Új propagandaminiszterünk személyiségének rejtelmeit igyekezett feltárni az atv.hu. A lap végignyálazta Rogán Antal 2002 óta született nyilatkozatait, és kimazsolázta belőlük azokat a mondatokat, amelyeket az új miniszter saját magával kapcsolatban fogalmazott meg.

Ilyenek vannak a listában, hogy aszonygya:

Képviselőként azt sem engedhetem meg magamnak, amit magánemberként megengednék (FN24.hu, 2011. április 26).

A legérdekesebb azonban ez az Indexnek 2014. decemberében elbúgott önvallomás:

Urizálni csak úri gyerekek tudnak. Én parasztgyerek vagyok, annak születtem.

Ezek után már csak azt lenne jó egészen biztosra tudni, hogy a becslések szerint 400.000 forintot érő Louis Vutton-táska Rogán kezében nem minősült-e véletlenül urizálásnak?

110 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Akár 5 millás tatyót is szorongathat attól még mindig egy tapló,tahó paraszt marad))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Akár 5 millás tatyót is szorongathat attól még mindig egy tapló,tahó paraszt marad))))))))
Toby
Khm...khm...egészítsüki ki rogánka önvallomását, nem csak simán parasztgeyerek, hanem harácsoló agrár, a taplója, aki belemarkolt a Nagy Pénzbe !
pbalage
Tök jó zs kategóriás horrorfilm sztori ez, bár egy kicsit még dolgozni kell rajta.

Párttag a kiscsaláddal beköltözik egy új házba. A ház lépcsői alatt talál egy titkos ajtót, ami egy új, eddig teljesen ismeretlen szobába vezet. A szoba felfedezésekor véletlenül bent felejti a frissen beszerzett táskáját, ezután megmagyarázhatatlan események veszik kezdetüket.
Az újonnan felfedezett épületrészekbe helyezett tárgyak mind furcsamód megszaporodnak.
A szegénységből kiszabadult család élete abban a boldog reményben, hogy álmaik otthonát találták meg, hamarosan rettegéssé válik, amikor rájönnek, hogy a házban Lois Vuitton szelleme lakozik...
(horror, 12+)

Mive három féle filmtípus van:
- baszós
- kardozós
- baszóskardozós

Ez az utóbbi stílusú film lesz.
paolo006
Mélyen megbántva és megalázva érezheti magát minden parasztgyerek akit ehhez a gölődinszemű ingyenélő fartúró csúszómászóhoz hasonlítanak.
papa.49
@paolo006: Ez atért nem az igazi parasztgyerek kategória, a tonyó pejoratív értelemben parasztgyerek)))))))))
dr. prédikátor
arrogáns tonyó!!! te egyszerűen b u g r i s vagy!!! nem falusi parasztgyerek!!!Ha kinyitod a szemed már hazudsz!!!
Csizmás Kond
Azt se felejtsük ki, hogy ez a táskásmese már nagyon rég folydogál...
...azt is megértem hogy drága egy ilyen táska de akinek van arra ideje, hogy évekig lesse a Rogángyereket, hogy milyen tatyóval jelenik meg az nem irigykedjen.
paolo006
@papa.49:nem értettem félre. Ez egy mocskos patkány. Nem véletlenül emelte ki a főpatkány. Akit az pozícióba juttat, az népünk színe, java. A férgek férge.
Papuska1
Először is pesti születésű, ma vidéki kis faluban élő emberként a leghatározottabban kikérem magamnak, (másnak nem kérhetem ki, mert senki nem hatalmazott fel rá) hogy a vidéki földműveléssel foglalkozó, (illetve ma már kritériumként csak a vidékit tekintjük), embereket, akiket közhasznú fogalommal parasztnak neveznek bármiféle pejoratív módon emlegessenek! Kezdetben a magam kárán, később tapasztalatai alapján tanultam meg, hogy mennyivel több, és átfogóbb tudásra, toleranciára, találékonyságra van szüksége egy embernek ahhoz, hogy vidéken életben és felszínen tudjanak maradni. Egy pesti ficsúrt, aki annyira oda van magától, percek alatt felfalna a falu! Én büszke vagyok arra, hogy a falu úgy, ahogy befogadott és sok mindenre megtanított. Ennek fényében sötét bunkónak tartom azt, akinek a paraszt szó pejoratív, vagy azt megpróbálja ilyen módon használni.
Papuska1
A továbbiakban elmondanám, hogy számos hazai írónk, költőnk, tudósunk, és így politikusunk is faluról indult el, adott esetben olyan osztályban végezte az iskolát, ahol több osztályfok ül egy teremben és egy tanár tanítja őket. A Tudományos Akadémia több elnöke, világhírű tudósaink indultak így!
Most visszatérve Rogánra, a szlovén-osztrák -magyar hármashatár közelében egy apró faluban született (ahol ma a leánytestvére köztiszteletben álló polgármester, és előbb volt közszereplő, mint a testvére, munka mellett látja el feladatát). Tehát Rogán joggal nevezi parasztfiúnak magát. Az, hogy valaki egy ilyen pici faluban a "világ végén" megszületik és kis hazánk egyik vezető politikusa lesz, az nem akármi! Aki nem hiszi, csinálja utána akár jobb körülmények közül! Ha pedig valaki képes erre a kisebb csodára, az szerintem nyugodtan hordhat akármilyen drága táskát, és mindenki más is, aki utána tudja csinálni. Aki pedig erre nem képes, azt ne a komcsik és a balliberális oldal által kitalált, és buta emberek által befogadott "irigység faktor"-t működtesse, hanem próbálja meg utána csinálni a dolgot! Ha nem megy, fogadja el, hogy a másik valami olyasminek van a birtokába ami neki nincs (nem a táskára, a tehetségre gondolok!) Tehát nem irígykedni kell, hanem megcsinálni ugyanazt, vagy hasonlót. Ha nem megy, akkor meg levonni a konzekvenciát!
hetöndöe
@Csizmás Kond: Most képzeld el,mekkora idiótákból állhat a fitymasz maszek titkosszolgálata,ők ugyanis már 2006 óta figyelik a Fletót,lehet már a budi lefolyójában is körülnéztek.:-)
pbalage
@Papuska1: csak a miheztartás végett, ez a nem mindegy:
(Mikes Kelemen, 1725. júnus 11)

"de ha magok is a tanulást jobban szerették volna. a fiakot töbre tanyithatnák. mert egy jól neveltetet. és oktatot iffiu, a fiát is a szerént neveli. mert ugyan is nézzük el. hogy neveltetnek nálunk az iffiak. közönségesen, leg aláb tiz vagy tizen egy esztendös koráig a falubol kinem megyen. hanem addíg a falusi iskolában jár. addig az ideig meg tanul olvasni. de az olvasásal. csak paraszti szokást is tanul. ha iskolában nincsen, othon egyebet nem lát, hanem minden héten hétszer. az apját részegen láttya. a ki nem törödik azzal. hogy a fiában valamely nemesi. és keresztenyi jó erkölcsököt olttson. és csak a cselédekel valo társaságban hadgya. akiktöl minden féle rosz szokást, és rosz erkölcsöt látván. el tanulván. azok benne csak nem holtig meg maradnak, és a nagy paraszttságban valo neveltetése miat, azt sem tudgya ha nemes ember gyermekeé. talám meg sem tudhatná másként, hogy ha csak a jobbágyok kis uroknak nem neveznék. tizen két vagy tizen három esztendös korában, valamely Collégyiumban bé plántállyák, a honnét. huszon négy. vagy huszon ött. esztendös korában szabadul ki, ollyan idejében. a melyben másut már az ollyan iffiu jó deák. jó historicus, a gyéométriát, gyeográfiát szükségihez képest tudgya., és már jó hadi tiszt. nem csak hadi dolgot, de országos dolgot is bizhatnak reája. de már vigyük haza pompával a mi huszon ött esztendös deákunkot a Collégyiumbol. és nézük meg. hogy annyi tanulás után. mit tud. és hogy ha használhaté valamit tudománnyával az országnak. vagy magának, leg elsöben is a mi deákunk azon igyekezik hogy czifra köntöse. és paripája légyen. égy nehány könyvit és philosophiáit valamely almáriumban el temetvén, azután falurol. falura bé járja az attyafiait. áristotélesnek ót egy nehány terminusit ki pöki. de deákul már szégyenlene beszélleni. azért hogy az aszszonyok tanulo deáknak ne tarttsák, az attyafiainál mit csinál, leg hasznosab beszélgetése a...
pbalage
... vadászatrol. a a lovakrol, vagyon. ha asztalnál vagyon. nagy gyalázatnak tartaná ha jól nem innék, és még deáknak tartanák, ha magát mentegetné. ebed után vagy az aszszony, vagy a leányok házában bonttya ki a mit virgiliusbol. vagy ovídiusbol olvasot, de hogy az iskolárol valo emlékezetet is tellyeségel el felejttse. szükségesnek gondollya lenni hogy a szolgálok közül, kettöt, vagy hármat szereteinek fogadgya. e szerént fel rován az attya fiait, és közöttök. egy nehány részegség után, meg mosván torkát. a deák szótól, és az iskolai portol. ismét haza iromtat azzal. amit az attyafiaitol tanult, de mit tanult. azt a tudományt elö veszi, mihent az apjához vendegek érkeznek., mert leg nagyob gondgya is a lesz., hogy az apja vendégit meg részegittse. és az apjátol is, azért dicséretet vegyen más nap, e szerént tölt el két vagy három esztendöt, vagy a vadászatban, vagy az italban, vagy a vénus udvarában. és a mit egy nehány esztendökig tanult, azt egy kevés dö alat. csak nem mind el felejti,. de mit tanult volt. annyi esztendökig csak a deák nyelvet., és egyebet nem tanulván annak házánál hasznát nem sokat vészi, és a gazdaságban ollyan tudatlan mint mások, és a physicájábol. annyit nem tud, mint. a molnárja, vagy a kovácscsa, nem tudván csak annak is okát adni. hogy miért hinti meg vizel. annyiszor az egö szenit, annyi deáksága után. csak azt is a tisztartojátol kel meg kérdeni, ha a szöllöje. délre, vagy északra feksziké; kérdgyük már aztot hogy mikor fogja hasznát venni alogyikájának., ha meg házasodván, agazdaságakor. annak semmi hasznát nem veszi. az ország gyülésiben el menvén" ...
Csizmás Kond
@hetöndöe: Akár azt is elhiszem, de mi abban a pláne ha félévente lefényképezik Rogánt más más szatyrokkal ?
Gedeon74
Azt mindenkinek meg kell értenie, hogy a Louis Vuitton táskából sokkal jobban esik a szalonna, nem ázik át zsírtól és még a vöröshagymának is van külön zseb rajta.
hetöndöe
@Csizmás Kond: A sajtónak többek közt ez is a dolga,ráadásul még nyomozniuk se kellett,mint fitymaszéknak Fletó ellen,csupán a fényképezőgépet kellett előrántani.
A kérdés az,hogy ki mit hisz el az etetésből.
Csizmás Kond
@hetöndöe: ..ja, szóval a sajtónak az a dolga, hogy reklámozza a parlamenti táskákat...
hetöndöe
@Csizmás Kond: Persze,meg Fletó nyaralóinak,meg cégeinek a reklámozása is.:-)
justhpeter
Jó lenne ha a "parasztgyereket" nem kevernénk össze a tahóval. Rogán nem paraszt, ő tahó.
Dr. Felipe
Tonyó letagadni sem tudná hogy ő g vicctor kommunista spicli elvtárs sötét parasztja akit egyel előbbre tolt a sakktáblán hogy megfékezze lézer sötét lovagot, aki már már g vicctor hatalmára akart törni.
zöldszem
Rogán! Akkora paraszt vagy, hogy a születesi anyakönyvi kivonat helyett, rögtön őstermelői igazolványt kaptál.
RonaGyuri
Már miért is lenne urizáló: szimplán csak egy felkapaszkodott senki!
zöldszem
@paolo006: Nekem meg mindig a verébcsipasz jut eszembe erről a beszélő péniszről.
Mint amikor a fészekből tátott szájjal várják a kaját.
Vagy pl.kepkezelo.com/images/6f0l8t04vgt5qvq8uecy.jpg
papa.49
@zöldszem:20:06. ra Áruld már el melyik a tonyó a parasztgyerek???
papa.49
@Papuska1: Kedves egészségedre a mély nyalást)))))))))))))))))
papa.49
@zöldszem: Itt már egyértelmű a dolog)))))))
hetöndöe
@izo: Ez a linkelés valahogy nem sikerült.:-)
zöldszem
@papa.49: De tényleg... gülüszem, az orra mint csőr, szája szinte nyálas... ahogy beszél pfújjj
papa.49
@zöldszem: Én már újabban lenémítom a hangot mikor ez a förmedvény azon a kappanhangján elkezd hazudozni, mert ha nem tenném hát lehánynám a tévét, még pia nélkül is))))))))))
hetöndöe
@zöldszem: Tónyó a PlayStation-ön is disznóölőset játszik.:-)
paolo006
@Papuska1: nagy valószínűséggel sokan utána tudnák csinálni azok közül akik hasonló kvalitásokkal rendelkeznek mint ez a nagy politikus. Becstelenség, pofátlanság, gátlástalanság, arcátlanság, mohóság, beteges hatalomvágy, könyörtelenség, végtelen cinizmus, sunyiság, seggnyalás stb. Akiben ezek a jó tulajdonságok mind megvannak azok jutnak oda ahol most a te tóni barátod, példaképed csücsül. De az ő útjának még nincs vége. Meredek a lejtő az út végén.
zöldszem
@hetöndöe: DDDD
Akkor ezek szerint!? Akkora paraszt, hogy vízummal jött ki a malacólból?
hetöndöe
@zöldszem: Ja,vasárnap meg moslékot főznek,az az ünnepi ebéd Tónyóéknál.:-)
Utána fogmosás gyökérkefével.
paolo006
@zöldszem: ritka gennyes alak, a jutalom faltokért csahol. Teljesen mindegy neki milyen nyilvánvaló rágalmakkal vagy hazugságokkal kell kiállnia a nagyközönség elé. A szeme sem rebben. Tökéletes csicskája a zsebcsótánynak.
enslaved
@paolo006: Miért, szerinted csak a csalók juthatnak el idáig? Szegény fantáziával áldott meg a sors...
enslaved
@Csizmás Kond: Mivel csak a táskákat fotózza le folyton a sajtó, ezen csámcsog a liberális publikum:-)
kkalman
Tonyó! Képviselőként nagyon sokat engedsz meg magadnak. Bele se merek gondolni, hogy akkor magánemberként mennyi is az annyi, amit megengedsz magadnak.
Papuska1
@paolo006: Akkor miért nem csinálják utána? A csórósáig és az irigykedés jobb érzéssel tölti el őket? Ha annyi ember ilyen tehetséges, miért nem ott vannak, ahol most Rogán? Névtelenül gyűlölködni, hazug módon vádaskodni, egy embert akit irigyelnek szabadon mocskolni az elegánsabb? Nem értem, hogy ha annyi tehetséges és okos ember van a liberálisok között, miért nem tudják legalább átlépni a Parlamenti küszöböt? Talán azért, mert nem akarják? Nem savanyú itt valahol a szőlő? Kívülről név nélkül irigykedni az megy, de felvenni vele a versenyt és ott, ahol a demokrácia működik, ott a választásokon mindig elbuknak. Egyébként számomra nem különösebben szimpatikus politikus Rogán, de a primitív emberek ilyetén reakciói mindig felháborítanak. Egyébként nekem, és többnyire a jobbközép mellett állóknak eszükben sincs ellenzéki politikusokat hasonlóan mocskolni. Úgy tűnik az "irigység faktor" a bal oldal betegsége. Ez vezérelte a mocskos forradalmárokat mindig. Elvenni a másét! Elnézést az ingerültebb hangért, de a mocskolódás mindig felháborít!
karma1
@izo: Ez a "nemzeti internetfigyelo" is egy jo kis unatkozo szervezet lehet, de a lista alapjan Gyurcsany Ferenrol legalabb kiderul, hogy honnan van a penze, es hogy mennyit DOLGOZOTT!!! van-e ugyanilyen listad a csuti oriastorperol? Nem hiszem!

A yarmacarol pedig annyit: Ha zsidok koze megy, akkor azoknak a szokasait kell kovetni, tehat FELTESZI O is a yarmacat.
(Ha egy icipicit kiemelkednel a s...ggnyalasbol, azt is latnad, hogy amikor egy vezeto ujsagirono elmegy egy arab, vagy mas muszlim orszagba, akkor MINDIG van rajta fejkendo, az ottani szokas szerint. (Ha a katolikus templomba megy be egy no, akkor is van a fejen fejkendo vagy fatyol). A Pa'pa ele is igy jarulnak a nok...

Nem baj, hogy a futyiszt elteted, (ilyen is kell - de minek?), viszont legalabb egy kicsit tajekozodjal az altalanos szokasokrol, protokollrol, es akkor te sem fogsz kezetcsokolni II> Erzsebet kiralynonek, ha talalkozol Vele...:o))
Papuska1
@Horizont: A hangnemed alapján elég alacsony lehet az intelligenciád, de ez mellékes. Semmi közöm Rogánhoz. Egyszerűen csak dühít, hogy a többséggel megválasztott embereket így mocskolják. Bizonyos sajtóhírekre és politikai agitációra építve azokat, akik az ország vezetését látják el ilyen hangnemben minősítik. Miért nem a szavazófülkében teszik? Ha meg ott a többség mellé áll, miért nem fogadják el? Egy képviselő biztosan csak négy év időt kap. Ez alatt kell a munkája mellett megalapozni a jövőjét és biztosítani, hogy ha a következő választást bukja méltó módon élhessen tovább. Ma már szakma a politika! Ezt érteni kellene. Nem a szocializmusban élünk, de ezt egyre többen felejtik el. Nem népképviselet van, hanem választásos demokrácia. A kettő közötti különbségnek nézz utána!
A lényeg, hogy aki teljesít, az vagyonában is magasabbra kerül. Fel lehet venni velük a versenyt, a jobb győz, a gyengébb elbukik, és többnyire megy a süllyesztőbe, mert a pártok már nem igazán tudnak ellenzékben segíteni, megélhetést biztosítani az embereiknek. Ilyen a világ! Tessék ringbe szállni! Aki nyer, mindent visz, aki veszít, ha nincs háttere eltűnik a hétköznapokban. Egyébként személyesen ismerek olyan volt országgyűlési képviselőt, aki ma Ausztriába jár az osztrák kertekben keccsölni. De ez már nem érdekel senkit. Csak addig látják ezeket az embereket, amíg a reflektorfényben vannak. Van aki tovább, van aki rövidebb ideig. Persze irigyelni a reflektorfényben lévőket szokták. Nálunk ma ebből 200 fő létezik. Még néhány külsőst el tud tartani a hatalmon lévő, de ha elveszti a hatalmát, ezt a lehetőségét is elveszti. Egy kicsit ez is a politika, csak ez hátulnézetből látszik. A lényeg, hogy elég gennyes dolog azt irigyelni, aki napi 24 órát dolgozik, és a képzeletbeli giotin mindig ott van a nyakán. Pláne azt, aki egy pici faluból tornázta fel magát. Mert aki bele születik, gazdag család van mögötte annak nem ilyen szoros a dolog, de Rogánt nem a Rózsadombon tette le a gólya.
izo
@karma1: Na jól megmagyaráztad, hogy gyurcsány miért gazdagodott meg ! Csak azt nem értem ha olyan jó üzletember akkor min.elnöksége alatt miért nem "száguldott a pannon puma" , hanem csődbe ment az ország!
karma1
@izo: Csodbe most megy, viszont Gyurcsany miniszterelnoksege alatt ugyanez a fideSS volt az ellenzek, akinek sajat programja akkor sem volt, most sincs (az allamositott lopason kivul) viszont MINDENT azonnal megtorpedozott, mint ellenzek. Ezert nem szarnyalhatott abban az idoben sem Gyurcsany, sem az utanakovetkezo Bajnai Gordon sem.
karma1
@Papuska1: Lajkoltalak az elso hosszu hsz-ert (latom, nemcsak en, 17.32), de kerlek, nagyon gyorsan ugorj le @Horizontrol, mert Neki a kisujjaban is sokkal tobb van, mint egy-ket felkapaszkodott majomnak az orszag vezeteseben. Az pedig, hogy a fideSS-t ki es hogyan valasztotta meg (a sokat emlegetett 2/3 SOHA nem volt ketharmad, hanem csak a szavazatok 40 %-a, ami meg egy gyenge matekos szerint is az 1/2 alatt van), az egy teljesen mas kerdes, nem a cikkhez tartozik.
karma1
@Papuska1: tonyo abban tehetseges, hogy mindig tudja, melyik aktualis s////gget kell nyalnia, az osszes sikere ebben rejlik.
Mondd, Te el sem tuod kepzelni, hogy vannak meg az orszagban nagyopn sokan nagyon tehetseges emberek, akik a fideSS-szo hallatan hidegrazast kapnak? Ok nem akarnak azon az aron "sikeresek" lenni, hogy a tudasukat eladjak egy hangzatos, most eppen kormanyon levo partnak.
De repedezik a part felepitmenye, nem veletlenul veszitenek a nepszerusegukbol gyorsvonatilag.
paolo006
@Papuska1: miért is kellene utána csinálni valamit. De leírtam neked. Azért nem csinálják utána mert nem olyan gátlástalanok. Ebben az országban nincs jobb vagy bal oldal. Csak megélhetési bűnözők vannak akik a bal vagy jobboldali eszmék mögé bújnak. De ennél a mostani bűnbandánál aljasabb még nem volt ebben az országban. Én nem irígylem tóni barátodat, nem mindenkit a pénz motivál még akkor sem ha neked ez hihetetlen. A pártfogoltad pedig egy mocskos szarházi ha szereted a mocskolódást ha nem.
izo
@karma1: Ha ha ha! Az ellenzék miatt nem tudtak kormányozni?!
paolo006
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
karma1
@izo: Pontosan! Ugyanis egy demokratikus berendezkedesu orszagban (Gyurcsany ideje alatt meg az volt) az ellenzeknek VAN szava, es csak koncenzus utan donthetnek komolyabb dolgokrol. Ezt Gyurcsany mindig tiszteletben tartotta; ez is lett - tobbek kozott - a veszte egy olyan ellenzeki part ellen, aki mar akkor is csak vetozni es askalodni tudott.
Desischado
@Papuska1: Van amiben igazad van, de Horizontot ne sértegesd!!! Nagyon is intelligens, és jól látja, mi folyik itt! Plussz, egy nagyon rendes ember! Szégyelld magad! Ezért jársz ide?

Rogán egy gerinctelen, hazug, here, és kártékony megélhetési parazita! És ennyi! A halál se akarja utánacsinálni! Ehhez a fentebb vázolt tulajdonságok kellenek, valamint gátlástalan törtetés, és hosszú nyelv! Még hogy csináljuk utána! Csinálja utána a hóhér! A lelkem, a szivem, az emberi mivoltom és a becsületem nem eladó!
izo
@karma1: Ha ellenzékkel nem tudnak kormányozni akkor ne vállalják a kormányzást! Amúgy gyurcsi-barátod mondta 2010-ben, hogy egyetlen nyugodt napja nem lesz a FIDESZ-nek.Ez ám a konstruktív ellenzék szerencsére még frakciója sincs!
Yoda69
@izo: 2/3-dal konnyu kormanyozni. Gyurcsanyek kozeleben sem voltak ilyesminek, ezert nem lehetett erdemi munkat vegezni, mert a fideSS MINDENT megvetozott meg azt is ami ertelmes dontes volt. Ahogy @karma1: is mondta a fideSS a lopason kivul semmit nem csinal, pedig a 2/3-dal tortenelmi lehetosege lett volna hogy rendbe tegye az orszagot. Csak az ugye nepszeruseg vesztessel jart volna. Ehelyett populizalnak, uszitanak, gyulolet kampanyolnak es folyamatosan ellenseget keresnek, mert sajnos erre vevo a magyar.
szaboria1
@izo: Akkor már nem volt miniszter elnök. Kár erőlködnöd.
karma1
@izo: Ne rohogj, vagy meg sosem hallottal a demokraciarol? Tudod, abban letezik a veto-jog, a megvitatas nagyon fontos minden vezetesben, amikor az orszag elorejutasa erdekeben MEGVITATJAK a problemakat, torvenyjavaslatokat. A fideSSnek pedig 2010 ota egyetlen nyugodt napja sincs, mert a mai napig f@snak mindannyian, ha csak meghalljak Gyurcsany neve't...:o))
izo
@karma1: Ha most diktatúra lenne , nem írhatnál ilyen hülyeségeket!
eszegfu
@Papuska1: Tegnap 17:32 "Ha pedig valaki képes erre a kisebb csodára.." -- márhogy M.o. egyik első emberévé "küzdje" fel magát gondolatmenetedben azért van egy kis hiba. Rogán valóban egy kis vidéki faluban született, de a közgáz diplomája után 1995-től nevelőtanárként, majd óraadó tanárként dolgozott a közgázon. Alapitó tagja volt 1997-ben (!!) a Fidelitasznak és a Fidesznek is és ettől a pillanattól kezdve (ekkor 25 éves volt) nem "küzdött" meg semmiért. A Fidesz "huzta" fel minden posztra... szerintem nem fektetett sok energiát karrierjének "ivelésébe". Az én értelmezésem szerint az a küzdés, hogy fokról fokra haladok... tanulok, dolgozok, tapasztalatot szerzek, majd mindez "beérik" és igy lehetek valaki. Mint ahogy pl. Martonyi 47 éves korában lett először diplomata, addig tanult, kutatott, sőt tanitott (nemzetközi választott biró is lett)... és lett 1991-től M.o. egyik első embere. Erre lehet mondani, hogy csinálja utána, aki tudja! Ezt gondolom...
pagoda
Bizonyosan drága volt ez a táska, de egyáltalán nem egy férfias darab, olyan parasztos. A karórákhoz nem értek, de ez nagyon tetszik, valószínűleg az is egy drágább darab.
Törölt felhasználó
Az ízlés és a kultúra igénye nem származás kérdése.. Ugyanolyan ízléstelen szar ez a táska, mint a lázár rolex órája is. Szóval el kell, hogy szomorítsam ezeket az embereket, hogy a szó nem életforma szerinti urizáló parasztok ezek. Sött kikérem a parasztok nevében, hogy ilyen rogánok degradálják a jelentését magukhoz hasonlítva. A paraszt dolgozik!, értéket teremt! Nem ellopja a földet, hanem megműveli. Egyszerű, de praktikus észjárása van, amit a saját bőrén tapasztalt meg.

Ezek pedig sima mezei szarházi férgek parasztnak kevesek, uraknak meg vicc nevezni őket!:)
magyarbakancs
"Rogán: parasztgyerek Louis Vuitton tatyóval."
Parasztnak paraszt de már nem gyerek.
mate03
@Csizmás Kond! Tudod én speciel,leszarom a táskáját:! Olyan táskát hord amilyet akar,nem érdekel ! De az igen,amikor a lakása napról-napra hízik! Nem beszélve arról,hogy miből van pénze?Hogy tudott erőn felül,összeharácsolni egy óriási vagyont! Engem ez érdekel,nem a szaros táskája!
solidedge
Rogánt most képezik ki, hogy ez igaz mondat se hagyja el a száját. Egyébként veszélybe kerülne a Fidesz győzelme 2018-ban.
szaboria1
Van egy ördögi kérdésem ha netán nem vette hanem kapta a 400000.-ft. érő táskát vajon adózott e utána.
A fiam játszott a szerencsekerékbe és mivel nem Ő nyert kapott egy társasjátékot mely meg haladta az 5000.-ft. adózni kellett utána.
karma1
@izo: Azert irhatok hulyesegeket, mert a hazam elott csak az en fekete autom parkol, es abban nincs fuggony ( ha erted, mire gondolok)...
karma1
@szaboria1: Na, ez nem semmi...Amig kifizetted az adot, gondolom, kozben arra gondoltal, hogy" dejo, hogy ez a nemzethy pocok szerencsejatek birodalmat gazdagitja, na, ezt koltse gyogyszerre!...:o)))"
hetöndöe
@izo: Látom,te is ugrasz minden takonyra,mint a gyöngytyúkok.:-)
izo
@karma1: Majd ha másik fekete autót látsz, akkor diktatúrázhatsz !
izo
@hetöndöe: Nem ugrok rád, szép neved van!
karma1
@izo: Erdekes lesz... Nem biztos, hogy azok, akik azokat a szep fekete lefuggonyzott autokat hasznaltak, bejohetnenek Ujzelandra...:o))))
izo
@karma1: Na megint a világ másik táján lévő p@fázik bele a dolgunkba!
karma1
@izo: Lehet, hogy te pofazol, en hozzaszolok... Es nemcsak a te dolgod, hogy mennyire nezik le a magyarokat a hulye vezetojuk miatt, ugyhogy ehhez tartsd magad...
izo
@karma1: Te meg ahhoz tartsd magad más f@szát nem verjük csalánba a sajátodét!Ahol adót fizetsz ott lehet!
karma1
@hetöndöe: Nagymagyarkodik a szentem, mikozben tolem kerdezik lepten-nyomon, hogy mi tortenik Ma.o.-n, mert ugy tudjak, en is magyar vagyok. Meg hallgatom a hulye p..cha jobbikos laszlo petrarol szolo kerdeseket, es ferden neznek ram, most eloszor 15 eve amiota itt vagyok, hogy megis, milyenek a magyarok... Nagyon sokan nem tudjak otthon, hogy nemcsak az 56-os kurucinfos amerikas magyarok leteznek, hanem pl. az az 500 ezer magyar is, aki Angliaba menekult egy skizofren hatalommanias mafiozo elol...
dömdödöm
Urizálás távolkeleti másolattal : Made in China :-)
izo
@karma1: Inkább azzal foglalkozzatok ott a világ alján a szomszéd Ausztrália mit csinál a bevándorlókkal? Lefizeti az embercsempészeket máshová vigyék stb. Azon csemegéztek , hogy egy nő megijedt e feléje rohanó csürhétől és így reagált!? Ez sehol sincs amit a szomszédod csinál!
vonotok
Tóni ! végre őszinte voltál. Te tényleg " paraszt " vagy, de sajnos a legrosszabb fajtából.
karma1
@izo: Eloszor is Ausztraliaba FOLYAMATOSAN erkeznek MINDEN NAP tobb szazan, amiota ezen a tajon elek (15 eve), es nemcsak egy honapja kezdtek el idearamlani. Eddig is - es ezutan is befogadjak oket, es nekunk is van kvotank veluk, nekunk evente at kell venni 1500 menekultet, es menekult statuszba tenni, ami Ujzelandon nem is olyan rossz, bar nem lehet eletcelja egy normalis csaladnak, (allampolgarsagot csak rendkivuli esetben kaphatnak, egyebkent minden szocialis, egeszsegugyi es iskolai ellatas jar nekik, szavazati joguk nincs, es ha a felteteleik megvaltoznak, hazakuldhetok).
A laszlo petra pedig NEM ijedt meg, hanem o maga szaladt a tomegbe, es kereste a legvedtelenebb embereket, gyerekeket, ne probald a szerecsent mosdatni, nem lesz az mar sose tiszta. Epp elegszer lattam a videot, es eppen eleg elemzest hallottam mar nalam sokkal okosabbaktol is. O csak hozta a jobbikos temperamentumat, es maradt parthu a viselkedesevel.
izo
@karma1: átsiklottál ezen:Lefizeti az embercsempészeket máshová vigyék"
karma1
@izo: Van ra bizonyitekod? Mert mi errefele ilyesmirol nem hallottunk, sem a hirekben nem mondtak. Az meg, hogy a kurucinfo mirol brekeg, na, az egyaltalan nem erdekel...:o)
libellle
@izo: Te sajnos még mindig hülye vagy. Te foglakozzál a szemét maffiozi kormányoddal a világ szégyenpontja. orbánnal és olyanokkal mint te vagy. Ma sehol nem jó magyarnak lenni az egész világon.
libellle
@karma1: Ne is foglalkozz evvel a hülye izo-val. Ilyen mindig marad hülye és igy is fog meghalni.
enslaved
@paolo006: A stílusod alapján én azért elgondolkoznék, ki itt a sötét fajankó...
volvós
@izo: tegnap 8:43

..." izo
@karma1: Ha most diktatúra lenne , nem írhatnál ilyen hülyeségeket!..."

Koromfekete szandokán !!! Evvel a mondatoddal
híresültél el az orosházi " gyáradban " + a " Lexusodban " !
Szegény " gyerekeid " mit látnak otthon ...:-((
Föleg a " Petikéd "
izo
@volvós: Te valakivel összetévesztesz engem!Idióta életemben nem jártam Orosházán!
volvós
@izo: Hát persze !!! Amit k´ßerdezel, az is hazugság, ne szégyeld
a múltadat, a nick-változtatással ( ki tudja hányadik ) a jellemed, a
stílusod, a beképzelt okostojás szereped nem változik...
Miböl gondolod, hogyösszetévesztelek valakivel ??
A " Lexusos gyárigazgató " Orosházáról összetéveszthetetlen.
Tudtam, tudtuk, hogy egy banánhéjon csúszol el
izo
@volvós: Ha ha! Orvosi eset vagy! Nicket sem változtattam idióta!
volvós
@izo: Nem a közvetlen felmenö rokonod vagyok, hogy leidiótázz, kis csira !!
izo
@volvós: Hát ha az vagy , én csak az igazságot írom le!
volvós
@izo: Jól van Entero...vedd be az esti gyógyszereket !!!
Kicsit eltértél a cikktöl !!!
paolo006
@enslaved: hát gondolkodj el rajta. Eddigi megnyilvánzlásaidból nem tűnik ki, hogy képes vagy ilyen összetett feladatra. Egyébként meg nem célom, hogy veled kultúrbájcsevegjek. Remélem elég érthető voltam.
izo
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
enslaved
@paolo006: Most aztán rendesen berezeltem ám...
enslaved
@volvós: Még mindig nem küzdötted le ezt az entero, szandokan fóbiádat? A múltkor még engem neveztél annak. Nem semmi ember lehetett, ha ennyit foglalkoznak itt vele.
volvós
@enslaved: Neked nem osztottam lapot...
paolo006
@enslaved: miért? Megijesztettelek? Ne parázz, orbánc megvéd!!!
volvós
@enslaved: @izo: Hogy lehet, hogy egy IP számról kommenteltek 2 nickkel ??
Entero/szandokán = izo és enslaved ??
Milyen izo?? puk (izo), hok(izo),???
Javaslom, holnap délután
3 és 4 között találkozzunk az Oktogonon, a
Burger King elött...és meggyözödhetek,
hogy mndketten azonosak vagytok Enteroval !!!
Ha van vér a pucátokba,,,,
Rajtam egy fehér baseball sapka lesz magyar cimerrel !!
karma1
@izo: Neked a mandiner egy hiteles forras???
hetöndöe
@izo: "Te valakivel összetévesztesz engem!Idióta életemben nem jártam Orosházán!"

És a normális életedben sem jártál Orosházán?Ha egyáltalán volt olyan?:-)
karma1
@volvós: Hagyd a fenebe, Kedves, ezt a mondatot mar ugyanigy megkaptam tole kb. 2 eve, csak akkor meg entero volt... A "stilus" maga az ember... (Mar ha az ove annak nevezheto)...
izo
@volvós: Honnan tudod milyen IP címről írok?
izo
@karma1: Lehet neked az amerikai népszava, de nekem nem!
karma1
@izo: Na, vettem a faradsagot es elolvastam a cikket. Barhanyszor is atolvastam, a cikkbol SEHOL SEM derul ki, hogy valaki vagy valakik fizettek volna az embercsempeszeknek, hogy mashova vigyek a menekulteket. (Te is csak lazalmodban olvashattad bele ebbe a cikkbe ezt a mondatot, de ezt most hagyjuk).
Ahogy fentebb is irtam, Ausztralia (es Ujzeland is) FOLYAMATOSAN kapja EVTIZEDEK OTA a nemkivanatos, (utlevel- es egyeb papirok nelkuli) menekulteket, akik kisebb nagyobb hajokon probalnak meg bejutni Ausztraliaba. Na, Campbell ezredesnek (ill. a kormanynak) ezzel lett tele a toke, es ezert kuldott vilagos uzenetet. Nem tudom, hogy orban mit solt volna, ha mar a cuclistaktol is egy olyan orszagot vett volna at iranyitasra, ahova naponta 1000-1500 menekult erkezik, papirok nelkul. Csak az a ketto kozott az egbekialto kulonbseg, hogy aki Ausztraliaba erkezik, az ott is akar letelepedni, nem Merkel asszony szarnyai alatt, te nagyon okos! Erzed a kulonbseget? Ennek ellenere folyamatosan vettek/veszik at a menekulteket, de mostantol kemenyitettek be, az embercsempeszek mennek a boribe, a csonakok, hajok viszont EL LESZNEK SULLYESZTVE! A fenti okoskodasod szentesitese elott melyen gondolkodj el ezen, ha van mivel...
Jankó123
Jobberkéink!
A menekültekkel foglalkozó cikkekben megfogalmazott hozzászólásaitok logikáját követve.
Ha, Ti ennyire szeretitek ezt a kormányzó siserehadat, akiknek jó ideje már Darius kincse is kevés, akkor miért nem viszitek haza és tartjátok el őket a saját pénzetekből?!
izo
@karma1: Tegnap még napi több száz, ma már 1000-1500 menekültről írsz! Magyarországra általában napi 6000, de volt 10000 is, ez ismerd el nagyon sok ilyen kis országnak!Európaibb megoldásként jöttek volna a németek pl Röszkére (még jobb Görög o-ba) kiválogatják aki menekült vonatra rakják és elviszik ha kell nekik.Kíváncsi vagyok, hogyan toloncolják ki aki szerintük nem menekült, de maguknak főzték egyék is meg! Ilyen böszmeséget mint a németek csak gyurcsány csinált!
Lepényleső
1 Magánemberként milyen bűncselekményeket engedne meg magának?
2 Biztos,hogy a szikkadt kenyeret,vöröshagymát,némi szalonnát és a bugylit keresi a
tarisznyában?
izo
@karma1: Ma mondta Merkel:„Igen, segítettünk Magyarországnak, ezért is sokat kritizálnak Németországban. Azért segítettünk, mert úgy gondoltuk, valakinek meg kell mentenie Európa méltóságát” – mondta Angela Merkel német kancellár Strasbourgban" Na szép még ő segített nekünk, mikor mi fuvarozzuk neki a "munkaerőt" a Mercedes gyárba! Tudtam a németekre vigyázni kell már ráfáztunk miattuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.