Pár napja derült ki a mindenkit meglepetésként érő hír: Répássy Róbertnek távoznia kell az Igazságügyi Minisztériumból. Ma ezt Trócsányi László miniszter hivatalosan is megerősítette, a váltás okáról pedig így fogalmazott: "egy másfajta munkavégzésre lesz szükség a politikai munkában, ezért történik váltás". Hogy ez mit is takarhat pontosan, arról a NOL cikkezett.

Egy kormánypárti politikus azt mondta a lapnak: a miniszterelnöki akaratot végig kell vinni a rendszeren, aki szakmai kifogások miatt aggályoskodik, az megbukik. Így Répássyval is az volt a baj: nem volt elég lojális a kormányfőhöz.

Például állítólag Szájer József feleségének, Handó Tündének a megválasztásakor a titkos szavazáson nemmel voksolt, de például a menekültügyben is kétségbe vonta, hogy "szükséges-e a jelenlegi jogszabályoknál szigorúbban megvédeni az országot”.

Az újság más forrásai szerint viszont az volt a baj, hogy az exállamtitkárt Navracsics Tibor embereként tartották számon.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Nem volt elég hű sztálin vicctor cáratyuskához. Pedig pár éve még szíjj-ártóval párban hogy tolta a fideSS szekerét mikor tüntettek a Gyurcsány házánál. Egyszer hopp, másszor kopp.
nyanya001
Ment a hűtlen nehéz fejjel ... )
visszamenne, de ő már nem kell ... :)
justhpeter
Honnan tudják, hogy a titkos szavazáson hogyan szavazott ?
mariaberta
Ejnye ejnye Répássy! Nem nyaltál megfelelő mértékben? Hát így van ez a seggnyalást teljes szívből kell csinálni, mert ha nem, a segg nem lesz elég tiszta, és a paciens elbocsájtatik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.