Új propagandaminiszterünk személyiségének rejtelmeit igyekezett feltárni az atv.hu. A lap végignyálazta Rogán Antal 2002 óta született nyilatkozatait, és kimazsolázta belőlük azokat a mondatokat, amelyeket az új miniszter saját magával kapcsolatban fogalmazott meg.

Ilyenek vannak a listában, hogy aszonygya:

Képviselőként azt sem engedhetem meg magamnak, amit magánemberként megengednék (FN24.hu, 2011. április 26).

A legérdekesebb azonban ez az Indexnek 2014. decemberében elbúgott önvallomás:

Urizálni csak úri gyerekek tudnak. Én parasztgyerek vagyok, annak születtem.

Ezek után már csak azt lenne jó egészen biztosra tudni, hogy a becslések szerint 400.000 forintot érő Louis Vutton-táska Rogán kezében nem minősült-e véletlenül urizálásnak?

110 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Akár 5 millás tatyót is szorongathat attól még mindig egy tapló,tahó paraszt marad))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
izo
@karma1: Lehet neked az amerikai népszava, de nekem nem!
karma1
@izo: Na, vettem a faradsagot es elolvastam a cikket. Barhanyszor is atolvastam, a cikkbol SEHOL SEM derul ki, hogy valaki vagy valakik fizettek volna az embercsempeszeknek, hogy mashova vigyek a menekulteket. (Te is csak lazalmodban olvashattad bele ebbe a cikkbe ezt a mondatot, de ezt most hagyjuk).
Ahogy fentebb is irtam, Ausztralia (es Ujzeland is) FOLYAMATOSAN kapja EVTIZEDEK OTA a nemkivanatos, (utlevel- es egyeb papirok nelkuli) menekulteket, akik kisebb nagyobb hajokon probalnak meg bejutni Ausztraliaba. Na, Campbell ezredesnek (ill. a kormanynak) ezzel lett tele a toke, es ezert kuldott vilagos uzenetet. Nem tudom, hogy orban mit solt volna, ha mar a cuclistaktol is egy olyan orszagot vett volna at iranyitasra, ahova naponta 1000-1500 menekult erkezik, papirok nelkul. Csak az a ketto kozott az egbekialto kulonbseg, hogy aki Ausztraliaba erkezik, az ott is akar letelepedni, nem Merkel asszony szarnyai alatt, te nagyon okos! Erzed a kulonbseget? Ennek ellenere folyamatosan vettek/veszik at a menekulteket, de mostantol kemenyitettek be, az embercsempeszek mennek a boribe, a csonakok, hajok viszont EL LESZNEK SULLYESZTVE! A fenti okoskodasod szentesitese elott melyen gondolkodj el ezen, ha van mivel...
Jankó123
Jobberkéink!
A menekültekkel foglalkozó cikkekben megfogalmazott hozzászólásaitok logikáját követve.
Ha, Ti ennyire szeretitek ezt a kormányzó siserehadat, akiknek jó ideje már Darius kincse is kevés, akkor miért nem viszitek haza és tartjátok el őket a saját pénzetekből?!
izo
@karma1: Tegnap még napi több száz, ma már 1000-1500 menekültről írsz! Magyarországra általában napi 6000, de volt 10000 is, ez ismerd el nagyon sok ilyen kis országnak!Európaibb megoldásként jöttek volna a németek pl Röszkére (még jobb Görög o-ba) kiválogatják aki menekült vonatra rakják és elviszik ha kell nekik.Kíváncsi vagyok, hogyan toloncolják ki aki szerintük nem menekült, de maguknak főzték egyék is meg! Ilyen böszmeséget mint a németek csak gyurcsány csinált!
Lepényleső
1 Magánemberként milyen bűncselekményeket engedne meg magának?
2 Biztos,hogy a szikkadt kenyeret,vöröshagymát,némi szalonnát és a bugylit keresi a
tarisznyában?
izo
@karma1: Ma mondta Merkel:„Igen, segítettünk Magyarországnak, ezért is sokat kritizálnak Németországban. Azért segítettünk, mert úgy gondoltuk, valakinek meg kell mentenie Európa méltóságát” – mondta Angela Merkel német kancellár Strasbourgban" Na szép még ő segített nekünk, mikor mi fuvarozzuk neki a "munkaerőt" a Mercedes gyárba! Tudtam a németekre vigyázni kell már ráfáztunk miattuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.