Bayer Zsolt egyik legújabb írása kicsapta a biztosítékot a Fodor Gáborék pártjánál. Feljelentik.

Íme a párt közleménye:

A Liberálisok szerint Bayer Zsolt olyan gondolatokat fogalmazott meg és tett közzé blogján a menekültekkel kapcsolatban, amelyek alkalmasak a gyűlöletkeltésre. Bayer Zsolt – aki a Fidesz tagja – túllépett egy határt, ezért a Liberálisok közösség elleni izgatás miatt feljelentést tesznek.

A Liberálisok felszólítják a Fideszt és Orbán Viktort személyesen, hogy hivatalosan határolódjanak el tagtársuk antiszemita, uszító gondolataitól. Mindaddig, amíg ezt nem teszik meg, jogosan vélhető, hogy a bayeri gondolatok a legnagyobb kormánypárttól sem idegenek.

Hogy pontosan melyik bejegyzésre utaltak Fodorék, azt nem írták, de gyanús, hogy arra gondoltak, ahol Bayer a finnektől pénzt követelő migránsoknak üzenve olyasmiket írt, hogy " takarodjatok haza a kurva anyátokba", "nincs bennetek semmi emberi", illetve hogy "a puszta létezésetek is egyre elviselhetetlenebb és irritálóbb".

Bayer Zsoltot feljelentik

Bayert egyébként már korábban is feljelentették közösség elleni izgatásért, de a bíróság felmentette.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem feljelenteni kellene szegényt, hanem kezelni. Ez az ember kétséget kizáróan beteg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cs.n.
@picike: Jó, már értem. A videómhoz (nem az én videóm amúgy) volt egy komment, amiben azt írta valaki, hogy jobb lenne, ha kaja helyett puskagolyókat nyomatnának a fejükbe.
Ebből egy a tanulság: a gugli fordító még mindig nem tud magyarul.
prime777
@karma1: Azon gondolkodtam,hogy az ilyen Freewolf féléknek mi lenne az amitől kiborulna a bili.Valószínűleg semmi.Mindenesetre én már baromi unom ezt a bicskanyitogató-álszent bólogatást,meg ajnározását ennek a mostani kormánynak.Van az a pofabőr ami még ezt is felfogja.Teszek én a szocikra is mert senkiházi,megélhetési emberek gyülekezete ők is,de hogy ezt a mostani kormányt ,hogy nem küldték már el a "fanok" a 100. mocskos tényszerű dolguk után az nekem titok.Egyébként az emberek nagy része fél,akik még nyilatkozni sem mernek, a másik része meg ebből jól profitál.Szerintem nagyon elenyésző azon emberek száma akiknek ezek a dolgok valóban tetszenek.Azok viszont nagyon buták és vakok és elvesztették a realitásérzéküket és "bent" sincsen valami rendben.
Viszont,hogy jót is mondjak.Most jobb ,hogy Fideszék vannak hatalmon.
A szocik már beengedtek volna annyi migránst,hogy szépen lassan többen lettek volna mint mi magyarok.Erős túlzás ez tudom,de a migráns politikájával egyetértek a Fidesznek.Sőt!
Sajnos nagyon langyosak ők is.Egyébként szép a kép.Bayer meg a jó Pataky doktor.Egyiknek sem lehet gondja az életben az is biztos.
volvós
A cikkböl:
"...hogy " takarodjatok haza a kurva anyátokba", "nincs bennetek semmi emberi", illetve hogy "a puszta létezésetek is egyre elviselhetetlenebb és irritálóbb"..."

Zsótika ! Talán magadnak cimezted ???
Mert te mehetnél haza a román q...a a...-ba !!
Mert benned ényleg nincs semmi " emberi "
( talán a nyelved )
karma1
@volvós: Nem roman... svab... Erosen... Ismerem a szuleit szemeyesen...De ok meg veletlenul sem ilyenek, szoval a zsotika egy tetves mutans, akire az anyja se buszke...
volvós
@karma1: 22:34
Köszi, de attól még UTÀLHATOM a zsótikát !!! Bocsika !!
karma1
@volvós: Nem mondtal ujat, nem sertettel meg, en V eled allok egy oldalon, Kedves, nem a zso'tival, akinek a hulyesegenel csak a kozonsegessege nagyobb...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.