Miután ismét lukra futott Orbán Viktor kedvenc paramilitáris szervezete, a TEK, a Demokratikus Koalíció elnöke lecsapta a magas labdát.

Gyurcsány Ferenc saját Facebook-oldalán tette közzé véleményét a történtekről. Előbb kérdez:

Hogyan történhet meg az, hogy a TEK letartóztat pár világháborús relikviákat gyűjtő felvidéki magyar fiatalt, majd két napig azt engedi sejtetni a médiában, hogy iszlamista terroristákat kapott el? 

Majd markáns véleményt közöl:

Egészen elképesztő, hogy egy elvileg a biztonságunkat és nyugalmunkat szolgáló, közpénzből fenntartott terrorellenes szervezet politikai megrendelésre riogatja a magyar állampolgárokat. Ha van olyan súlyú ügy ma Európában, amiben nem szabad farkast kiáltani, akkor az a terrorizmus. 

Gyurcsány egy költői kérdéssel zárja posztját:

Ki fog hinni a TEK-nek, ha egyszer tényleg terrorcselekmény készülne, és milyen veszélyekkel jár majd, ha senki nem hisz nekik?

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ok. Megriadtam. Majd abbahagytam a röhögést.
Szókrakész
"Ki fog hinni a TEK-nek, ha egyszer tényleg terrorcselekmény készülne, és milyen veszélyekkel jár majd, ha senki nem hisz nekik?"

Már tudja, ismeri a forgatókönyvet?
Bár furcsa volt a határ túloldalán a menekültekkel való pletyizése és a másnapi határincidens "véletlenszerű" egymásutánja is.
Aki Én
Nem a kedvencem, de baszottul igaza van. A látszat igazának fenntartásához a fidesznek nagyot kell túloznia, hazudnia, hogy ideig óráig úgy tűnjön igaza van. A szektában órák alatt beég az agyba, majd később már mindegy mi a valóság.
Freewolf
Szerintem meg dilettáns a csapat és nagyképű! Ideje lenne ott is söprögetni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.