A kisded nálunk a család szeme fénye, a mindenki kedvence, náluk csupán egy kis csavar a családi gépezetben, akit adott esetben kerítésen lehet hajigálni, élő pajzsként maguk előtt tartva előnyösebb pozíciót felvenni a kontinensfoglalásnál. Itt egy videó erős idegzetűeknek, amely megmutatja, hogy valójában milyen példás is a migráns gyermekszeretet. mire számíthatunk a jövőnket illetően...

Forrás: hunhir.info
Feltöltő: Vosztok
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mondjuk toled nem is vartam mast, - ezt a "forras, hunhir.hu" is alatamasztja... Tenyleg , petracska nem is rugta fel a gyereket cipelo apat,...Mindenki mas - tobbek kozott a semleges BBC is maskepp latta, de hagyjuk ezt...

Talan olvasnal olyan cikkeket is - messzire sem kell menned, csak itt a Propin olvasgatnod a mindennapi hireket : Apuka kidobta a kisfiat aztan uatanaugrott, Anyuka megolte 3 gyermeket, Megmergezte sajat gyermeket az anya, stb.

Nem kell ahhoz muszlimnak lenned, hogy csapnivaloan sz@r szulo legyel, te nagyokos... Most melyik alnevedet cserelted fel vosztokra? Megint visszajottel? Minek?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Mondjuk toled nem is vartam mast, - ezt a "forras, hunhir.hu" is alatamasztja... Tenyleg , petracska nem is rugta fel a gyereket cipelo apat,...Mindenki mas - tobbek kozott a semleges BBC is maskepp latta, de hagyjuk ezt...

Talan olvasnal olyan cikkeket is - messzire sem kell menned, csak itt a Propin olvasgatnod a mindennapi hireket : Apuka kidobta a kisfiat aztan uatanaugrott, Anyuka megolte 3 gyermeket, Megmergezte sajat gyermeket az anya, stb.

Nem kell ahhoz muszlimnak lenned, hogy csapnivaloan sz@r szulo legyel, te nagyokos... Most melyik alnevedet cserelted fel vosztokra? Megint visszajottel? Minek?
Vosztok
@karma1: Ha felrúgta - jól tette! Az a illegálisan,ellenőrzés nélkül jött az országba, erőszakkal törte át a rendőrkordont. László Petra állampolgári kötelességét teljesítette.
Levendula
Ez nem anya, ez egy rohadt dög... Hogy lehet egy csecsemőt megütni???
karma1
@Levendula: Igazad van: egy rohadt dog, de ez nem attol fugg, hogy milyen nemzetisegu, hanem hogy mennyire bunko... Ugyanezt megteszi sajnos egy magyar, szlovak, bulgar, orosz, akarmilyen mas nemzetisegu no is, ha sotet, mint az ejszaka...
JAJMÁR
@Vosztok: "Buta vagy!" ezt tanulta az unokám az oviban a többiektől, győztük róla leszoktatni, Pedig vannak esetek, amikor nincs más válasz.
Vosztok
@Vosztok: Javít: De azzok OTTHON teszik.
karma1
@Vosztok: Ki az aki nem otthon teszi? Viccelsz? Szerintem minden anya, (?) aki igy banik a gyerekevel, BARHOL TESZI EZT A vilagon, az egy rohadt szemet, nem erdemli meg, hogy anyanak titulaljak.
Sotet, bunko, es ugyanugy elitelendo Jamaicaban es Alsodabason, Moszkvaban es Dijonban...Ez nem foldrajz- es etnikumfuggo, ez oktatas, felvilagositas es folyamatos ellenorzes tokeletes hianyarol szol, ez van, ha majd egy 6 eves kislanynak fociznia kell, vagy hittanra jarnia, esetleg barmi mast csinalnia, de nem babazhat, nem arra oktatjak, hogy mire kell az eletben anyakent, nokent, felesegkent megallnia a helyet...
A mostani szep uj vilagban lehet hogy majd tud enekelgetni, de nem tudja kezelni a sajat gyereket - es most felejtsd el, hogy burkat, szarit, zsakruhat vagy mas nemzeti viseletet hord... A magyar szuloknek (ferfinak-nonek) IS van boven szegyellnivaloja, nezd meg a gyilkossagi rovatokat (NEM csak ciganyok, hatranyoshelyzetuek fordulnak a sajat gyerekeik ellen, hanem mar a lecsuszofelben levo kozeposztalybeliek is)
karma1
@Vosztok: @JAJMAR-ral leszel szives nem piszkoskodni, meg itt ha lehet senkivel sem, turtoztesd Magad... O nem bantott Teged...

Visszairhatja O is Neked, hogy a Te unokadnak is igaza van, ha Teged lehulyez? Probalj meg felulemelkedni a szemelyeskedesen, ha mar ugy latod, hogy vesztesre allsz... Rossz modszer...
karma1
@Vosztok: Jo, hogy javitottad magad... Mi van, nehez eligazodni a part-brossuran? Sz@r ugy...:o))) Legkozelebb olvasd el a brossura alkalmazasi utmutatojat is, akkor nem leszel ennyire erthetetlen kommentelo...(Neha latszik, hogy egyaltalan nem a sajat gondolataidat irod le, oszt latod, mi lesz a vege? Ki koll magad javitani...:o))))
JAJMÁR
@Vosztok: 11:51 Szerintem is!
Ez a videó, ahol egy anya üti a csecsemőt, miközben filmezik... fura! Én pl. odaléptem volna filmezés helyett hozzá, de nyilván nem az volt a cél, hogy a csecsemőt "ne üsse" tovább!
3. Nem a migránsok ilyenek, hanem ez az egy nő teszi ezt, - aki lehet, hogy migráns, vagy nem, ki tudja? - miközben a filmező éppen arra járt?
Szóval, ha te ezeket egy az egyben behiszed, nagyon "buta vagy"!
Aki Én
@Vosztok: GRATULÁLOK! Ezt a videót migráns témára szűkíteni igazán bölcs és igazságos igyekezet. Mellé tudnék tenni ezernyi ilyen videót a világ számos pontjáról, kis hazánkat is beleértve. Ez az uszítás és gyűlöletkeltés alsó kategóriás módja.
Hozzáteszem, még az sem derül ki, hogy valóban migráns-e.
Vosztok
Mennyi emberbarát jött itt össze hirtelen! :-)))
Vosztok
@Vosztok: Javítok! :-)))

Nem ember, hanem migránsbarát! :-)))
karma1
@Vosztok: Na meselj mar, mi is van a menekultekkel? Meg a mi robogo gazdasagunkkal? (Ebben persze a gyermekehezessel, ami ugye NINCS?)
propeller.hu/itthon/3170278-zsineggel-akarta-megolni-kisgyermekeit-egy-no

Csak kozlom veled: MAGYAR, nem cigany, egyre nehezebbe valo korulmenyek kozott elt, es TOBB gyerekrol is szo van...

Dobd el a fide$$ brossurat, - lejart!
eszegfu
@karma1: Mai hir: Százhalombattán egy anya mindkét gyermekének nyakára zsinórt tekert, meg akarta fojtani őket... azt hitte már meghaltak, ezért elengedte a zsinórt, majd segitségért ment a szomszédba. A gyerekek nem haltak meg fizikálisan, de azt hiszem a lelkük igen!:(((
karma1
@Vosztok: Asszem, egyszerubb, ha mara mar nem szolsz hozza tobbet, legalabb nem kell mindannyiszor kijavitanod magad...
Aki Én
@Vosztok: 12:40 Nem, mi csak nem szeretjük a hülyéket.
Van migráns témában éppen elég baj, nem kell még butaságokkal fokozni.
karma1
@eszegfu: Koszi, egyidoben olvastuk...:o)))))
eszegfu
@karma1: Csupán azért emlitettem, mert szinte nem telik el nap ugy, hogy ne legyen valami gyermektragédia itthon.:(((
Vosztok
@karma1: Lehet hogy magyar, de valószínűbb hogy cigány. Tíz ilyen esetből kilencet cigányok produkálnak. Pedig egyelőre még csak tíz százalék a népességi arányuk.
Vosztok
Javítok: :-)-
Száz ilyen esetből kilencvenkilencet cigányok produkálnak.
Vosztok
Javítok:
Ezer ilyen esetből kilencszázkilencvenkilencet cigányok produkálnak.
Aki Én
@Vosztok: javítok, javítok, javítok... Mi van veled? Előrébb jár a kezed mint az eszed?
És most jöjjenek a statisztikák.
eszegfu
@Vosztok: 14:38 Ez "izlésemnek" nem megfelelő, ettől függetlenül szellemes.
karma1
@eszegfu: 13.20-ra: Igen, ezt magyarazom, es tudod, az eroszakot soha semmilyen nemzet lanya-fia nem fogja velem elfogadtatni, mert az eroszak nem megoldas semmire sem!
Akarki koveti el, akarhol a vilagban, foleg gyerekkel, pici babaval szemben, tehetetlen novel szemben, az en elottem NEM EMBER tobbe, es ebbol nem engedek!
Elitelem a burkas menekultet is, eppugy mint a magyart is, afgant, oroszt, izlandit, amerikait, - mert ez a bunkosag es az alulmuveltseg megnyilvanulasa!
eszegfu
@karma1: Én azt gondolom, hogy tegyünk rendet a saját "portánk" körül és ha már minden jó, akkor kritizálhatunk másokat is! De addig, mig minden napra M.o-nak is "jut" 1-1 családi, vagy gyermektragédia, addig nem kellene mások rémtetteit kifogásolni... ugy általában. Természetesen én is mérhetetlenül elitélem az ilyeneket, akárhol történik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.