Újra a rendőrség segítségét kérte az az édesanya, aki közel két éve folytatja küzdelmét, hogy megvédje a most 2 és fél éves kisgyermekét - és önmagát - az apai kapcsolattartások ideje alatt őket érő sorozatos és durva testi, lelki és érzelmi sérülésektől. Korában is megtette ezt, feleslegesen, a nyomozószerv a „kisujját” sem mozdította a nő segélykiáltással felérő feljelentése nyomán. A gyermekét védelmező anyuka a Privát Kopóhoz fordult panaszával.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: bzoli
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bzoli
Hány kisgyereknek kell még szenvednie, meghalnia, hogy változzon a hatóságok érzéketlen magatartása???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@bzoli: Tudod, a rendorseg a kisujjat sem mozditja addig, mig valahol ver nem folyik...:o(( Par kisgyermek mar meghalt igy, amikor pl. apuka kidobta a gyermeket az emeletrol es o is utanaugrott. Pedig ket hettel elobb mar fojtogatta a gyereket, csak akkor a kozelben volt az Anyuka is...
bzoli
@karma1: ...amíg vér nem folyik... Döbbenet, ami ebben az országban megy!
emerencia
@bzoli: Családban és munkahelyen bárkit érhet lelki terror, legfeljebb majd az áldozatot fogja a környezet hibáztatni. A test fenyítés viszont nem egy családban elfogadott napi rutin, a gyerekek pedig gyakorta felnőttként is követik a mintát agresszorként vagy áldozatként. Hálás vagyok a szüleimnek, hogy nem bántottak bennünket fizikailag sohasem, így felnőtt fejjel sem kellett ilyet elszenvedni mert békére lettünk nevelve, másként el sem tudjuk képzelni az életet.
Levendula
Ez nagyon érdekes. Egy Somogy megyei kisvárosban élő fazon feljelentette az unokahúgát, mondván az HALÁLOSAN!!! megfenyegette telefonon. A rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki az unokahúgot, lefényképezték, ujj- és tenyérlenyomatot vettek tőle. Végül is nem tudta a nyomozóhatóság bebizonyítani a fenyegetést, mert nem is történt meg.
bzoli
@Levendula: Nem normális országban élünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.