Bayer Zsolt egyik legújabb írása kicsapta a biztosítékot a Fodor Gáborék pártjánál. Feljelentik.

Íme a párt közleménye:

A Liberálisok szerint Bayer Zsolt olyan gondolatokat fogalmazott meg és tett közzé blogján a menekültekkel kapcsolatban, amelyek alkalmasak a gyűlöletkeltésre. Bayer Zsolt – aki a Fidesz tagja – túllépett egy határt, ezért a Liberálisok közösség elleni izgatás miatt feljelentést tesznek.

A Liberálisok felszólítják a Fideszt és Orbán Viktort személyesen, hogy hivatalosan határolódjanak el tagtársuk antiszemita, uszító gondolataitól. Mindaddig, amíg ezt nem teszik meg, jogosan vélhető, hogy a bayeri gondolatok a legnagyobb kormánypárttól sem idegenek.

Hogy pontosan melyik bejegyzésre utaltak Fodorék, azt nem írták, de gyanús, hogy arra gondoltak, ahol Bayer a finnektől pénzt követelő migránsoknak üzenve olyasmiket írt, hogy " takarodjatok haza a kurva anyátokba", "nincs bennetek semmi emberi", illetve hogy "a puszta létezésetek is egyre elviselhetetlenebb és irritálóbb".

Bayer Zsoltot feljelentik

Bayert egyébként már korábban is feljelentették közösség elleni izgatásért, de a bíróság felmentette.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem feljelenteni kellene szegényt, hanem kezelni. Ez az ember kétséget kizáróan beteg.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
Zsóti, nem kell izgulni..ez a fodor még nem látott közelről követelőző, agresszív, mindenen átgázoló hordát..

nyugi, ami késik, nem múlik...ha megtelik a nyugat, a több tízezer regisztrálatalan terrorista errefelé kezd majd sétálgatni...
na akkor lesz csak igazán fogak csikorgatása..
Aki Én
Nem feljelenteni kellene szegényt, hanem kezelni. Ez az ember kétséget kizáróan beteg.
Rózsika Hatházi
Ezt az "embert" már én is feljelentettem a saját ítélőszékemnél, amikor velem együtt sok-sok magyar embert, le lakótelepi lumpenproletározott. Hulye kocsog. :)))
Freewolf
Bayer jól látja a történéseket és a liberálfasiszta bűnbanda be akarja fogatni a száját! Fodort és bandáját kéne inkább lefogatni és a hasonló hülyék gyülekezetét!
Rózsika Hatházi
Signey Pollack után szabadon: A farkasokat lelövik ugye?
Freewolf
@Rózsika Hatházi: Valami gondod van velem? Ilyen egy gyűlölködő, aki tombol, ha nem neki adnak igazat! Kezeltesd magad!
RonaGyuri
A mai rémségében a záró mondat egy jelzője sem pikóta: a „pénzügyi vérvonal” elleni bátor kiállás
Freewolf
A pénzügyi vérvonal mindent kifejez, amitől idegenkedik a nemzet!
Rózsika Hatházi
A farkas megint vonyog. Rám is. Liberálfasisztázik, bűnbandázik, hülyékgyülekezetézik és rám fogja, hogy tombolok. Nem is tudom, hogy ki szorulna inkább kezelésre?
Mit gondoltok, a lobotómia segítene?
hetöndöe
@Rózsika Hatházi: Rajta csak max az agybeültetés.Amúgy nála nem is lenne mit megsemmisíteni.:-)
Rózsika Hatházi
@hetöndöe: Azért homloklebenye még lehet, ha mögötte nincs is semmi. Most gondolj bele, egy kezdő rezidensnek jól fel lehetne adni a leckét. :)))
Szeparepa-
Egy nem beszámítható elmebeteg zagyválásait miért kell komolyan venni?
simmering73
@Rózsika Hatházi: Egy szót kár ilyen elmebetegre pazarolni. Lépj át rajta, mint a kutyaszaron.
Rózsika Hatházi
@simmering73: Azt teszem. Mint látod, nem is neki írtam, csak úgy elvoltam itt a magam gyönyörködtetésére. Már vagy két hete nem intézek hozzá egyetlen betűt sem. A kutyaszart ( mármint a saját kutyám produktumát) azért fel szoktam szedni. :)))
cs.n.
Bayer egy bunkó, ez tény. De az arabok is pofátlanok voltak Finnországban, aminek apropóján a bejegyzést írta, az is tény.
Nem jó nekik a kaja, amit kapnak, például. Rendes főtt ételt kapnak pedig, nem szendvicset hajigálnak nekik. Itt van ez a fickó, aki a rizseshúst mutogatja, hogy ez nem jó étel, kutyának vagy nőnek való.
youtube.com/watch?v=f_PIIKNMQOo
Ő sem szimpatikusabb, mint Bayer. :)
Rózsika Hatházi
@cs.n.: És akkor ez a bayerzsótot arra predesztinálja, hogy ilyen ocsmány, ordenáré módon írjon? Azt gondolja ez az emberszabású, hogy mélyenszántó gondolatait csak Mo-on olvassák? Ezt a stílust (?) melyik szakon tanítják? Erőszakon? Sebaj, hagy terjedjen a "jó" hírünk szerte a világban!
mate03
@Freewolf: Nincs veled semmi baja senkinek! Tudomásul vesszük,hogy ez a véleményed! Nekünk más!Remélem te is elfogadod a mi véleményünket ,mert így fair! Csak a trágárságot felejtsd el,és nincs bajunk egymással!
Aki Én
@Freewolf: ,, liberálfasiszta bűnbanda" ,,kéne inkább lefogatni"
Ne beszélj gyűlölködésről.
Egyébként sokszor nem is feltétlen azzal van baj amit mond ez a beteg elme, hanem ahogy mondja. Az okoskodó, pökhendi, kivagyi, teátrális stílusa párosul a buta véresszájúsággal, és ez a szar folyik belőle. De ha neked ez bejön...
magyarbakancs
@Aki Én: Az okoskodó, pökhendi, kivagyi, teátrális stílusa párosul a buta véresszájúsággal, és ez a szar folyik belőle. De ha neked ez bejön...
Sajnos sok ember kedveli ezt a stílust.
Lehet evvel a stílussal elfedni az emberi butaságot,és a bunkósságot.
Mennél nagyobb bunkó vagy annál sikeresebb leszel.
Nem utolsó sorban a vezérnek is megkel felelni.
Aki Én
@magyarbakancs: 09:58 Ez csak addig igaz, míg nem őket kritizálják ebben a stílusban. Akkor mindjárt nem tetszene ez a stílus. Szerintem a hívek jó része nem is érti amit mond, elég annyi, hogy az ,,ellenséget" szidja. Bayer mondja, tehát biztos igaz, gondolják.
De nézd meg, ez mindenben így van. Kiabálnak ha lop egy szektán kívüli, de ha a többszörösét lopja egy ,,tag", akkor mindjárt beindul az önjelölt védelmi rendszer. Ezek nem is értik mi történik, mert akkor még jobban harcolnának ellene mint valaha.
cs.n.
@Rózsika Hatházi: Bayer stílusa olyan, hogy még hozzászólások között is ordenárénak számítana. Csak ő még egy rakás pénzt is kap a folyamatos gyűlölködésésért. Egyébként tizedannyian se tudnák, mit irkál, ha időnként nem hívnák fel rá a figyelmet azzal, hogy idéznek belőle. Én pl. azt se tudtam eddig, hogy van blogja.
Freewolf
@mate03: Aki trágárkodik velem, az visszafelé is megkapja! Az a pár elmebeteg hazátlan senki, aki a véleményem miatt sérteget, minimális magatartási szabályokat sem ismer!
mate03
@Freewolf: Nem veszed észre sokszor, hogy irritáló a véleményed!? De a trágársággal nem megyünk semmire! Soha nem(fidesz) csürhéztem,soha nem mondtam hogy nácik! De te mindíg a libsibolsival jössz,pedig te is tudod hogy több a volt kommunista a (fideszben), mint az MSZP-ben,vagy a DK-ban!
Freewolf
@mate03: Nem gondolod, hogy esetleg ez fordítva is igaz? Engem is irritálnak egyes vélemények, de ez nem indok a személyeskedésre! Olvasgass vissza, hogy sértegetnek a véleményem miatt a "demokraták"!
Igen jövök a libsikkel, bolsikkal és a liberálfasisztákkal, pusztán azért, hogy rámutassak a kártékony nézeteikre és a hazát negatívan érintő blődségeikre!
Te is tudod, hogy a multikulti megbukott, de pl DK-ék még mindig ezt nyomatják. Önmagában ez nem baj, mert ez is egy vélemény, csak ott a bibi, ha valaki rá mer mutatni a tarthatatlan nézeteikre, azonnal jön a nácizás és a személyeskedés!
karma1
@Freewolf: 16.11-re: Rozsika csak egy kerdest tett fel egy filmcim kapcsan, te meg ugrasz ra, mint gyongytyuk a takonyra...Humorerzeked egy szal se, de ha bayerzsoti mindenkit elkuld a kurva anyjaba, zsidozik, vagy eppen mashogy nyilvanul meg - az neked teljesen normalis...

Tudod mit? Kezeltesd te magad, rad is radfer...
mate03
@Freewolf: Látod? Nekem ugyan ilyen véleményem van a (fideszről)!hiába,ez a demokrácia!Kinek a pap-kinek a lánya!
karma1
@cs.n.: 10.58-ra: Me'r VAN???...:o)))) (Latszik, hogy dejcstompikaval egyutt szivtak magukba az iskolatejet...A vilagon semmi massal nem tudnak feltunest kelteni, kizarolag azzal, hogy egy jobberzesu embernek kinyilik a bicska a zsebeben, ha ez a ketto megszolal...:o(((
Freewolf
@karma1: Azt hiszem írt is erről Bayer. Belátja, hogy nem szép dolog elküldeni az anyjába valakit, de meg kell néha tennie!
Tudtommal veled eddig nem személyeskedtem, és ezután sem szeretném elkezdeni, bár az, hogy kezeltessem magam, nem baráti megjegyzés!
Nekem tetszik Bayer keresetlen, érdes stílusa! Igen, az igazság kimondása bizony néha olyan tények kimondásával is együtt jár, ami sértő! Becsülöm Bayerben, hogy ezt felvállalja!
Aki Én
@Freewolf: Sajnos nincs igazad sértegetés és vélemény ügyben. Minden megnyilvánulásod libsi-bolsi, pedig ez messze nem igaz. Tipikus, hogy ha valaki kritizálni meri a vezetést, akkor az rögtön ellenség. Még csak véletlenül sem próbáljátok megérteni a mondanivalót, összevetni más véleményekkel, ellenőrizni az állításokat. Pedig hát ennél nyilvánvalóbban soha ne fognak lopni, csalni, hazudozni. Megtéveszt titeket az, hogy állandóan a ,,baloldalt" emlegetik, álnemzetieskednek, az arcotokba hazudnak, miközben állítom, hogy pont rajtatok, híveken röhögnek a leginkább. Mert ne szépítsük, ezt kizárólag nektek köszönhetik. Többnyire igazatok van abban, hogy az előzők korrupt, tolvaj, haszonleső, hazaárulók voltak, de hol vannak már. Vagy mitől más ez ma? Attól, hogy nemzeti színbe csomagolják nektek. Azért teszik, mert erre vagytok fogékonyak. Soha semmi mögé nem néztek, mindent úgy kajáltok meg ahogy tálalják. Millióan vagyunk, akik messze vagyunk a libsitől, sőt inkább hazafias, jobboldali, beállítottságúak, ha már mindenképpen el kell ezt dönteni. De szerintem nem kell. Ha valami, akkor ez a kormány qrva messze van ettől, csak nem lenne mibe kapaszkodni, nem találnátok mentséget ha ezt hajlandóak lennétek belátni. Pedig nem kell nagyon kutakodni, például már az is lehetne segítség, hogy az itt megjelent híreket elolvassátok és összevessétek a köztévével (legtöbbször nem is hallod ott), illetve a látottakkal, tapasztaltakkal. És felejtsd már el végre a libsizést, mert ez nem is igaz, és elvakít az egész ország kárára. Ne az előző szarral hasonlítsd össze, mert ami annál jobbnak látszik(!), az még messze nem jelenti, hogy jobb.
Freewolf
@Aki Én: Lehet, talán nem a létező legjobb kormány az Orbáné, elismerem. Lehet az is, hogy jókat lopnak egyesek. A törvényeket a saját szájuk íze szerint alkotják és a központosításba is néha hatalmasakat bakiznak, de nincs jobb!
Láttuk, hogy liberálisék a bűnt védték és a nemzet szó hallatán összerezzentek! Az úgynevezett baloldal a nemzetközi karvalytőkét szolgálta ki elvtelenül, és ahogy Gyurcsány is említette, elkúrták! Tehát SZDSZ-LMP kilőve, MSZP, DK, Együtt kilőve. Maradt a Fidesz és a Jobbik! Nekem, mint nemzetben gondolkodónak nincs más alternatívám. Szomorú, hogy nem színesebb a politikai paletta, de azzal kell gazdálkodnunk, amink van!
szaboria1
@Aki Én: A párt főnökével együtt.
Aki Én
@Freewolf: ,,azzal kell gazdálkodnunk, amink van!"
Erről két dolog jut eszembe. Egyrészt nem írja elő senki, hogy ha már ez van, akkor ezzel elégedettnek kell lenni. Másrészt amíg ilyen maffia kormányunk van, addig nem sok esélyünk van jobbra. Csapdában vagyunk, amitől még ijesztőbb és utálatosabb a dolog.
Freewolf
@Aki Én: Orbán a hatalom megtartásáért tesz olyan intézkedéseket, amelyek a magyarság érdekét szolgálják. Bal és liberálisékról ezt nem mondhatom el!
karma1
@Freewolf: 10.27-re: Kepzeld, en meg szemelyesen ismerem bayerzsotit (de inkabb a szuleit, akik az en korosztalyom, illetve 30 evvel ezelott a barati korunkhoz tartoztak, azota az elet mashova sodort indegyikunket), de en piszkosul nem vagyok erre buszke, es kepzeld, meg a sajat huga sem, a Bayer Fruzsina, akit meg zsoti tanitott a solymari altalanos iskolaban... Pedig O aztan igazan ismerheti a batyjat, nem gondolod? Te pedig oerte lelkesedsz? Hat, ahogy mate irta: "Kinek a pap, kinek a lanya,..:o)))"
Az erdekes megnyilvanulasairol pedig csak annyit, hogy aki tanar, (mint o is, bar mar nem gyakorlo), az ne beszeljen ugy szeles tomegek elott, mint egy utolso alkoholista a kocsmaban, mert az nem "erdekes", hanem csak siman kozonseges es bunko...
Az alszent kdnp-sek meg elvarnak az iskolakban a tanaroktol, hogy aki az erkolcstant oktatja, nem elhet mas kapcsolatban, mint ferfi-no hazastarskent, gyerekeinek kell, hogy legyen, nem ihat, nem dohanyozhat, nem lehet elvalt (a multban), meg me'g egy csomo albaromsagot megkovetelnek toluk, mert ugye ok a mintakep.
karma1
@Freewolf: Amikor viszont en neveltem a gyerekemet meg otthon, akkor nyugodtan minden ujsagot elolhagyhattam, mert a gyerek nem olvashatott volna peldaul egy mocskolodo bayer-fele atkozodo cikket, vagy eppen Simicska g...cizo kijelenteserol szolo hirt, mert azok a mocskos kommunistak ilyen tartalmu cikkeket akkoriban egyszeruen nem engedtek volna lekozolni, mert siman gusztustalan, otromba, szinvonaltalan lett volna.
De igazad van, nem vagyunk egyformak, en valahogy viszont meg most sem lelkesedem az alpari hangvetelert, ne ez legyen az etalon egy magyar fiatalnak...:o((
Rózsika Hatházi
A saját hatalma megtartása érdekében. A többit meg magasról leszarja. A Gyurcsányról meg csak annyit, hogy ő csak az igazságot mondta a híres, hírhedt őszödi beszédben, ami nem csak az akkor regnáló pártra vonatkozott, hanem a gengszterváltás óta hatalomra kerülő valamennyire. A fidesz hívek egy-két mondatot kiragadtak belőle, azóta sem tudtak tovább lépni rajta és ezt fújják, mint a pereces a moziban. De, mit várunk egy olyan valakitől, aki még arról sem tud (pedig idestova 10 hónap eltelt az ominózus jelző óta), hogy Simicska le spermázta a vezírt. Hol volt ez az ember eddig? Nyáron aludta a téli álmát?
picike
@cs.n.:" A bullet to the head would be suitable food for him."ez a te videódon irva koment forditása:"Egy golyó a fejbe alkalmas lenne élelmiszerek számára." nem tetszik a rizseshus mondván az kutyának vagy nőnek való ezt mondja a vidiben. biztos nem tevehussal készült nekünk olyan nincsen tevénk ! legfeljebb marhánk
cs.n.
@picike: Bocs, de ezt nem értem. Egyébként csirkehússal készült, a finn közétkeztetésben nem nagyon van teve az étlapon.
cs.n.
@picike: Jó, már értem. A videómhoz (nem az én videóm amúgy) volt egy komment, amiben azt írta valaki, hogy jobb lenne, ha kaja helyett puskagolyókat nyomatnának a fejükbe.
Ebből egy a tanulság: a gugli fordító még mindig nem tud magyarul.
prime777
@karma1: Azon gondolkodtam,hogy az ilyen Freewolf féléknek mi lenne az amitől kiborulna a bili.Valószínűleg semmi.Mindenesetre én már baromi unom ezt a bicskanyitogató-álszent bólogatást,meg ajnározását ennek a mostani kormánynak.Van az a pofabőr ami még ezt is felfogja.Teszek én a szocikra is mert senkiházi,megélhetési emberek gyülekezete ők is,de hogy ezt a mostani kormányt ,hogy nem küldték már el a "fanok" a 100. mocskos tényszerű dolguk után az nekem titok.Egyébként az emberek nagy része fél,akik még nyilatkozni sem mernek, a másik része meg ebből jól profitál.Szerintem nagyon elenyésző azon emberek száma akiknek ezek a dolgok valóban tetszenek.Azok viszont nagyon buták és vakok és elvesztették a realitásérzéküket és "bent" sincsen valami rendben.
Viszont,hogy jót is mondjak.Most jobb ,hogy Fideszék vannak hatalmon.
A szocik már beengedtek volna annyi migránst,hogy szépen lassan többen lettek volna mint mi magyarok.Erős túlzás ez tudom,de a migráns politikájával egyetértek a Fidesznek.Sőt!
Sajnos nagyon langyosak ők is.Egyébként szép a kép.Bayer meg a jó Pataky doktor.Egyiknek sem lehet gondja az életben az is biztos.
volvós
A cikkböl:
"...hogy " takarodjatok haza a kurva anyátokba", "nincs bennetek semmi emberi", illetve hogy "a puszta létezésetek is egyre elviselhetetlenebb és irritálóbb"..."

Zsótika ! Talán magadnak cimezted ???
Mert te mehetnél haza a román q...a a...-ba !!
Mert benned ényleg nincs semmi " emberi "
( talán a nyelved )
karma1
@volvós: Nem roman... svab... Erosen... Ismerem a szuleit szemeyesen...De ok meg veletlenul sem ilyenek, szoval a zsotika egy tetves mutans, akire az anyja se buszke...
volvós
@karma1: 22:34
Köszi, de attól még UTÀLHATOM a zsótikát !!! Bocsika !!
karma1
@volvós: Nem mondtal ujat, nem sertettel meg, en V eled allok egy oldalon, Kedves, nem a zso'tival, akinek a hulyesegenel csak a kozonsegessege nagyobb...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.