A héten elkezd foglalkozni a DK-elnök cége vezette konzorcium által elnyert uniós közbeszerzés ügyével az Európai Parlament költségvetési ellenőrző bizottsága.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
A médiumok ismét elkezdték feszegetni Tompika - és még egy tucat politikus - "viszonyulását" a magyar sportvilág pénzügyi szektoraiban. Erre nekiállnak gyurcsányozni. Jellemző.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sentinel216
A médiumok ismét elkezdték feszegetni Tompika - és még egy tucat politikus - "viszonyulását" a magyar sportvilág pénzügyi szektoraiban. Erre nekiállnak gyurcsányozni. Jellemző.
wagabund
Tocsik volt az első nagyobb falat..(amiről tudunk)..aztán egy kis kitérő a jobb élet felé..illetve a beléptető kapuk felé...aztán ez a netadó-vihar csitítás..közben az altusra koncentrál, hátha ott felmutathat valamit..

az az izgalmas az egészben, hogy az unijó hajlandó- e belefutni a saját pofonjába? akármilyen eredmény lesz a vége a szavazásnak, az unijó ebből nem jöhet ki jól...vagy a szégyen az alkalmatlanság miatt, és jókora kártérítés, vagy megy minden tovább, és akkor ez a díszpinty lesz a feketeseggű..
eszegfu
@wagabund: Hát kiváncsi vagyok rá, hiszen ő az EU ktv. ellenőrző bizottságának alelnöke... bizonyára rettentően "harcolni" fog véleményének megvédéséért.
wagabund
@eszegfu: láttad néha ezt az alelnököt? a megjelenés, a hovatartozás, és a testbeszéd is véleményformáló ám...
eszegfu
@wagabund: Deutsch az alelnök, őrá gondoltál, hogy láttam már?!
wagabund
@eszegfu: hááát persze...ki másra...?
:-)

(tudod...csak viccesen...)
nyanya001
Már kezdtem aggódni, hogy elfelejtkeztek a nagy földmutyizás közepette a
Gyurcsányról !
eszegfu
@wagabund: Hát álmaimban mondjuk ne jöjjön elő! Tudod nem is a külsejével van bajom... mert ha meglátom, mintha a "belsejét" látnám és ez a rosszabb!:)))
Hellcat
Köszönjük tompika, hogy nem hagyod, hogy elfeledkezzük az Altus ügyről...kérlek a fideszes mutyikról is folyamatosan értesíts minket hogy áll a dolog...nehogy azokról is megfeledkezzünk.
nyanya001
A tavaszi botrányok után a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) július közepén pályázatot írt ki a főtitkári és a sportigazgató munkakör betöltésére.

A győztes azóta meg is van, bár a szervezet nem verte nagy dobra a váltást. A befutó ugyanis Urr Anita, aki az előző elnök, az azóta sikkasztással vádolt Gömöri Zsolt irodavezetője volt, és aki még Deutsch Tamás sportminisztersége (1999-2002) idején a politikus irodavezetője volt, bár eközben gyereket szült a miniszternek.

Az MPB júliusban megválasztott új elnöke, Szabó László még 2000-es évek elejéről ismerheti Urrt, hiszen ő pedig helyettes-államtitkár volt Deutsch idején.

Urral újra együtt a Deutsch-csapat: a bizottság elnöke Deutsch ex-államtitkára, főtitkára pedig Deutsch ex-barátnője, akik már korábban is együtt dolgoztak a Deutsch vezette Ifjúsági és Sportminisztériumban. Urr Anita persze végig ott volt Gömöri Zsolt árnyékában, hiszen irodavezetőként tudnia kellett Gömöri saját cégével kötött botrányos szerződéseiről és a jogtalanul felvett pénzekről. A paralimpiai bizottság összetétele tehát csak a nevek szintjén változott, ugyanúgy a Gömörinek végtörlesztést ajánló Deutsch Tamás kezében van
adta ki közleményében a DK !
Na ezért kapta elő a témát ez a féreg !
Toby
A dajcs féle böfikére a lényeg:

" A hír nem annyira új, az, hogy az ügyet ez a bizottság fogja vizsgálni, már júliusban kiderült."

Csak dajcs mi@f@szom tompika most riadt fel, mert nem teljesedett ki a netről szóló "nemzeti parasztvakítás" !
human
Orbán vejének falopási ügyéről tud valaki valamit? Utolsó hír az volt, hogy a rendőrség felfüggesztette a nyomozást. Kár pedig a bizonyítékokat ritkán szokták ilyen szépen tálalni (esküvői traktor).
justhpeter
Tompika nem korrupt és Orbán veje sem lopott fát csak nem tudta megfizetni
papa.49
Fürtöske ne srapáld magad, egyáltalán nem biztos mi lesz a végeredmény, igaz már kijelentette ha nem marasztalja el a bizottság az Altust, akkor ,,kiüresedett,, a jogszabály, magyarul ha nem a fütyisz szája íze szerinti az eredmény akkor NEM JÓ!!!Érdekes meglátás, de szerencsére ott nem ilyen félbitesek vannak mint te tompika))))))))))))))
csetere
@sentinel216: 5 milliárdos beléptető kapuk! Hol vannak? Ki a felelős?
hetöndöe
Tompika,oszt mi van a bróker-ügyekkel,a tönkrement takarékokkal és az aranyhamisításról is kurva nagy a csend.Arról is énekelhetnél kis köcsög.
nemkati
@nyanya001: Mit tud még ez az újra összeállt banda lenyúlni a parasportolóktól? Nem fosztották ki, alázták le őket már eddig is eléggé?
nyanya001
@nemkati: Sosem lehet tudni !
Ezek mindent kitalálnak, mindig van nekik lejjebb !
sentinel216
@csetere: Valószínű, hogy a beléptetőkapukat jól eldugták valahová. Reméltem, hogy most a kerítések korában talán előszedik, de Röszkén is csak toldott - foldott szigetelőszalaggal ragasztott határkapukat tákoltak össze - óránként/emberenként 10.000.Ft számlázásával -, ahelyett, hogy Tompika odavitette volna a milliárdos áteresztő kapukat.
nemkati
@sentinel216: Elég lett volna, ha odatolja a képét, a menekültek fejvesztve menekültek volna vissza. :)
sentinel216
@nemkati: Az is lehet, hogy a (nem)agresszív fotós újságírócsaj betartott volna egy bodicseket Tompikának, ha összetéveszti egy szír menekülttel.
karma1
Ja, ha tompika bofog valamit, akkor annak a fele sem igaz... Sot, meg a kisebb resze sem...:o((
csetere
@sentinel216: @sentinel216: Tavaly olvastam, hogy állítólag "megvannak" és évi 900 millióba kerül a tárolás és őrzés?! Jó lenne látni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.