Alig több mint 1 hónapja Boross Péter volt miniszterelnök azzal borzolta a kedélyeket, hogy többek közt a menekültek eltérő bőrszínét, illetve genetikai adottságait emlegette egy Magyar Hírlapnak adott interjúban. Ezért az LMP-s Schiffer András bepanaszolta a Médiatanácsnál, akik most eljárást indítanak az ügyben.

A testület azért döntött így, szerintük a szóban forgó médiatartalom alkalmas lehetett a bevándorlókat érintő megtévesztő, sztereotip vélemények felerősítésére, így ezeknek a sajtótermékeknek a vélelmezhetően kirekesztő tartalma hatósági eljárás indítását tette szükségessé.

Azt pedig már csak emlékeztetőül írjuk: hiába kérdeztük meg anno Orbán sajtósát, Havasi Bertalant arról, mit szól a miniszterelnök Boross kijelentéseihez, érdemi választ nem kaptunk.

 

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
@bakegya: Nézd az ujját, vén iszlám terrorista!-:)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JABA
@dr. prédikátor: Ott ő hírszerzőként dolgozott!
RonaGyuri
Ugyan már a Hóbagoly egy gátlástalan vén gazember, az évvekkel csak vén lett a többi mindig is volt. negyed századon keresztül megbízható ember volt VV vezérigazgatónak; megfelelt a pártnak, a szakszervezetnek, a szakszervezetnek és a szolgálatoknak!
RonaGyuri
bocs az egyik szakszervezet a tanácsi szervek akart lenni
dömdödöm
Mindenki látta mi van nem kellett volna külön lerészletezni a vén kecskének . Hiba ! :-(((((((((((((((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.