szerintem te olvasni nem tudsz, de masnak ajanlod? A Koran maga nem is arab szo, Mohamed pedig nem is irhatta, mert nem tudott irni! Ugyanugy kesöbb es masok altal irodott, mint a Biblia. Talan olvasni kellene megtanulni, mielött valaki masnak ajanlja es a gyülöletkampany elleni cikkben gyülöletet hirdetve kampanyol...
Orosz diplomaták kémkedtek Magyarországon
@durbincs: Na ,ost bövebben valaszolok: Szanalmas vagy te nulla IQs birka, meg karacsonykor is appropenzert pötyögtetned kell! KUSS!!!
Orosz diplomaták kémkedtek Magyarországon
@Shikari: Egy idiota, analfabeta, nulla IQs, apropenzert naponta 100x trollkodo, skizofren naci mocskolodasara bem adok, neked is, minr durbincs haverodnak KUSS!!!
Orosz diplomaták kémkedtek Magyarországon
@Shikari: "durbincs: abberáltak? Shikari: Mind az." Nem, csak ti ketten. Talált, elsüllyedt...
Erőszakos tüntetés volt Brüsszelben a migrációs csomag miatt
@Pálinkás Pál: A "primitiv elmaradottsag" ott kezdödik, ha valaki a sajat nyelven (?) sem tud helyesen irni! Olvasni sem nagyon tudsz, mert Orbaod azt hirdette, az egesz egy kötelezö ervenyü betelepitesi programm. Na akkor most ki hazudik? A "füstösök" alatt nem tudom, mit ertesz, en külföldikemt elek külföldiek között, akik 2-3 nyelven tudnak beszelni-irni, veled ellenteteben, börszintöl függetlenül, A primtiv ezek szerint te vagy...
Ja, azert vissza temahoz, mert tulajdonkeppen ez itt nem a kurucinfo szemelyeskedö mocskolodasokra, amire te es nehany tarsad hasznaljatok egymast lajkolva. Szoval hogyis volt ezzel a tüntetessel? Öket nem Soros fizette? Valamint 2006ban ki tört-zuzott-gyujtogatott, ment tankkal az utcara, nem a csöcselek? Vannak videok, nezz utana! Hany milliard forint volt akkor a kar es ki fizette?
Orosz diplomaták kémkedtek Magyarországon
@Bennszülött vadász Indiában: A hazugovicsot hiaba idezed, a törvenyben szo sincs havi kifizetesröl, hanem 3 even belül! Ja, hogy ez nem allt a cedulan, amit be kelett masolni, olvasni pedig nem tudst, meg magyarul sem?
Nettó 220-at visz haza egy átlag magyar dolgozó, 11,6 százalékkal nőttek a keresetek az év első tíz hónapjában
Na birkak, itt a maszlag, most tapsikoljatok a kormanyotoknak a csodalatos statisztikaert! DE!!! Nezzetek meg, ti mennyit kaptok netto! Ugyanis a DOLGOZOK 80%-a az atlag alatt keres...
Fegyházbüntetést kapott a korrupt pécsi kormányablak-ügyintéző
Valaki arrol meselt, hogy Magyarorszagon nincs korrupcio... Es csupan büntetlen elöeletü, talpig becsületes külföldieket honositottak, nem arab terroristakat... Az mar meg erdekesebb, hogy tizmilliokert mar barki lehet(ett) magyar allampolgar, akar nemzetközi körözessel keresett bünözö is, csak ezt mar felsöbb szinten intezik es nem büntetendö... Mert az nem korrupcio...