Az MSZP a büntető törvénykönyv (Btk.) módosításával a terrorizmus népszerűsítését, a terrorista csoportba toborzást és a terrorista csoportban való részvételt is büntetné – közölte az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese kedden Budapesten sajtótájékoztatón.

Harangozó Tamás elmondta, hogy az Országgyűlésnek kedden benyújtott törvényjavaslatuk azt is lehetővé tenné, hogy azt a Magyarországon átutazó külföldit, aki terrorcselekményt követett el, elítélhessék és börtönbe zárhassák.

Molnár Zsolt, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának szocialista elnöke úgy fogalmazott: a tettek ideje jött el Európába. Javaslatot tett "sok milliárdos" átcsoportosításra a magyar terrorelhárítással foglalkozó szerveknek, a nemzetbiztonságnak, a rendőrségnek. Szorgalmazta egységes európai haderő és titkosszolgálat felállítását.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Miért nem a korrupciós bűnügyi törvényeket szigoríttatnák.
A hamis eskütétel, hamis tanúzás, hivatallal, hivatali pénzekkel, hatalommal, állami vagyonnal, szakmányban elkövetett csalás, sikkasztás, zsarolás,...tételekre kiszabható büntik életfogytiglan+3 napra való szigorítását.
És akkor még demokratikusak lennénk, nem úgy mint Kína, mert ott nyilvánosan kivégeznék őket.
De mi demokráciában élünk.
Mert ha ugyanazok a törvényeink lennének mint Kínának, akkor kiürülne az összes európai parlament, Brüsszel, ...
TASzSz
Kell még ide Állami Ítéletvégrehajtó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.