A Simicska Lajos hű barátjaként számon tartott Fonyó Károly cége, a Megapolis Media Zrt. is beadta kérelmét a Gazdasági Versenyhivatalhoz a TV2 megvásárlására – tájékoztatta a Népszavát Óvári György, a cég ügyvédje.

A Megapolis Media Zrt. (1022 Budapest, Bég u. 3-5.) mint kérelmező képviseletében ügyvédi irodánk a mai napon kérte a Gazdasági Versenyhivataltól a tisztességtelen piaci magatartás és a versenykorlátozás tilalmáról szóló 1996. évi LVII. törvény 24. §-a és 28. §-a alapján szükséges engedély megadását

- állt Óvári közleményében.

A GVH-kérelem kapcsán Andy Vajna beelőzte Simicskáékát és pénteken már engedélyt is kaptak a csatorna megvételére. A döntés ugyanakkor nem jelenti, hogy Vajna automatikusan házon belülre kerül, csupán azt, hogy versenyjogilag nincs akadálya az üzletnek – tette hozzá a lap Polyák Gábor médiajogászra hivatkozva.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Vajna a vételárat csak hitelből tudja kifizetni, míg Fonyó egy nem régi cikk szerint letétbe helyezte a teljes összeget.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Szerintem sincs ez a meccs még lejátszva! Majd meglátjuk, ki lesz az ügyesebb! Remélem, nem az adócsaló nemzeti hörcsög fog nyerni!
volvós
@prime777: tegnap 21:23

Azért a párthü vakságod miatt jó lenne, ha felkeresnél
egy független szemorvost ! Megmagyarázod a
megmagyarázhatatlant... :-))))
human
@wagabund: Vajna sem hülye. Szerintem kikötötte, hogy csak úgy hajlandó megvenni a TV2-t, hogy egy fillérjébe ne kerüljön. Ezért azt kölcsön formájában valójában közpénzből veteti meg vele Orbán. Hogy ez viszont adósság lenne neki? Na és? Egyből kapni fogják az állami támogatásokat, reklámmegrendeléseket Orbántól, tehát lazán visszafizetik.
karma1
@wagabund: Szerintem nincsen penze vajnanak, o csak egy csatorna, ami kozvetiti a vagyont orbannak. Es mivel a kisgomboc meg es meg akar penzt, hat meg felvetet penzt vajnaval, aminek megint egy resze az o zsebeben fog landolni. Ne felj, ki van ez talalva, es a vegen meg veletlenul sem vajna vagy orban jar rosszul, az tuti
prime777
@volvós: Te valamit nagyon benéztél a "párthű vakságommal".
Olvasgasd el az eddigi hozzászólásaimat szerintem!
Azért írtam,hogy semmi esélye sehogy sem mert ő csak egy "halandó" egyszerű ember ezekhez képest.
Remélem értesz!
verőce21
A pénznek nem sok köze van ehhez a történethez. Politikai kötődésről szól. A média nagyhatalom.

Nagy dolgot vásárolni egyébként is csak pénz nélkül sikkes. (Lásd Gyurcsány-féle privatizáció.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.