A héten elkezd foglalkozni a DK-elnök cége vezette konzorcium által elnyert uniós közbeszerzés ügyével az Európai Parlament költségvetési ellenőrző bizottsága.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
A médiumok ismét elkezdték feszegetni Tompika - és még egy tucat politikus - "viszonyulását" a magyar sportvilág pénzügyi szektoraiban. Erre nekiállnak gyurcsányozni. Jellemző.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@nemkati: Sosem lehet tudni !
Ezek mindent kitalálnak, mindig van nekik lejjebb !
sentinel216
@csetere: Valószínű, hogy a beléptetőkapukat jól eldugták valahová. Reméltem, hogy most a kerítések korában talán előszedik, de Röszkén is csak toldott - foldott szigetelőszalaggal ragasztott határkapukat tákoltak össze - óránként/emberenként 10.000.Ft számlázásával -, ahelyett, hogy Tompika odavitette volna a milliárdos áteresztő kapukat.
nemkati
@sentinel216: Elég lett volna, ha odatolja a képét, a menekültek fejvesztve menekültek volna vissza. :)
sentinel216
@nemkati: Az is lehet, hogy a (nem)agresszív fotós újságírócsaj betartott volna egy bodicseket Tompikának, ha összetéveszti egy szír menekülttel.
karma1
Ja, ha tompika bofog valamit, akkor annak a fele sem igaz... Sot, meg a kisebb resze sem...:o((
csetere
@sentinel216: @sentinel216: Tavaly olvastam, hogy állítólag "megvannak" és évi 900 millióba kerül a tárolás és őrzés?! Jó lenne látni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.