Meghekkelték a Citi Brókerház Kft. oldalát, aki most rákattint, az az Iszlám Állam fegyvereseit, egy lefejezést ábrázoló képet,  a szervezet logójával ellátott címert, illetve egy fenyegető feliratot olvashat angolul. Utóbbi azzal riogat, hamarosan háború kezdődik, hogy megöljön, jön az Iszlám Állam – szúrta ki a Portfolio.

Korábban már hasonló támadás érte a budapesti Radnóti Miklós Gimnázium honlapjár, a Pécsi Kistérségi Társulás és a Zengő együttes oldalát, és az olcsoszallas.hu-t is. 

Az Iszlám Állam lecsapott a Citi Brókerház weboldalára?

Annak ellenére, hogy nem árt komolyan venni az Iszlám Állam fenyegetését, azért nem biztos, hogy valójában ők állnak a hekkerkedés mögött. Könnyen elképzelhető, hogy csak egy csapat unatkozó gimnazista béna vicce az egész: például az oldalon olvasható "The Terrorist Team" utalhat a népszerű Counter-Strike videójátékból az egyik választható csapatra.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Én azt javasolnám küldjünk nekik meghívót, esetleg eléjük mehetnénk busszal vagy repülővel, jöjjenek ide mind és nézzenek szét mit lehetne lerombolni, felrobbantani, megmérgezni. Adhatnánk nekik életjáradékot, segílyt, kitaníthatnánk a gyerekeiket hogyan kell bombákat gyártani esetleg karabélyt forgatni. Építhetnénk nekik szép mecseteket, még beleférne egy imaszőnyeggyár létesítése is talán. Aztán majd buzgó imádság epedez mindnyájunk ajakán..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.